Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Karma R^

Nejen drzost, ale i projev velmocenských ambicí!

10 0
možnosti
JS

někde jsem zaznamenal, že starému Kolářovi už lepí, pár kapek novičoku a je po hrdinství

0 7
možnosti
MM

Kde jste to zaznamenal, není to trestný čin šíření poplašné zprávy?

4 0
možnosti

R^ Kremelská "věrchuška" je pořád stejná, bez ohledu na to, jaký v Rusku panuje režim. Poláci o tom vědí své - už je to deset let od tragické nehody jejich vládního letounu u Smolenska a Rusko zatvrzele odmítá předat Polsku trosky letadla. Že to nepřispívá k přátelskému ovzduší a obnovení důvěry mezi oběma státy, je zcela jasné.

9 1
možnosti
BV

Pane Šťastný,

kdyby Polsko oficiálně akceptovalo výsledky vyšetřování, tak už ty zbytky dávno měly. Vzhledem k tomu, že v rozporu s důkazy tvrdí, že šlo o diverzi a ne selhání pilotů, donucených přistávat za nepřijatelných podmínek, tak si Rusko ponechává důkazy až do uzavření vyšetřování.

Perfektně je ta katatrofa vysvětlena v kanadském dokumentu ""Death of the President" = Smrt prezidenta

0 1
možnosti
Foto

Karma, Rus se prostě nezmění.Rv

9 1
možnosti
JM

Ani Čech, Němec, Polák, Francouz. Nikdo se nezmění. Rusko bude mít své velmocenské ambice vždy. Ale i Němci či Francouzi se na nás budou dívat jako na poloviční opice. Bez ohledu na to, že třeba jih Francie je asi na úrovni 60-let u nás. A i my - dnes máme zlatý čas udavačů, jako za komára.

7 0
možnosti
Foto

Ruští okupanti a čeští kolaboranti, toť, věru, podivné bratrstvo. Je zábavné, hledět na jejich pinožení z bezpečného odstupu, leč pamětníkovi dvacetileté okupace Rudou armádou občas zatrne.

13 0
možnosti
Foto

O okupaci by jít mohlo, pokud by sovětské posádky zde nebyli umístěny na základě mezistátní smlouvy. Fakticky pak, kdyby sovětské velitelství schvalovalo žádosti o výstavbu studní. Nebo v minimálním případě stíhalo československé občany a stavělo před sovětské soudy za některé trestné činy.

1 6
možnosti
Foto

Nelze považovat za schvalování trestného činu skutek, který vy sám nepovažujete za trestný čin.

1 1
možnosti
JF

"... žádost ruského ministra obrany o převezení sochy Koněva do Ruska." ?! Opravdu komické, před časem ji Rusové odmítli jako dar do areálu svého předimenzovaného velvyslanectví! Zřejmě by tam zabírala potřebné místo pro další zpravodajce, kterými se ambasáda jen hemží. ;-)

13 1
možnosti
PT

P10e85t82r 25T28o15m10e40k

11. 4. 2020 8:45

Rosko = OKUPANT. Tak to bylo a tak to je. A jak je možné, že se v zemi EU v zemi NATO, kterou je Itálie jistě je, pod záminkou pomoci v boji s koronavirem, pohybují ruské vojenské oddíly, to už vůbec nechápu. STRAŠNÝ. https://www.youtube.com/watch?v=k_asuTOPnyw&feature=share&fbclid=IwAR2wv835H6Bv03wbskHjIsAjtcXCF0rvyxKE6MpJYnff-TzibEfqTSidzwU

0 1
možnosti
PT

P28e69t69r 93T72o90m86e41k

11. 4. 2020 8:45

Ne Rosko ale Rusko. Ale to je snad jasné.

1 0
možnosti
KP

Je třeba neprodleně uskutečnit výstražnou přehlídku našich vojsk na náměstí Borise Němcová s nízkým pruletem našich tří gripenu. S okamžitou platností musí být vyhlášeno embargo na nákup ruské ropy a plynu. Bloger Bárta musí okamžitě získat novou identitu neboť již se na něj vaří novicok.

Tyto velmocenské manýry musí skončit.

11 7
možnosti
Foto

Ano, tyto velmocenské manýry musí skončit....jsem rád, že se mnou souhlasíte "vlastenče";-)

2 2
možnosti
TL

My je ve svém zdravém městečku nechceme!. To volají obyvatelé malého městečka u Prahy, kam má být několik izolaci potřebujících nakažených seniorů převezeno do místních lázní a v rukou drží virtuální dlažební kostky.

Zdroj: https://zdenekbarta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748796

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.