Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Dobrý den, pane Kvapile, víte, že Váš článek Ruská nehoráznost převzaly stránky "Pravý prostor" bez uvedení zdroje? Nevím jak se k tomu stavíte, ale přečtěte si diskuzi. Tento web se chlubí, že na jeho diskuzi není cenzura. Tak si počtěte.

https://pravyprostor.cz/ruska-nehoraznost/

0 0
možnosti
JK

Vůbec jsem o tom nevěděl, že to tam přetiskli. Teď jsem se díval a ta diskuse je příšerná. Ještě nevím, jak na to budu reagovat. Pobavilo mě ale, jak si v té diskusi někteří hlupáci myslí, že jsem to psal na něčí zakázku a dostal za to zaplaceno.

0 0
možnosti
Foto

:-)R^

Cyklistická

Prošla jsme si zkouškou- vyjet kopec s rouškou,

nepodlehnout panice - když se chytám za plíce.

-----------------------------

Cyklistická Osvobozená

Cyklisté dnes bez roušek - křičeli si do oušek:

S věčným jejich bubu - chudák holka obětavá,

zamlžená zrouškovaná - musela si za nás pro nás - chudák rozbít hubu.

(věnováno cyklistce, která se na kole málem zabila, neb přísně dodržovala nařízení státu)...Jaroslave, k Vašim krásným veršům jste mě ku kreativitě náhle strhnul do této podoby:) Opatrujte se a díky moc za blog, jehož je třeba:)

1 0
možnosti
JK

Pěkně veršujete a jak čtu o té vaší cyklistické námaze, rád bych vám nějak pomohl. Třeba bych vám píchl aspoň s tím chytáním za plíce. ;-)

Jinak děkuji. Mě k tomu inspirovalo "slavné" čtyřverší: Hovořil jsem tuhle s červotočem, / jenomže už nevím o čem / a taky už nevím proč, / a byl to vůbec červotoč?

1 0
možnosti
MB

Vláda si neví rady - dejme hlavy dohromady. Já já ji to, ani nevytýkám - stále melu, stále říkám. Nepřítel je záludný, kdy bude poražen - Kdo to ví ? Jediná jistota je, že bude nejistota. Nejistota jistá, co řečná vláda, zase chystá ... ?

Milá Vládo - Krizový štábe. Když už nic, domluvte se prosím - 1) K Veřejnosti bude podávat podstatné informace pouze jedna osoba. 2) Tak, aby vydané info platilo alespoň 48 hodin ! 3) Zvolený způsob je šílený. I starší poctivec soused uznal, že nejlépe být informován = Znamená nesledovat a neposlouchat vůbec nic ! ..:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik