Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nebýt nouzového stavu, nebylo by třeba dělat z nouze ctnost.

0 0
možnosti

Myslím, že nic víc nevyjadřuje hluboké myšlenky českých prezidentů, jež zůstanou v paměti na věky:

TGM-Nebát se a nekrást

VH - Pravda a láska

VK - Neviditelná říká trhu

MZ - To prase bylo hladové

8 2
možnosti
JN

"Neviditelná říká trhu"? 8-o Šlo by eventuálně i doložit, kdy a kde VK tohle sousloví použil? ;-)

0 1
možnosti

Pane Nožičko, pro vás a podobné píši formou lehkou, s nadsázkou, krátce, heslovitě a jak se vám nepochybně bude líbit, i úderně;-D Vaši inteligenci nenapadám, je mně víceméně lhostejná a na výši vašeho IQ nenarážím, jak s oblibou děláte vy, ovšem pokud byste mě chtěl vyzvat na souboj rozumu, jsem na to připravena.

Obávám se ovšem, že byste se dostavil neozbrojen a byla by to hra na jednu branku.

S dokonalou neúctou a slovy klasika českého bizáru ,,To prase bylo hladové" vám přeji hezký den.

6 7
možnosti
JN

Paní Černá, já o Vaší vysoké inteligenci přece nemám sebemenších pochyb. Ostatně, opětovně jste ji prokázala i tímto příspěvkem a zejména tím o kousek výše. Například na Vámi napsané geniální heslo "Neviditelná říká trhu" jsem ještě nikdy nenarazil, a to už jsem si tady v diskusích přečetl kdejaké skvosty. ;-D

3 1
možnosti
Foto

Tady to tedy vypadá...

Zde by měla paní Stárková ukázkové příklady trollingu o kterých píše.

2 1
možnosti
JN

Nebylo by od věci, kdyby si nezaujatí čtenáři prošli diskusi pod včerejším blogem paní Stárkové, věnovanému tématu trollingu, a následně pak tuto diskusi. Aby si udělali obrázek o tom, jak to ve skutečnosti s některými zdejšími nekompromisními bojovníky proti trollům je. :-)

3 0
možnosti
LV

Jak by řekl náš řidič Jožo Tocik z Prešova: "Boha ci Máriju!"

2 0
možnosti

To je keců a přitom stačilo heslovitě napsat:

Feri - fuj -TOP 09 - fuj

Hřib-fuj

Tchaj-wan-fuj

MCHD-fuj......................

násilí-mňam

Zeman-mňam

Čína-mňam-Rusko-mňam

Křeček-mňam

Bureš-mňam

15 11
možnosti
JN

Paní Černá, dosud jsem netušil, jak velký literární talent máte.:-)R^

Až pominou karanténní opatření a Milion chvilek bude moci zorganizovat další demonstrace, mohla byste to tam chodit na pódium recitovat. Případně, když byste to poslala například Jaroslavu Hutkovi, aby Vaše verše zhudebnil, tak by z toho opět mohl být docela velký hit. ;-D

7 6
možnosti
OD

O64t48a 46D63v56o34r25a55k

20. 4. 2020 7:09

Se zájmem jsem si přečetl další článek velkého blogera. A opět mě to utvrdilo, že jsem šťastný, že už moje děli nechodí do školy. Nemusím se alespoň obávat, že se dostanou do "péče" Marty Semelové nebo nějakého hradního blogera

10 4
možnosti
JN

Pane Otíku, tak to jsem samozřejmě šťasten, že mě považujete za velkého blogera. :-) A jinak můžete být naprosto v klidu: doba, kdy se ve školách na žáky politicky působilo a u učitelů byl důležitý jejich kádrový profil, je již naštěstí 30 let pryč (byť tedy mám občas pocit, že někteří by něco takového rádi zase zavedli zpět...).

4 1
možnosti
Foto

Tak bez Covidu by politická opozice především tepala vládu za to, že neustále roste schodek veřejných financí i navzdory ekonomickému růstu. V únoru byl nejvyšší v historii samostatné ČR. Inflace začala atakovat 4%. Takže Covid se vládě nesmírně hodil a teď na něj může hodit úplně všechno. Bohužel musím konstatovat, že našemu pravdomluvnému a poctivému premiérovi se ti mrtví prostě hodili do krámu.

A nějaký slovutný bloger by mohl psát, že je to vše důsledkem špatné politiky předchozích vlád, ale hlavně Kalouska.

Milion chvilek by uspořádal nějakou demonstraci, je jedno za co, ale našel by asi řádově desítky tisíc účastníků. Určitě míň než bylo loni na podzim. Ale byli by to lidé, kteří by s tím tématem souhlasili, neváhali by obětovat své pohodlí a dát to najevo. A pořád by to byla největší demonstrace od roku 1989.

A nějaký slovutný bloger by mohl psát, že cíl demonstrace je nejasný, počet účastníků že je nižší než minule a to hloupé stádo neví za co demonstruje.

A teď jsem zvědav jestli mě ten slovutný bloger bude zase mazat, jak má ve zvyku, když někdo nesouhlasí s jeho názorem.

18 4
možnosti
JN

Pane Flaško, už začínáte být poněkud křečovitý: každý si může všimnout, že řadu nesouhlasných příspěvků už tady napsala spousta diskutérů před Vámi (nějak jste dnes zaspal... :-/) a žádný mazán nebyl - když totiž kdokoliv napíše nesouhlasný příspěvek slušnou formou, tak já takové příspěvky opravdu nemám důvod mazat. To platí i pro Vás - kdo by snad nevěřil, tak například může nahlédnout do diskuse pod můj minulý blog a přesvědčit se, že jste tam napsal minimálně 15 příspěvků a byť ne všechny byly k tématu blogu, nikdo Vám je nesmazal.

A jinak k tomu Vašemu pohledu na věc: čekal jsem to tedy od vás údernější, ale možná si to necháváte na Vaše nové blogerské působiště, kde Vám nejspíš nehrozí, že by Vám někdo v diskusi odporoval. ;-)

2 1
možnosti
Foto

motto blogu - když problém není, tak si jej vymyslíme

9 2
možnosti
Foto

To dělá v každém druhém blogu :-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik