Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Především: gratulace k perfektní charakteristice trollů. T. Flaška na jiném místě v diskusi sice píše, že nedají pokoj i když je nekrmíte, což je pravda, nicméně já jsem v čase dospěl k názoru ignorovat je. A když už je jejich aktivita nesnesitelná, zareaguji veršem. Stalo se to zatím jen jednou, tím trollem byl jistý Ivan Štípek (teď prudí pod mými články na Neviditelném psu). Zpočátku jsem si řekl: Josephus Flavius měl svého Justa, Mozart svého Salieriho a já mám svého Štípka. Pak jsem ale přistoupil k odezvě a daroval mu báseň: Štípku, Štípku Štípku/vy jedovatý kvítku!/ Mít v zášti zrozen úsudek/ v němž zlobou je i fór/a nadto zván být Štípkem/já v boxu s léky Demi Moore/snad byl bych raděj ́ čípkem ...

10 0
možnosti
JH

Publicistický Mozarte, že jste to ale tomu Štípkovi nandal!:-)

2 3
možnosti
Foto

,,Blogovědiškuzní" svět je toliko veřejná virtual. pavlač. A až zákonitě se v ní projevuje i to, co se nazývá emociální inteligence. A v takovém virtual. prostředí těžko očekávat smysluplné diskuze, neb de facto o žádné diskuze vůbec nejde. Nevím jak kdo, ale já to pochopil velice záhy již před bezmála sedmi lety, kdy jsem začal psát blogy. A i na toto téma jsem dal již tehdy i pár článečků. Třeba i s nadpisem ,,Troll, trotl, aj inné ...";-)

3 0
možnosti
JH

Ještě bych ten nářek hrdé paní učitelky doplnil poznáním, že je to mnohem horší - mnohé zdejší blogy totiž publikují vyložení trollové, trollky:-)

9 1
možnosti
Foto

Jeden se tu už objevil :-). Byla to jen otázka času.

5 5
možnosti
Foto

Bohužel s tím moc nesouhlasím. I když je nekrmíte, jsou stále přisáti jak štěnice, i léta to vydrží. A bohužel to vydrží i tak dlouho, než autora blogu vystrnadí, jelikož je znechucen jejich ničením diskuse.

Proto zastávám názor: na hrubý pytel hrubá záplata.

3 3
možnosti
Foto

I když je autor 100x ignoruje, vždy se najde někdo v diskusi, kdo na ně reaguje a už to jede. Bohužel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.