Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To máte jak s tím virem: Plno lidí si myslí, že JIM nákaza nehrozí a pokud náhodou ano, tak to bude v podstatě skoro příjemná záležitost. Jenže když je to v reálu postihne, tak se diví, co se jim to stalo a ať jim někdo okamžitě pomůže. Jako jeden, co tu machroval s nerušením dovolené v Itálii.

Rusko číhá a tradičně, po ruském způsobu, zpovzdálí skrytě nahlodává a narušuje a využije jakékoliv nepřímé příležitosti, což v případě odhalení srdnatě popře.

Ale ti naši nepoučitelní proruští trubadůři budou furt pudit a nepřestanou, až.... A pak se budou divit, že už nemůžou na netu psát, co se jim zachce, přestanou bejt hrdinové od klávesnice, ........ Tfujtajxl, tak daleko to snad ani nedojde, snad je tu převaha rozumných lidí, ač to tak někdy nevypadá.

12 0
možnosti
Foto

Nic zákeřnějšího, jak chování Ruska zemím, na něž má zálusk, si ani nelze představit...

3 0
možnosti
PL

Pan prezident sice v jednom z těch dvou svých velikonočních poselstvích (no dobře, já vím, že jedno nebylo poselství a druhé nebylo jeho :-) mluvil o nevhodném obrazoborectví a o neakceptovatelném vměšování se do vnitřních záležitostí ČR, ale vůbec se nedotknul toho, že Rusko se chystá v Rusku vyšetřovat a trestně stíhat občany ČR kvůli události na teritoriu ČR.

On už není prezidentem dolních deseti miliónů, jak nám sliboval?

9 0
možnosti
Foto

A on jím někdy byl? 8-o

12 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma za článek. Tohle je smutná realita, Ruku v ruce s masivní, Ruskem vytvořenou propagandistickou mašinerií, která se snaží ze všech sil naši zemi rozleptat a zpochybňuje naše členství v mezinárodních organizacích, které jsou zárukou našeho bezpečí a svébytnosti. Rusko vede proti naší zemi de facto válku.

21 1
možnosti
MB

Je tam i patrná osa, rozleptat EU. Mám vždy na paměti, kdy se objeví nápady na vystoupení ČR - Asi Putinovi služebníci . O NATO ani nemluvě - štvavý pakt, to je jasné - Jejich plány zhatí vepři boubelatí ... :-)

9 0
možnosti
MB

Celý život, si nesu téma. Jak vlastně u člověka funguje paměť - navázána na nějaká historická data ? Napadlo mne to již v socialismu, u nekonečných oslav VŘSR - Lenina, podobně s Husity, Vítězných Únorů aj. Určitě významné události, nicméně ten časový odstup tomu pak dodá až pohádkovou příchuť - Podobně dobové překrouceniny, dle potřeb vládnoucího režimu. Vítěz si cosi napíše do učebnic, natočí filmy - Indoktrinuje generace. Režim padne, uvolní se informace - fakta, objeví se i neuvěřitelnosti. Lenin jako zločinec, Husité s Žižkou jako pomaten teroristé a uctívání kultu Státních krádeží - znárodňování ...!

Podobně, je to s 2 světovou válkou a rolí Sovětského svazu. Nikdo rozumný nepopírá 1945 - Datum 1968, je jaksi úplně vypuštěno. Země, která osvobozuje od fašismu, asi má i nějaké právo k uplatnění vlastního vlivu. Nechme bokem Dohody velmocí, je nějak třeba i ruské matce vysvětlit, proč její syn vlastně padl - chápu. Následně se ukáže, že osvobozená země se v podstatě stává kolonií. Při pokusu o "Nasazení lidské tváře režimu", je tedy osvobozena ještě jednou ! Jako koruna všemu, se odlije z bronzu tvář protagonisty, který již. mj. 8 let nežije ... ! (Asi měl radost) .

Celý život mi to vychází stejně. Nemám problémy s ruským člověkem - mám problémy s jeho režimem. Bývalá velkoříše, se rozpadla do současné podoby Rozvojové země. Má obrovské problémy, mizerné pokroky a stagnuje. Nese si auru kontraverzní ostudy. Dojde i k raritám, že ruský opilec za volantem může v ČR přejet kohokoliv. Trest mu nehrozí. Česká samospráva je vybavena mandátem. Tedy se usnese a odstraní symbol kontraverzního osboboditele a vraha zároveň. Vyrojí se žaloby - Trestem se zase hrozí ! Kdyby se psal rok 1980, vítězství Normalizace nad rozumem v ČSSR, tak bych to i chápal. Dnes, v r. 2020 mi to přijde i komické, tedy jsem se klávesnice PC, já samotný, zase chápal ... :-)

19 0
možnosti

Souhlas, až na to "Země, která osvobozuje od fašismu, asi má nějaké právo k uplatnění vlastního vlivu". Nemá. Jaký vliv uplatnily USA vůči státům západní Evropy kromě toho, že jim pomohly v rámci Marshallova plánu? V roce 1966 si Francie dokonce dovolila odejít z NATO. Ve Varšavské smlouvě něco nepředstavitelného.

7 0
možnosti
Foto

Karma, já myslím, že bychom měli zahájit trestní stíhání za sovětskou okupaci v roce 1968. :-)

19 0
možnosti
Foto

P57e13t74r 87H21a57h90n

13. 4. 2020 5:07

Ale zase třeba soudruh Vyvadil jistě metá kozelce blahem...a nebude sám.

17 0
možnosti