Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Dobrý večer, děkuji moc za všechny vaše komentáře.

Hezký večer, hodně zdraví!

0 0
možnosti
MN

Teta Kateřina by zvedla ukazováček a řekla: "Kdo šetří má za tři"

0 0
možnosti
Foto

Pěkné:-P

Jen je třeba přečíst to fakt až do KONCE.

2 0
možnosti

Každopádně je divné, že se máme úplně skvěle jako nikdy v historii (dle dva měsíce strarých hlášek našich politiků, celebrit a médií ) ale po měsíčním výpadku příjmů všichni bankrotují !

Mainstream občanům nestydatě lhal nebo jsme národ ufňukanců ?

Pravda bude někde uprostřed. Naše ekonomika jede na steroidech, nemá zdravý základ a současně se i mnoho občanů chová nezodpovědně.

Kromě oživení eknomiky bude hlavním úkolem i obnovení národní soběstačnosti v potravinách, energetice a obraně. Při globální krizi myslí každý národ na sebe a "oblíbené" (díky Bruselu a dotacím) energetické řepky se nenajíme.

2 0
možnosti

Že by návrat kdysi rozšířeného žánru "A pak jsem se probudil..."?;-D

1 0
možnosti
AC

Tak tohle je bomba R^;-D

1 0
možnosti
Foto

S rezervami je drobný problém... pokud peníze neproměníte na nákladové položky, tak z nich odvedete daň. Tzn. rezervy se tvoří ze zdaněných peněz a to se logicky firmám dvakrát nelíbí. Cílem mnohých je zavírat účetní období s minimálním ziskem po odečtení investic.

Další problém je, že držet rezervu v podobě čísla na účtu je opět dost nevýhodné, protože cílem státu není nic jiného, než vám snižovat hodnotu peněz (v jiném než inflačním režimu neumí ekonomové fungovat)

Na druhou stranu, firma, která neunese 3-4 měsíce jen výdajové položky, není zdravá. Zdravá firma musí počítat s výpadkem příjmů a nemůže pokaždé při poklesu obratu propouštět... není nic dražšího, než propuštěný zaměstnanec - náklady na zapracování a jeho praxi, náklady na jeho vybavení, náklady na odstupné...

4 0
možnosti
RB

Dostal jste mě. Naštěstí jsem ten poslední odstaveček zachytil...

4 0
možnosti
ČP

Škoda pane, myslel jsem si, že si Vás mohou vážit. Bohužel nemohu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.