Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemáte pravdu a nemáte pravdu v tom, že policajti na rozdíl od tramvajáků jsou ozbrojení, a přesně to je důvodem, proč by měli mít tu hranici jinde, přesněji řečeno politici nás neustále přesvědčují, že policie má tu hranici někde jinde a proto může courat městem ozbrojená.

0 2
možnosti

Jak víte, že tramvajáci nejsou ozbrojeni?

1 0
možnosti

Jak to děláte, že máte zase ode mne karmu?

Karma.

:-)

3 0
možnosti

Já Vám děkuji, pane Ličko. Prostě si sedneme a jsem rád, že se Vám moje psaní líbí. Pochvala se nikdy neomrzí.

1 0
možnosti

J20i63r83i 38T80i11c82h29y

6. 4. 2020 17:14

V USA jde cernoch po silnici, policajt jedouci v aute ho pozada, aby sel po chodniku. Cernoch mu zacne nadavat, f.. you, nadavani dojde k situaci, ze cernoch pristopi k okenku a chce dat policajtovi pesti. Policajt vystoupi a chce dat cernochovi zelizka. Cernoch odporuje a pere se s nim, pak mu saha po pistoli v pouzdre a chce ji vytahnout. V zapase o pistoli policajt cernocha zastreli. Rsisticky prusvih! Cernoch byl jen nezletily (19 let, vysoky 190 cm), policajt je v hroznem trablu. Dale se zjistilo, ze cernoch odchazel z obchodu, kde provedl kradez. To ale nic nezmeni na situaci ,cernosi provedou "riot", vypali auta, rozbiji obchody, hazeji kameny na policajty, nikdo z nich neni potresta, Policajtova kariera je u konce, pokud vyvazne z obvineni u soudu.

Proc to uvadim? Zacatek je v uplnem desrespektu urcite casti populace k policajtum, nekdy a nekde podporovanym radoby humanisty. Kduby cernoch vstoupil na chodnik bez nadavek, nikdy by k tomuto pripadu nedaslo.

6 0
možnosti

Tohle má všechno začátek v tom, jak si člověk myslí, že může všechno, a kdo mu sáhne na jeho svobodu, ho jenom a pouze buzeruje. Máme to tu taky. A bude to horší, protože svět se řítí tím směrem, že se leze do zadku spíš těm, cosi chtějí přát svoji absolutní svobodu, která se brzy však promění v chaos.

4 0
možnosti

Celý ten výjezd policie byl nelegální a v rozporu s vládním nařízením o zákazu volného pohybu osob a maximálním počtem dvou osob. Kolik lidí to nařízení vůbec četlo včetně výjimek ze zákazu? Když to neví ten udavač, který volal policii, tak by to měla vědět aspoň policie. Z videa je mimo jiné vidět, že byli všichni zúčastnění (mládež a policie) sami u rybníka, kde nebyla zástavba. Zákaz volného pohybu osob z textu nařízení neplatí v pobytu v přírodě a v parku (výjimka H). Tatáž výjimka platí i v počtu dvou osob. Tedy policie zasahovala nelegálně v rozporu s vládním nařízením.

1 1
možnosti

Tak je pravda, že já to taky nečetl. Ale jde mi o to, a to v článku poukazuji, že základem je slušné chování. Pak nebudou takové případy.

4 0
možnosti

Policista může jiste na zklidnění delikventa použít chvatů a hmatů. Facka mezi ně nepatří (právě proto, že má rovněž charakter ponižování).

Máte dojem, že když Vám bude někdo vulgárně nadávat a Vy ho profackujete, bude soud příliš k té provokaci přihlížet?

0 0
možnosti
Foto

No z toho videa je dost jasné, že policista napaden nebyl. Vlastně to říká i on sám, když pořád opakuje že ona dívka jej urážela. A policista urážky strpět prostě musí. Může jí nasadit pouta, zavolat státní policii, zkontrolovat totožnost, udělat zápis ale rozhodně nesmí použít násilí. To video nebylo sestříhané. Je vidět že bylo natočeno ve spěchu, a ten policista říká : Chceš facku, ještě jednu chceš? Když jej ona dívka konfrontuje s tím, že se jej ani nedotkla, on blábolí že jej urážela a jednala neprofesionálně: Jak má ale jednat profesionálně občan při setkání s městskou policií?

3 1
možnosti

A víte, o tom to je - chovat se oba slušně. Silně pochybuji, že by policista začal tím, že by někomu nadával. Někdo prostě začal. A musí si uvědomit, že kdyby ten začátek nebyl, nedostane se to tak daleko.

2 0
možnosti
Foto

Jo, policista - těžký život má. A také řidič- nejen kamionů, jak zpívá Černocká, ale i tramvaje. Také se bráním napadení, i zde na webu - ale když má někdo pravdu, raději moudře" mlčím. Teď mi kdosi vytkl, prý hodně smajlíkuji, šla jsem do sebe - polepším se.. . Kdyby policajt seděl na koni (prý jako jízdní policii v Kanadě), nikdo by si mu nadávat netroufl. I malý psík hňafá na toho velkého, ale za plotem. :-/

3 0
možnosti

Tak věřím, že jsou na téhle planetě státy, kde má policistu i autoritu. O tramvajácích si takové iluze nedělám.

2 0
možnosti

Karma.

Tou větou, že když Vám nikdo celou hodinu nenadává, tak si jdete o to říct jste mne dostalR^

0 0
možnosti

Děkuju, ale ono to tak je - skoro. Teď je málo lidí, kolikrát musím i o to prosit.

0 0
možnosti

možná jen změnili heslo na "vybírat a mlátit".....

2 1
možnosti

Nebo "držet a poslouchat"

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS