Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš plán se jeví jako naprosto logický, lidský a smysluplný.

Jen ho spustit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pan Prymula ctěl říct, že se promoření populace nevyhneme. Ale v žádném případě nepopírá současná opatření. Jde o to nezahltit náš zdravotní systém.

2 0
možnosti

Rv

Absolutně problému nerozumíte! Ale za své názory bojujete vehementně!

Máte stejný náhled jako Andrej Babiš, který je manažer, ale epidemiologovi by měl věřit! Andrej Babiš si myslí, že se pandemii vyhneme. Nevyhneme! Epidemiologové dobře ví, že dokud nebude naše společnost koronavirem promořená a mít protilátky, že pandemii prostě nezastavíme!

Boris Johnson stavěl na této reálné epidemiologické problematice, správně izoloval nemocné starce a stařenky, ale podcenil péči o pomalé promoření společnosti. Proto náraz na zdravotnický systém Britanie byl příliš veliký!

Jenom Romanu Prymulovi vděčíme za správný racionální přístup k pandemii, že se nám podařilo zpomalit nástup virulentního koronaviru, takže ač jsme na pandemii nebyli vůbec připraveni, díky občanské inciativě ji zvládáme dobře. Občané sami vyrábějí roušky a masky s filtry, které se vládě nedaří zajistit!

Prosím, dívejte se na problematiku pandemie reálně!

:-)

1 3
možnosti

Kde berete jistotu, že pandemie s příchodem léta neodezní podobně jako chřipka, aniž by promořila celou populaci? A kde berete jistotu, že v dohledné době nebude k dispozici vakcína, která by eliminovala nutnost promoření společnosti? Nic z toho nevíme.

0 0
možnosti

Tzv. promořit nebo také získat imunitu nakažením virem obyvatelstvo, tedy i kategorii lidí starších 65 let, kterých je více než 2 miliony je poslat většinu z nich na hřbitov. Pokud se otevřou školy, obchodní centra a sportoviště nikdo nedokáže i při maximální snaze důchodce ochránit. Druhé kolo zákazů a omezení to pak již nezachrání.

5 2
možnosti
Foto

třeba zítra "opozice" procitne ze snu o zabití Babiše a pod dojmem hrozby divokého promoření prodlouží nouzový stav do toho 11. května.

2 1
možnosti
Foto

I39v63a36n 83M85a90r56e55k

6. 4. 2020 20:23

Souhlas a karma pane Houfku. R^. . . . . . Jen aby se nejednalo o "promoření" populace na italský způsob, se stejným výsledkem. ;-(;-(;-(

2 1
možnosti

Johnson, který promořování ve VB také podporoval, leží již v tuto chvíli na JIP!

K čemu u nás byla veškerá přísná opatření (účinná!), když se dle dnešního vyjádření Prymuly mají změnit a vystřidat je má trestuhodné promořování?! A půjdou nejprve ti, kteří toto dopustí, nejprve sami se svými rodinami "příkladem"??!?!

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS