Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Představte si, že rozšíří ten "zákon" a bude trestné i verbálně znevažovat vítězství CCCP, resp. Ruska. Takže všichni, kdo kdy kvákli proti Rusku může čekat odjezd na Sibiř při další okupaci nebo vydání do Ruska v případě, že ve volbách vyhraje Hradní enkláva negativní deviace.

1 0
možnosti
PN

Dnes je doba, kdy je boření pomníků v módě. Je to pár měsíců, co si černoši a levičáci v Americe vzali na paškál sochy jižanských generálů na jihovýchodě USA a začali je likvidovat. Obdobní debilové na Pražských magistrátech ucítili krev a začali se zviditelňovat obdobným způsobem.

Co se týče toho trestního řízení v Rusku, nepředpokládám, že by pro dotyčné poslali komando tak, jako Izraelci pro Eichmana. Ono bude stačit rozsudek a dotyčný si bude muset dávat docela pozor. Ono se pak klidně může stát, že pojede na dovolenou do Chorvatska nebo Bulharska přes Srbsko, Srbsko jej na základě Ruského zatykače sebere a vydá. To se klidně může stát.

0 1
možnosti
JZ

Do Chorvatska přes Srbsko, tak to určitě, znalost zeměpisu nulová. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JM

J48i51r27i 83M94a17l69e39k

10. 4. 2020 20:00

Na pomníky kašlu......Jak vypadají hromadné hroby zajatců z 1WW?....v ČR jsou k dohledání na netu,ani snad nechci vědět jak v Rusku.....

0 0
možnosti
Foto

Rusové se nikdy nezmění, stejně jako komunisti. Budou stále lhát a všechno překrucovat. Vám velká karma R^

8 0
možnosti
PC

Paní Holzbachová,

to rozhodně není o národnosti ano o politické příslušnosti, to je pouze o charakteru jednotlivých lidí! Nebo snad chcete tvrdit, že všichni ostatní včetně Čechů vč. českých politických stran mluví pravdu a nepřekrucují? Mně se opravdu nelíbí házení lidí do jednoho pytle, to totiž nikdy nevedlo k ničemu dobrému.

P.S. Politicky jsem se nikdy neangažoval, nikdy jsem nebyl v žádné politické straně a nemíním to ani nadále měnit, jsa si vědom, že politika byla a je vždy špinavá věc.

4 4
možnosti
Foto

Velmi hezky napsáno. Karma!

7 0
možnosti
TK

Víte, je rozdíl pomníky stavět a pomníky bourat. Obojí je především symbol, vzkaz a politické gesto. Takže až budou v Rusku české pomníky bourat, bude to ekvivalentní.

3 6
možnosti
VK

Tam se nestarají ani o hroby legionářů...

2 0
možnosti
JS

V této době řeší pomníky jen zoufalci a je úplně jedno o čí sochu jde, tohle mělo a má počkat až na dobu, kdy se zase vrátíme k normálu.

2 2
možnosti
FF

Omyl, ta socha měla být pryč už dávno.

1 0
možnosti

Všem protestujícím proti odstranění sochy Koněva sděluji, že to bylo plně v kompetence volených orgánů a ráda bych jim připomněla slova jejich prezidenta po 2. zvolení, že by teď měli teda jako SHUT UP ;-D

9 0
možnosti
Foto

Mohla byste někde najít kulaté razítko, to rozhodnutí posvěcující?

1 3
možnosti
JG

J63i28ř86í 29G84r57o57h

9. 4. 2020 19:57

Nevím co pořád řešíte podle Česko-ruské smlouvy o přátelských vztazích z roku 1996 není tento pomník pomníkem válečným a nespadá pod ochranu státu. Pozemek a pomník je majetkem magistrátu Prahy a MČ Praha 6 má dle údaje z katastru nemovitostí svěřeneckou povinnost. MS ČR české občany nevydává k trestnímu stíhání v jiném státě (to platí i o Rusku). Pan starosta může být v klidu a může řešit podstatnější věci než takovou kravinu.

15 0
možnosti
Foto

Jenom nechápu, proč by nemohlo být zpodobení Koněva, jak je vítán Pražany po osvobození v r. 1945, chápáno jako válečný pomník. Je jasné, že pomníky se stavějí po válce. Třeba i za sto let.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS