Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby se při všech situacích a tato je "krizová" mělo pamatovat na všechny možné alternativy, asi by nikdo nevydal nic. Myslím, že Čech za svým partnerem může odjet, ale bude mít problém s návratem. A jedno dodám, myslím, že společnost už hodně ustoupila a pro mě je problém přijmout homosesexualy v soužití a nazvat to manželstvím a to si myslím, že má velká většina . Podala se ruka a chtějí všechno - chyba . A jak to mají páry , které jsou nesezdané ? Asi stejně .

3 1
možnosti

Kdyby tady manželství pro všechny bylo stejné jako např. v Rakousku, nemusel by si nikdo žádné alternativy pamatovat.

Společnost hodně ještě neustoupila. To, že mě nezastřelí na ulici poté, co vylezu z domu, je sice pěkné, ale nehodlám jim děkovat, protože se o nic nezasloužili. Rakušané mají vše, co si vybojovali, a nikomu to žíly netrhá. Vy předstíráte, jako kdyby to znamenalo konec světa. Přitom v Nizozemsku takto žijí už 19 let a fungují. :-)

0 1
možnosti
Foto

Jakkoliv mi vždy vznesené nároky na klasickou svatbu přišly zbytečné, dle mého bohatě stačí nynější akceptace těchto párů většinou společnosti, tohle hledisko mi nikdy nepřišlo na mysl. Logicky, neboť se jedná o zcela novou situaci v nynější době.. držím palce, ať se to nějak rozumně vyřeší co nejdříve.

1 0
možnosti

Sice je to smysluplná připomínka ..ale ta se dá snadno snadno ošetřit.

Rozhodně argument pro stavění heterosexuálních a homosexuálních párů do stejné roviny. Jejich poslání či potenciál je prostě různý.

Tím nechci homosexuální svazky nějak znevažoval. Jen říkám, že ty svazky mají pro společnost rozdílný význam.

3 0
možnosti

Oprava: Rozhodně to není argument pro..

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS