Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak by reagovali příbuzní nemocného Čecha, kdyby se jim oznámilo, že jejich dědeček bude přemístěn na léčení do Rumunska nebo na Ukrajinu? Jak je pro nás ukrajinské zdravotnictví, tak je pro Francouze to naše. Krátce po Listopadu jsem pracoval pro pár německých firem. Když jsem poprvé naložil vedoucího odbytu firmy Nobilia a jeli jsme udělat okružní jízdu po Česku a Slovensku, tak se hrozně divil, jak tu máme kvalitní silnice a dálnice. Čekal asi polní cesty.

1 0
možnosti
JL

Jestli to nebude tím, že se Brnu každý vyhýbá obloukem.

2 1
možnosti
SB

Není to jediná věc, která je nejasná a o které existuje více verzí.

Dokonce i o zániku Golema existují dvě verze:

Podle jedné do té vody skočil, namočil se, pak se rozmočil, podle druhé nejprv se rozmočil, namočil se a pak tam skočil.

2 0
možnosti
DJ

Těžko říci, jak to bylo. Pravdou ale je, že část Frantíků si pořád myslí, že za Brnem už je Ural a pak už jen Sibiř, takže oni jsou přesvědčeni o vlastní výjimečnosti a dokonalosti hodně moc... Bohužel se to asi nedozvíme....

0 0
možnosti

Prostě Frantíci poněkud pozdě zjistili, že Doník udělal nad štatlem kličku;-D

1 1
možnosti
FL

Situaci jsem nesledoval, žádala Francie o pomoc i jiné země? Tak jsem si to původně domýšlel, že chtěli část svých pacientů rozdistribuovat do okolní EU. Pokud by žádali jenom nás, je to divné, když např. bližší Německo má taky volnou kapacitu. Vypadá to jako nějaká hra. Čekali snad že pacienty odmítneme, jako s těmi ilegálními imigranty v případě žádosti Itálie, aby to zhoršilo naši pozici v EU?

1 0
možnosti
MV

zrejme Vam uniklo, ze Francie do Nemecka uz nekolik pacientu prevezla a Nemci se o ne staraji

0 0
možnosti
ND

Žijeme v době zázraků :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik