Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Co může radit člověk jenž zběhl od studia medicíny k politice a jehož jediným politickým počinem je nápis na pestře pomalovaných policejních autech "POMÁHAT A CHRÁNIT"?

1 0
možnosti
DK

...a že takhle rozumně nemluvil, když byl členem vlády!

3 0
možnosti
VD

Když byli u vesla, tak neměli čas na potřeby lidí, museli "hrabat .....". Měli k tomu hned po revoluci od lidí na dlouhá léta bianko šek, tak proč toho nevyužít?

Dnes, kdy už u vesla nejsou, ale zcela určitě by opět chtěli (jsou neustále ve střehu), tak se musí zabývat i tím, co by lidé potřebovali.

-------------------

Není ale nutné je hned opět volit, chraň Bůh. Ale pokud z nich někdy vypadne něco, co má hlavu a patu, tak proč to nezaznamenat a nepoužít to?

Těm dnešním je potřeba také ukázat a dát na vědomí, že nemají patent na rozum a všechna moc nepatří jen jim, že eventuálně jsou i nahraditelní.

:-)

0 0
možnosti
ZJ

... Juknul jsem na ten včerejší Soukupův Duel a můj soukromý komentář - který nikomu nevnucuji je jednoduchý --- Všechno, co v něm Ivan Langr řekl, má můj souhlas!! I já si myslím, že přichází doba, kdy se začnou levně nakupovat krachující podniky drobných podnikatelů a něco mě našeptává, že Nebureš a jeho Agrofert bude v první lajně nakupujících zájemců:-/!

7 1
možnosti
TT

A "Íčko" a jeho olomoučtí souputníci stojí v řadě hned za ním. Ale mluvil pěkně.

3 0
možnosti
Foto

Jo, v Británii, taky mají jednoho, co machorval že se viru nebojí a že není třeba nějakých vážnějších opatření. Johnson se jmenuje. Dnes leží na JIPce a pumpujou do něj kyslík...

4 1
možnosti

Ivan Langer mimo jiné argumentoval tím, že na běžnou chřipku za srovnatelné období také zamře cca 300 lidí, trochu ale zapomněl dodat, že pokud bychom tomu novému viru nechali volný průběh, bylo by těch mrtvých kolem 10 tisíc, navíc na tento vir doposud (na rozdíl od chřipky) není žádná vakcína a také léky co by jej dokázaly spolehlivě "zkrotit" jsou zatím na bázi pokus-omyl.

2 0
možnosti
AN

Údajně jde o prastarý japonský text. Ale pokud ne, bohužel stejně stále platí.Jak učinit lidí šťastnými:

1/Všechno jim seberete

2/ Všechno jim zakážete

3/ Pořádně je vyděsíte

4/ Vezmete jim jejich jistoty a zpřeházíte zvyklosti.

5/ Zhruba polovinu toho, co měli, jim vrátíte

6/ Namluvíte jim, že jste zahnali nebezpečí

7/ Zhruba polovinu toho, co jste jim zakázali, jim povolíte.

Budou si připadat neskonale bohatí, volní a šťastní a budou vám zavázaní a vděční.

(viditelnymacek.cz)

7 2
možnosti
Foto

Tohle není žádný japonský text, ale je ze staré bolševické příručky o vedení třídního boje v Rusku. Dnes vám nikdo nic nebere. A pokud jste vyděšený, tak si vlezte pod peřinu....jste zcela mimo...;-D

1 0
možnosti

Opravdu není za vším hned třeba vidět tzv. "hnilobu rozkladu", i když mohou být takové konstrukce sebevíc přitažlivé. Jenom čekám, kdy někdo přijde s konspirační teorií, že ten virus byl "vyroben" uměle s cílem ho importovat do Evropy, na čemž se samozřejmě osobně podílel Babiš se Zemanem (formou nějaké slouvy, objednávky). Cílem pak je likvidace drobných podnikatelů a kulturní fronty, pochopitelně v čele s divadlem Na Jezerce, protože jeho principál před. r. 1989 neskutečně trpěl, o stále angažná nezavadil a ve filmu se prakticky začal objevovat až po "plyšáku".;-)

1 0
možnosti
HS

A. Babiš v naší politice doposud fungoval jako vakcína potírající tzv. tradiční demokratické strany za jejich dřívější praktikovanou „pokryteckou a zlodějskou" politiku – odstřihával je od moci, od "cecíků státního rozpočtu a podobných penězovodů",

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749303

aby se na ty cecíky napojil sám. Babiš nikdy nebyl přínosem pro tuto zemi. Bohužel, až to lidi pochopí, bude pozdě.

11 1
možnosti
MB

Směle tvrdím, že ve smyslu očisty společnosti se nezměnilo vůbec nic. I po právu dříve kritizované strany s korupcí umožnily AB nástup na trůn. To očekávání se nicméně rozplynulo. Dochází ke zvláštní Normalizaci - Centralizaci. Vše se přesunuje do rukou nesmírně kontraverzního jedince a krade se dále. Krade naprosto nenasytný stát - s rekordním daňovým břemenem od r. 2012. Kradou samotní členové Hnutí ANO. Nerade ten, jehož jméno se nesmí vyslovovat. Ten pouze přerozděluje. Především sobě, snad i cosi tobě.

Mne opravdu fascinuje, že sympatizanti Burešovské kliky, stále točí flašinetovou klikou svou. On to loupení ovládá tak nějak lépe, dělá to tak nějak ušlechtileji ! Skutečně to nechápu. M. Zeman se zase vrhl na zahradničení a sází banány. Já taky kradu ! Tvrdím, že jmenovaní protagonisté jsou mi - kradeni ! ... :-)

5 0
možnosti
LH

A Icko se stává novodobým hrdinou - to fakt nevymyslis...

7 2
možnosti
Foto

Cituji:

Dlouhodobě se tady netajím názorem, že A. Babiš v naší politice doposud fungoval jako vakcína potírající tzv. tradiční demokratické strany za jejich dřívější praktikovanou „pokryteckou a zlodějskou" politiku – odstřihával je od moci, od "cecíků státního rozpočtu a podobných penězovodů", zkrátka byl pro tuto zemi přínosem a lidé jej za to vynesli tam, kde dnes je.

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749303:

Zásadní problém je, že pokrytecká a zlodějská politika se neřeší jinou pokryteckou a zlodějskou skupinou, ale systémovými nástroji. Není věc personální, ale věc uspořádání společnosti a politické kultury. A uspořádání a kultura se od pádu Nečase významně zhoršily. Uvedu jen jeden příklad: Dominantním dodavatelem pečiva v naší zemi je holding PENAM/Odkolek. Když se slučovaly, musel jim Úřad pro ochranu hpsoodářské soutěže dát souhlas a ten se zpravidla dává s podmínkou, že dominantní firma zase nějaké firmy prodá, aby nebyla tak dominantní. V normální zemi se občané dozví, co musí holding prodat. U nás to je tajemství. řešení tedy by už od počátku bláta do louže. jenom úplně naivní člověk si mohl myslet, že oligarchovi jde o dobro země.

11 0
možnosti
VD

"Všechno je lék a všechno je jed, záleží na množství".

Zkrátka jsme národ fotbalových a hokejových fanoušků, věčných fanklubů toho, či onoho ....... .

V boji o moc jsou takoví až za hrob oddaní fanoušci naprosto nepostradatelní. Ale jsou takto jen účelově využívaní a zneužívání. A potom se diví.

To, co tady praktikovaly ODS a ČSSD, když byly u moci, by nedokázal zastavit nikdo jiný než ten, kterého si ony samy stvořily, proto ten příměr s vakcínou.

"Chlapci" se dnes mezi sebou perou o moc a majetky "nakumulované" po revoluci - zjevně probíhá další kolo jejich přerozdělování.

Takže buďme raději tím třetím, který se při tom směje. A sami nepokládejme své oběti za jejich zájmy - tou naší stále dokola přiživovanou nějakou předpojatostí a zášti (chce to tak trochu toho Machiavelismu v každém z nás).

:-)

0 0
možnosti
Foto

Soukup dnes poskytuje dvakrát více zpráv než ČT, ale s Langrem šáhl vedle. Vždyť Íčko ani vlastní nepřijali, když se hlásil zpátky mezi ně. Kmotřenec Mrázka ? Nikdo nekonspiruje víc než Bruselín, což hlasatelé o spiknutí české vlády přehlížejí. Na vnitru se za Langra nekonspirovalo, tam se to všechno odehrávalo prakticky veřejně.

4 2
možnosti
Foto

Soukup si vybírá dle svého vkusu. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik