Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať je to jak chce - odborný lékařský časopis se jmenuje The Lancet. (Lanceta je ostrý chirurgický nástroj, obvykle ve tvaru oboustranně broušeného kopí, používaný k vytváření vpichů definovaných parametrů, nejčastěji v hematologii. Tvar ostří umožňuje méně bolestivé proříznutí kůže než k odběrovým účelům používané jehly. Tvarováním nástroje je navíc zajištěna definovaná hloubka vpichu.) (Viz Wikipedie)

Lancelot byl rytíř krále Artuše... :-)

0 0
možnosti

Jenže on to už je začátek biologické války. Války Čínských komunistů proti světu. A tedy opravdu být zadobře s tím odporným komunistickým režimem, o to opravdu nestojím.

0 0
možnosti
Foto

Proto ti čínští komunisté zahájili válku masivním nakažením vlastních obyvatel, prakticky v geografickém středu nejhustěji osídlené části své země. Bravo! Kam na ty nápady chodíte?

0 0
možnosti
Foto

Akorát blázem by do světa vypustil nemoc, proti níž nemá očkování, aby ochránil sebe a populaci lidí, které nutně potřebuje ke svému přežití, resp. zachování životního standardu, na který je zvyklý, který preferuje a očekává.

Jestliže biologickou zbraň nedokážete regulovat a sám před jejími účinky zůstat v bezpečí, nemůžete ji použít.

A zcela jistě by nákazu nerozséval uprostřed vlastního území, v oblasti s nejvyšší hustotou obyvatel.

0 0
možnosti

Promiňte, vaše konspirační úvahy jsou dost hodně utržené od reality a přízemné. Stejně jako pseudoinformace o nákaze po návštěvě Wu Hanu americkými vojáky. Věřte čemu chcete ale pokud by za tím byl bratr spoza velké louže tak by tam poslal ten vir po nosiči nespojitelným s ním. Pokud by to byl Pekingský úmysl tak nákaza vznikne v Indii, Bangkoku, Korei anebo na Filipínách...Pro mě je to 50 na 50, že se jedná o hříčku přírody anebo snaha vzít Číně vítr z plachet či podpořit cenovou válku o ropu.

1 0
možnosti

V tomto vztahu myslím není dobrý nápad oslabit euroatlantickou civilizaci ekonomicky. Protože té by teď mělo dojít, že nechat vyrábět všechno v Číně byl velmi špatný nápad a výroba se opět navrátí k nám. Know-how tu je, takže s tím není problém. A na to pak nejvíc doplatí právě Čína.

Lepší nápad je však oslabit potenci lidí (četl jsem názor, že koronavirus možná působí i proti potenci). Pokud by tomu tak bylo, pak lze tipovat i na možnost, že Čína by mohla chtít zmenšit svou populaci prostřednictvím neplodnosti. Ostatně, už to zkoušeli i jinak, avšak bezúspěšně. A jako vedlejší efekt může být zmenšení populace i jinde.

Třeba, když už jsme u konspirací... :-)

0 1
možnosti

Vidím to trošku jinak: Prezident, který se postavil vzrůstající moci stoupajícího soka. Snaha zamezit jeho znovuzvolení jako riskantní, ale za dané situace jediný možný krok. Riskantní sázka na virus, který by mohl podlomit jeho moc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik