Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I11v20a70n 59M98a73r41e87k

11. 4. 2020 8:23

Klobouk dolů, navýsost úderný blog, a tolik hrdinů pod ním? Zasloužený obdiv a velká Karma k tomu. 8-o R^ [>-]

4 7
možnosti
Foto

Děkuji. Pochvala od tak mladého člověka potěší.Pozdravte dědu....

10 0
možnosti
TL

O svém majetku na svém území si vždy rozhoduje každý sám a to platí i pro demokraticky zvolené zastupitelstvo Prahy 6.

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749425

0 0
možnosti
Foto

Ale ten majetek patří Praze.

1 0
možnosti
JV

Drzost Ruska je absolutně neakceptovatelná a je nutno dám jim co nejrazantněji najevo, že tohle si k nám zkrátka dovolovat nebudou. Odpověď naší diploamcie by měla být naprosto nekopromisní a tvrdá. Jako naprosté minimum se nabízí redukce ruské ambasády na 50% současného stavu. Pochopitelně rovněž Rusko okamžitě vyřadit ze soutěže o dostavbu JE.

Co na to president Zeman? Mlčí, chlebodárce zjevně kritozovat nesmí.

Ještě daleko horší je ale fakt, že v ČR existují lidé, kteří mají pro současné počínáni Ruska pochopení či ho dokonce otevřeně schvalují. Z toho se mi chce vážně zvarcet ;-€

Mimochodem, docela by mne zajímalo, jak si ruská prokuratura poradí s retroaktivitou zákona. U nás je nepřípustná, ale v tom ruském tymákově bych se ani moc nedivil, kdyby si s ní hlavu nikterak nelámali.

Vám karma.

13 0
možnosti
PL

P17e97t50r 77L57o90r52e57n42c

11. 4. 2020 18:14

Problémy s časem? V zemi, kde zítra již znamená včera? Pche!

Hříme Vladimír Jasné Slunéčko v Dumě: s těma časovýma pásmama by se mělo něco udělat! Ne jako onehdá, volám do Číny, abych Předsedovi poblahopřál k narozeninám - a oni mi říkají, tady už je zítra, on je slavil včera. No nic, řek' jsem si, tak aspoň zavolám bratrům Polákům, abych jim kondoloval k tomu strašnému leteckému neštěstí - a oni mi říkají, my ale letíme až zítra...;-)

2 0
možnosti
JK

Na tomto příkladu se ukazuje, co vlastně pro ty takzvané vlastence ono slovo znamená. Vám karma. R^

12 0
možnosti
Foto

Možná je to komické, a na zhoršení vztahů mezi dvěma státy je toho až dost. Jsem pro rozumné řešení problémů - a ne pro řešení provokativní. Tento způsob jeho odstranění byla, podle mne, cílená provokace starosty a radních Prahy 6, jehož cílem bylo jejich zviditelnění... (Do voleb). Proč jim to až dodneška nevadilo - 30 let je dlouhá doba. Pro někoho je odstranění pomníku "nějakého" ruského generála, který velel vojsku RA při osvobozování naší republiky jen epizoda, ale pro ruské občany je to velmi citlivé téma. Kdo si válečnou dobu pamatuje, anebo zhlédl včerejší ruský film Osvobození (Průlom) J. Ozerova, to pochopí. (Hovořilo se v něm o maršálu Koněvovi). My jsme bohužel ve II. svět válce sice bojovali, ale jen na záp. a vých. frontě, naši současní "vojáci" s modrými knížkami, kterých je dnes u nás většina, by neměli soudit.

3 7
možnosti
MB

Jsou okamžiky, kdy se netajím překvapením. Např. nad Ignorací čínských soudruhů směrem k našemu Milošovi. Nevidím žádné vstřícné kroky k pronikání na jejich trh - naopak, můžeme si koupit jejich plesnivé a tvarem malé zboží. Mávátka nezbytná !

Podobně je dobré sledovat nic neřešící propagandu - Ruského ministerstva války, Šojgu. Právní význam výroků sice není žádný - No zase obře rozezvučel onu osvědčenou - DOMÁCÍ balalajkovou strunku ! Tož zase nám kradou Koněva ! Z české kotliny se zase ozývá - Už jste nám ukradení, soudruzi ... [>-]

Klasika neměnnosti imperiální politiky. Když se nám nedaří, již dlouhé roky stagnujeme, cena ropy klesá, virus se dere do země - Gubernátoři i vůdce si rady nevědí, co teď ? Ha, Koněv ... :-)

8 0
možnosti
JV

Přesně tak !! Jsou to odpad národa , žádní vlastenci, Ti nám bez mrknutí zase zažádájí o "bratrskou" pomoc z vostoku,

Karma R^

11 2
možnosti
MB

Zajisté přijdou včas, jak legendární vojska z dávných kronik ! Já si opět říkám, no dobré a na kolik ? Jako ty Jezinky, pouze na dva prstíčky. Opět, občasně - Dočasně ? Na 21 let, to byl krásný moment na pohled - Bratříčku, zavírej vrátka ! Ta noc 1968 - 1989, vůbec nebyla krátká ! ... [>-]

7 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.