Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Urcite je nadejeR^R^R^V.

1 0
možnosti
LT

Z toho co jsem si přečetl vyplývá, že řešení stále hledáte ve standardní medicíně, která léčí jen příznaky těla. Nic jiného nedokáže.

A co když všechny ty příznaky, které vás trápí, nejsou tělesného, ale psychyckého původu? Přesněji psychosomatického. Nejsem doktor a nevím jestli vám to pomůže, ale za pokus to stojí.

Aby bylo jasno: neposílám vás za žádným léčitelem, lidovým felčarem, ani za farářem. Zkuste si třeba najít něco o psychosomatice - odborné články, knížky (obecně známý je MUDr. Hnízdil)... pak se podívejte, jestli ve vašem okolí není vystudovaný lékař (MUDr.), který se věnuje této alternativní léčbě, ke kterému byste mohla jít pro radu.

Mluvím o tom z vlastní zkušenosti - prožil jsem období, kdy jsem pobíhal po doktorech, protože jsem prožíval příznaky začínajícího infarktu, dusil jsem se, pak jsem zase měl období srdeční aritmie. Nic z toho nemělo původ v mém těle. Všechna vyšetření byla v pořádku a přesto jsem myslel, že zdechnu. Příčinou byla psychosomatika - bolavá duše. Bolavá, utrápená duše dokáže manifestovat svoji bolest tělesnými příznaky. A cestou uzdravení nebyly prášky, ani lékařská vyšetření, ale dát si do pořádku svoji duši - vyřešit a vyspravit všechny své bolístky, utrpení, ponížení co si sebou člověk od dětství nese.

Nevím, jestli vám to pomůže, ale inspirovala mne k tomu vaše odpověď na otázku Radky Kielbergové: "Co na to rodiče" - "Rodiče jsou ti příbuzní, kteří mne posílají do blázince..."

To je odpověď bolavé, utrápené duše. A ta volá o pomoc, protože ti, co by měli stát při ní ji posílají do blázince. (A o to víc se ta duše cítí "vadná". Ale není. Vadný je pohled vaší duše na sebe samu a na vaše okolí)

(PS - zkuste se podívat třeba do knihy amerického psychologa: David D. Burns - Cítit se dobře)

2 0
možnosti
LT

Jo a ještě zdůrazňuju: já vás neposílám za psychiatrem, ani do blázince!

Tam vám taky nepomůžou, protože by vám jen předepsali oblbovací prášky. Oni taky nic jiného neumí, stejně jako ti lékaři tělesných orgánů. Já mluvím o lidech jako je třeba MUDr. Pavel Nývlt (https://www.youtube.com/watch?v=eUvpuYNvMH4) a další studovaní lékaři, kteří ale dělají psychosomatiku.

2 0
možnosti
Foto

Co maminka a táta? Máte rodiče?...já vím, píšete o příbuzných...ale rodiče? Ti mě zajímají. Možná jsem nečetla pozorně, a to se pak případně omlouvám...

0 0
možnosti

Rodiče jsou ti příbuzní, kteří mne posílají do blázince...

0 0
možnosti
LJ

Několik minut dumám a hledám nějaká slova k potěšení. Nic mne nenapadá. Pro člověka věřícího v Boha bych nějaké slova našel, ale nejsem si jist, jestli je to váš případ. Vyrozmněl jsem, že jste neměla jednoduchý život a že jste bojovnice. Nevzdávejte to tedy!

2 0
možnosti
ND

Kéž bych vám mohla nějak pomoct, ale to já neumím, ani o nikom nevím kdo by mohl...snad se někdo najde, moc bych vám to přála...

1 0
možnosti
EH

Jedině doktor House.

Na světě stále existuje spousta neprobádaných tvorů a doktoři umí diagnostikovat jenom to, co je běžné. Navíc kvůli oteplování se k nám může stěhovat nebezpečný hmyz z jiných oblastí, který by lékaře ani nenapadl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 36,15
  • Průměrná čtenost 2618x
Píšu o tom, čím mne život cvrnkne do nosu a mám zrovna chuť to sdílet se světem :-) 


Pokud Vás v mých článcích něco osloví a budete se o to chtít se mnou podělit, můžete mne kontaktovat zde: s.rihakova@seznam.cz
 

Ať se Vám u mne líbí.

Seznam rubrik