Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ti 40níci, co znají Rusko jen z filmu a historie, teď zkoušejí, co to udělá, když ho trošku naštvou. Osobně si nemyslím, že by toho starosti třeba náhodou někdo přejel nebo ho náhodou někdo trefil do hlavy. Rusko prostě zabručelo a je to slyšet až u nás. Mají jiné starosti. A mají tu dost špionů, dobře vědí, co se tu děje.

0 1
možnosti
AL

Jen aby mu zdraví sloužilo.

Ale člověk nikdy neví.

:-)

0 3
možnosti
JD

obyčejní vojáci, kteří se nezastavili na hranicích ale pokračovali v osvobozování od němců ... to je dobrej fór ;-D .. a kde měli tu hranici ?? tu z roku 39 ?? nebo z roku 41 ?? o žádné osvobození se nejednalo .. nacionálního socialistu nahradil internacionální a okupace trvala dál :-/

9 10
možnosti
PL

P13e12t41r 64L42a10n86g67e17r

12. 4. 2020 13:37

O tu blbou sochu vůbec nejde.

Jde o politické body a příležitost, kdy si protiruští svazáci mohou poměřit virtuální síly s proruskými svazáky. Možná v tom jsou zašolichané i nějaké zjištné materiální pohnutky. V podstatě je boj obou stran legrační.

Vy jste se projevil a už se těším na oponetský blog nějakého joudy, který to bere strašně vážně.

7 4
možnosti
Foto

Na jedné straně starosta Prahy 6 a na druhé nově přijatý ruský zákon podepsaný prezidentem a prosazovaný ruským ministrem obrany....máte pocit,že je síly jsou vyrovnané a ruská odpověd na bezvýznamný přesun sochy adekvátní? Ty ruské lži kolem toho a snaha vměšovat se do našich vnitřních záležitostí vám opravdu nevadí...?

7 0
možnosti
PJ

Už aby otevřeli hospody, to domácí chlastání je děsně nebezpečný.

9 4
možnosti
PN

P83e96t85r 69N25o72v49e82k

12. 4. 2020 13:15

ještě mohlo být vzpomenuto , že třeba švýcaři trestně stíhali naše občany - partu kolem Rittiga , izrael stíhal nacistické zločince po celém světě atd...

6 1
možnosti
JZ

Tyto země stíhaly zločince, ale jen Rusko chce stíhat někoho za přesun sochy, která ani není jeho majetkem. :-) Postup Ruska je v rozporu s lidskými právy, protože upírá vlastníkovi právo svobodně rozhodovat o nakládání se svým majetkem.

10 2
možnosti
JP

Za článek karma. Myslím, že známi diskutéři, co jejích rodiče na chodnících provolávali " Heil Hitler", při vstupu Německých vojsk do Prahy, tak ti vás chválit nebudou.

9 6
možnosti
Foto

Ale jistě ho uvítají ti, co tleskali v srpnu 68

6 0
možnosti
JH

Inu, nová doba, má nové hrdiny!:-)

11 1
možnosti
Foto

Tak si autore klekněte a proste toho nebezpečného medvěda o milost. Nikdo to za vás nejspíše neudělá.

3 3
možnosti
Foto

Socha byla přesunuta do depozitáře a bude nahrazena pomníkem připomínajícího padlé ruské vojáky a i české vlastence podílející se na osvobození vlasti. To neřešíte? Raději budete podporovat ruské lži a další ruskou špínu namířenou proti nám? Z takových lidí jako Vy se mi dělá úplně špatně. To si jako myslíte, že obyčejní obyvatelé Prahy 6 by pořádali masové demonstrace, aby vlastními těly zachránili maršála před rozhodnutím svých demokraticky zvolených zastupitelů? Jen pár komoušů a proruských kolaborantů kdoví odkud by tam přišlo chvilku hulákat a za chvíli by bylo po všem....pokud to Rus a podobní jako Vy nechápete - o tom kde bude stát nějaká socha si rozhodujeme my a nikdo jiný...

9 4
možnosti
Foto

J98a75k41u85b 73R68o63t86h

12. 4. 2020 12:24

Kdybych na soc sítích nečetl mnoho výkřiků mnoha našich jurodivých rusofilních flastenců, že je třeba Rusákovi Koláře a další vydat k potrestání, možná bych se i zasmál. I když je v tom článku humoru jako v kafi čaje. Ale blbostí je tam opravdu hodně. Taky byste chtěl jejich vydání k rusáckému soudu?

11 3
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik