Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Velice presne, ale zaroven velice smutne!!!

1 0
možnosti

R^

Koronavirová pandemie je velmi podobná pandemii Španělské chřipky před sto lety. Ve své lokalitě vzniku (jihovýchodní Asie), kde dochází k typickým mutacím virů při pasáži přes zvířata pro těsnější soužití lidí s domácími zvířaty, i ve svém průběhu pro totální absenci protilátek ve světě. Rozdíl je jen v naší současné informovanosti a vyšší hygieně. Opět bude řada mrtvých, pokud se nám ohrožené občany nepodaří udržet v izolaci. Musí být promořena celosvětová společnost a vytvořením protilátek se pandemie zastaví sama.

Ale Vy píšete o mnohem zhoubnějších pandemiích, které jsme prožili v minulém století, o pandemii nacismu a komunismu. Evropané ztratili láskyplného Boha a ve vzdoru přijali bohy nacismu a komunismu. Nenáviděli jsme Boha a přijali jsme bohy závisti, nenávisti, pomsty a lidského zmaru! Plodem je pohrdání pravdou a láskou!

Naše Sametová revoluce proběhla tak sametově, že jsme se toho komunismu v nás nezbavili. Myslíme pokomunisticku, volíme do svého čela opět postkomunistické zrádné papaláše, estébáky, ctitele lži a nenávisti!

Spolu s autorem tohoto článku věřím, že tato virová pandemie nám umožní pochopit, že pro nás není tak vážnou zhoubou, jako je nacismus a komunismus. Nacismus a komunismus přinesly desetimilionové ztráty na životech, což žádná virová pandemie nedokáže!

Žádná virová pandemie nedokáže tak zmrzačit tolik lidí, jako se to povedlo nacistům a komunistům! To zmrzačení si stále neseme do své budoucnosti! To zmrzačení prosáklo celou naší politikou, celým našim myšlením. Stále se vzdáváme svobodných a přirozených vztahů postavených na Božích zákonech, a vymýšlíme zákony a pravidla proti Boží přirozenosti. To je pro člověka riskantní!

Blíží se Velikonoce. Zavřeli nás v našich domech a bytech. Ježíš přesto in memoriam opět vstane z mrtvých a bude nás vyzývat k novému životu, k naší obrodě v Pravdě a Lásce. Radostné Velikonoce!

3 0
možnosti
Foto

Právě jsem přemýšlel, co by dělali dnes ti správní komunističtí poslanci z první republiky. Odmítli by při jednání Sněmovny sedět tam v rouškách.

0 0
možnosti
Foto

Naopak měli jsme k sobě blíže, sbližovali nás cigarety a pivo. případně výměna nedostatkových komodit.

1 4
možnosti

Materialistické ubohosti! Bez piva a bezcigaret žít můžete, bez Pravdy a Lásky nepřežijete! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 18,67
  • Průměrná čtenost 575x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik