Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je taková krása všechnoR^V:-)...Marku:)

1 0
možnosti

R^R^R^

Díky!

Ano, přikloněním se k levicovému sociálnímu až socialistickému inženýrství ztrácíme jednu svobodu za druhou. Horší ještě je, že tím i ztrácíme osobní odpovědnost! Vidíme to i v současné politice! Se vzkříšeným Ježíšem se vraťme ke svobodným, přirozeným vztahům!

:-)

0 0
možnosti
Foto

̈Marku, že i v klášteře žijí lotři mě uspokojiloR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Horste, mě to to přímo uklidnilo! Aspoň se nebudu muset stydět, až tam někdy nakouknu ;-D

0 0
možnosti

Přeji krásné velikonoce Marku. Šťavnatě zelené, jako ta Vaše první fotka. :-)

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuji, Dano! :-):-):-)

Také Vám a Vašim blízkým krásné Velikonoce!

0 0
možnosti
MP

Překrásné, opravduR^V. Osobně vnímám vyvedení z Egypta jako cestu od hmoty k duchu, kdy člověk často může upadnout a "reptat", ale cesta zpět nevede. Povedlo se Vám to moc! Díky:-)

1 0
možnosti
Foto

Dík, Pane Pavlíčku. Krásně píšete o tom reptání a o tom, že beztak není cesty zpět. To Vaše téma o překonávání ega je úchvatné. Lidské ego vede k upoutanosti na peníze, požitky, zážitky, vlastnění věcí, nebo dokonce k závislosti na moci, na uspokojujícím pocitu z ovládání jiných lidí, atd.

Například takzvaná "zážitková turistika" devastuje a znesvěcuje ta nejkrásnější a nejtajemnější místa naší planety... Maminka mi kdysi dávno při nějakém výletu do přírody řekla, že samotný zážitek (byť by to byl zážitek krásy stvořeného světa anebo dobrodružství na túře v horách) člověka neudělá lepším a že na zážitcích nelze vystavět život. Byl jsem mladý a hloupý, trochu jsem se v té chvíli uvnitř bouřil, ale přemýšlel jsem o tom a vnímal jsem, že měla pravdu. Často si na ta její slova vzpomenu. A připomínat si je musím stále.

Ale abych se vrátil k tomu egu: Slyšel jsem, že je to právě sobectví, co brání člověku, aby se otevřel, naučil se vidět a slyšet...

2 0
možnosti
Foto

I95v51a12n 63M88a10r37e17k

9. 4. 2020 19:28

No konečně. . . .Už vyjela8-o. . . . Krása, toto je nekrásnější období roku. . .Velká karma Maestro. R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Krasne a hluboke, dekujiR^

1 0
možnosti
Foto

Honzo, už jsem to psal níže, že "prázdná nádoba více duní" A když je ta nádoba hluboká, duní ještě víc ;-D

Zdravím, přeji krásné sváteční dny

1 0
možnosti
JL

Zelený čtvrtek. Zvony odletěly do Říma. Vrkači jsou v karanténě. Tak už je to jenom na vás, Marku. Dík za překrásnou podívanou a pěkný text.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Josefe, občas "vrkám" i ze střechy, když vykouknu na svět z vikýře. Ptactvo nebeské na vrkání docela slyší a občas některý exemplář přilétne podívat se na toho exota s foťákem ;-D

Na kluky, hrkače, budu malinko číhat, zda se aspoň nějaký objeví

0 0
možnosti
JS

Marku, dík za celý Váš karanténní deník. Je to krásné a duchovně bohaté dílo.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, Jiří, jakási snaha je, "prázdná nádoba víc duní" :-):-):-)

Sbírám každý den inspirace a podněty, někdy je to slabší, jindy se trošičku něco objeví. Mezitím probíhají příběhy, občas i dramatické, o nichž psát nemohu, protože je to u dosti blízkých lidí... Když tak je zmiňuji jen obecně s co nejméně detaily, protože nejde o to krmit zvědavost. spíše o to, jestli ty příběhy mají v sobě cosi obecně platného.

Rád posílám velikonoční přání v tom smyslu, ať jsou letošní svátky takové jako nikdy předtím. Což má dva významy. Jeden humorný a druhý vážně myšlený.

3 0
možnosti
JL

Na Zelene' Stvrtek, Velke' Patek a Bilo' Sobotu chodivali hrkaci. (zvone pre' vodletele do Rima) Nekeri meli hrkacku rucni, nekeri tragcovo'. Skoncilo to hrkani na Bilo' Sobotu vecer, po msi svate, po Vzkriseni. Este chodijo' pane Trizuljaku?

1 0
možnosti
Foto

Pane Lanciku, o nás chodijó věrně a pravidelně každý rok, z minulých let určitě mám i pár fotografií. A tak očekávám, že se jich možná pár vynoří i letos, pěkně s rouškami, pod dohledem starších. A s patřičnými rozestupy. Kdyby se objevili zkusím nafotit...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1002
  • Celková karma 22,08
  • Průměrná čtenost 1193x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy