Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Jako bývalý příslušník pana gen. Červíčka považuji za správnou osobu. Sám jsem jsem jej blíže nepoznal, ale nezapomenu na to o čem jsem zde již před léty psal.

Tehdy nastoupil někdy r. 2007 do funkce ředitele Dopravní policie Policie ČR a byl s ním veden moc zajímavý rozhovor v pořadu "Dvacet minut Radiožurnálu", jež by se snad někde v archivu nechal dohledat.

Jel jsem v tu chvíli autem a docela jsem někam chvátal. Ale fakt jsem musel zastavit abych neohrozil bezpečnost silničního provozu, protože když rozhovor s nastupujícím šéfem Dopravní služby probíhal tak jsem pokračovat nemohl. Taková komedie a koktání na dotazy reportéra se snad člověk neslyšel ani v Silvestrovských pořadech, když vystupoval Milan Pitkin, nebo Luděk Sobota.

1 1
možnosti
PJ

Tak třeba "ten" Šmucler je docentem medicíny a jeden z největších odborníků na léčení rakoviny ústní dutiny nejen u nás. Je to ode mě napsáno zjednodušeně.

A mmch., o tom že tato vláda jsou lumpové i jeden ze zástupců krajní levice:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stredula-vlada-nevi-co-dela-vyhyba-se-zodpovednosti-chova-se-jako-smejdi-98633#utm_content=freshnews&utm_term=st%C5%99edula&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Rv

2 1
možnosti
Foto

No nějak jste opoměl, že Ústřední krizový štáb není zřízen pro to aby řešil odborné epidemiologické problémy. je od toho aby našel optimální řešení situace jak z pohledu zdravotního tak z pohledu ekonomického a společenského.

Tedy pan Šmucler jako vystudovaný lékař a podnikatel, který se angažuje i společensky a politicky,... je prostě velmi dobrou volbou a tento Váš blog je zcela mimo realitu.

4 3
možnosti
Foto

Tak Šmucler ještě nedávno běsnil, že Babiš nezajistil zubařům respirátory FFP3 (ačkoliv zubaři jsou zhusta soukromníci, takže se mají zásobovat sami), a najednou by chtěl promořovat populaci. Je dost chucpe kvůli politikaření odepsat kolegy.

Ale musím se ho v jednom zastat, jako zubař musí mít o epidemiologii, hygieně a mikrobiologii stejné povědomí, jako lékaři jiných odborností. Tedy vyjma specializovaných epidemiologů a hygieniků. Těm pochopitelně konkurovat nemůže.

3 5
možnosti
MT

Vám to s těmi FFP3 respirátory není hloupé? Víte jak to s nimi je a stejně to napíšete.

0 2
možnosti
Foto

Tak to cítím i já, ne boj o zlepšení situace, ale za preferencemi.

Jaký to protiklad k českým občanům, kteří přišli se svoji troškou do mlýna a pomohli v rámci svých možností a schopností. Všem těm upřimný dík a těm, kteří si na této situaci přihřívají polívčičku, palec dolů.Rv

2 0
možnosti
JD

Blog pěkný, pana Flašku a jeho fansgrupu nepotěší. Šmucler je tragikomická figurka, připomíná mně Ratha. Také tak energicky vystupoval a jak dopadl. Už sedí.R^[>-]

3 3
možnosti
OU
OU
JV

Děkuji za pár vět. On tam ale nesedí jako odborník na pandemii ale jako šéf resortu. Uchýlil jste se ke klasickému způsobu zesměšnění proto, že měl kdysi nějakého koníčka. Vojtěch je mimo jiné i nositelem titulu Master of Healthcare Administration.

8 1
možnosti
Foto

V tomto případě je úplně jedno koho tam opozice dá. Podle mne, čím umírněnější a skeptičtější člověk tam bude, tím lépe pro nás v podhradí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik