Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám stejnou životní zkušenost. Vždy, když jsem potkal chlapce s dredy, byl propagátorem hulení a svobod, které jsem já propagoval naposledy s hipísáky v 60-tých letech. Přesto, že se pan Bartoš vloudil mezi politiky, svých dredů se záměrně nevzdal. Proč? Protože mezi svými nemůže pohrdnout svobodou hulení a jiných návykových látek, jako obhájce svobod všech nezodpovědných mladých kterým život teprve ukáže svou tvrdost. Pan šefredaktor má nárok tak, jako každý druhý na svůj názor. Ani vám ho nikdo nebere.

0 0
možnosti
Foto

Jak hluboko klesl... Plesl! S autorem souhlas.

0 0
možnosti
Foto

On nikam neklesl, je to jeho image.

0 0
možnosti

....veru naozaj z venku to však tak vyzerá....R^

0 0
možnosti

O to podivuhodnější a zvláštně načasované bylo vyjádření Jaroslava Plesla na adresu Ivana Bartoše. Co si o tom máme myslet?

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749247

-----------------------

"Co si o tom máme myslet?" - Váš plurál působí přesně opačně, tzn. směšně a znevažuje vaše "myšlenky".

Nevím jak Vy a Vy a vy a ...., ale na mě pan Jaroslav Plesl působí jako rovnej chlap, kterému to pálí.

:-)

4 3
možnosti
Foto

Nechci vás poučovat, ale existuje něco jako "ustálené obraty". Onen plurál v otázce vybízí každého, aby si myslel, co chce, ale zároveň nevypadal jako trouba. Stalo se. Rovná chlap, nedělá to, co udělal Plesl. A to, že mu to pálí vůbec zpochybňovat nehodlám. Dobře ví, co dělá. :-)

1 0
možnosti

Pane Turnere, před nedávnem jste napsal článek, kde jste doslova psal, že "každý má právo na urážku". Ale jak se nyní ukazuje, právo na urážku má zřejmě jen někdo, komu to Vy schválíte. Předně to schvalujete sám sobě. Vůči různým osobnostem jste se během historie svého psaní vyjádřil s takovou sérií urážek, že by to už nikdo nespočítal. Chcete připomenout třeba ty pamflety, které jste napsal o Karlu Gottovi? Znovu Vám opakuji, že byste měl v tomto ohledu zapracovat nejdříve sám na sobě. Teorii máte v malíčku, tak teď to ještě převést do praxe.

Pan Ivan Bartoš si ohledně drog jaksi zavařil sám sobě. Stačí si vzpomenout na jeho četné výroky, které se týkají obhajoby takzvaných "měkkých drog". Nedivím se, že si z něj někdo kvůli tomu utahuje. Známý je jeho výrok, cituji: "Marihuanu nekonzumuji a drogy taky už strašně dlouho." Nezbývá, než si přát, aby mu to "strašně dlouho" vydrželo pokud možno na furt.

9 1
možnosti

Jaky ma smysl odpovidat na kritizovani jednani sefredaktora vlivneho media kritikou jednani blogera? Jakoze kdyz muze bloger, muze i sefredaktor? Jednam-li nemoralne ja, pak muze nemoralne jednat kdokoli?

Jinak Bartos si drogama nijak "nezavaril". Kdyz reknu, ze jsem uz strasnedlouho nemel pivo, nedava to snad duvod nikomu ze me kvuli tomu delat opilce.

5 1
možnosti

Panu Bartošovi nic nebrání v tom, aby se podrobil kvalifikovanému testu na drogy bu a pokud ten test bude negativní, podat žalobu.

3 1
možnosti

Panu Bartošovi docela fandím, i když jsem přesvědčená, že by mu test na drogy vyšel pozitivně. Jiným politikům nefandím nikoliv proto, zda hulí či chlastají, ale proto, že jsou pokrytci, flákači, podrazáci, estébáci, darebáci, ... vyberte si.

5 0
možnosti

Rád si přečtu objektivní článek. Tento má ovšem k objektivitě dosti daleko.

A k meritu věci. Pokud někdo prohlásí do tisku, že si dá rekreačně drogu, tak prostě feťák je. Lhostejno jak aktuálně vypadá.

O inteligenci jakéhokoli politika se přít nehodlám. Nejsem drbna na tržnici.

7 5
možnosti

Pak ale je fetak naprosta vetsina dospele ceske populace..... Alkohol je tez droga... a lide ji konzumuji rekreacne. A na rozdil od travy u alkoholu muze vzniknout fyzicka zavislost.

10 0
možnosti

Tolik novinářů i ne-novinářů napsalo např. o Miloši Zemanovi, Kalouskovi či Okamurovi takových slov, takových NEHEZKÝCH slov, takových urážek.... Sám pan Turner snad i nedávno nebyl nadšený z výroku soudu, který se Okamury zastal.

Takže autorovi a jemu podobným ve skutečnosti bohužel vůbec nevadí sprostota, vulgarity, kýble špíny, které se lijí na politiky. Jen se nesmí lít na ty jejich "správňáky".

Pěkně o tom kdysi hovořil Jan Werich, ale nemohu ho zde citovat, protože bych dostal bludiš ́táka.

17 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS