Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E62v33a 23H75ů72l77o32v86á

7. 4. 2020 13:49

Milý pane, tohle je jen fáze č.1, po zdecimování živnostenského stavu nastoupí fáze 2 - stát krachující firmy a živnostníky laskavě převezme pod svá křídla (čti znárodní), aby je tzv.zachránil, možná v nich nechá velkoryse pracovat i jejich bývalé majitele. Obyvatelstvu se vše vysvětlí, že se jedná o program na záchranu ekonomiky a pracovních míst, opozice se odešle do zadele a osvícenou ANOvládu tu máme navěky, nebo aspoň 40 let jako minule. Jo - a dluhy z podnikání živnostníčkům zůstanou, to se už osvědčilo po vítězném únoru, tehdy to někteří spláceli ještě 20 let. Tož tak.

1 0
možnosti

K bodu 2. Opozice je paralyzovaná - nemůže prosazovat žádná svoje opatření, téměř o ní neslyšíme, takže to vypadá, že je neschopná.

Ona nevypadá, ona je . Jinak souhlas

2 0
možnosti
Foto

V době pandemie, státní úředníci pracují 3 hodiny každý den za sto procent platu. Před zahájení pandemie obdrželi, jako první roušky, respirátory, kdy je neměli nemocnice, domovy důchodců. K tomu obdrželi velkou tašku plnou mandarinek, jablíček, hruštiček vitamínů, aby nám vydrželi.

3 2
možnosti

A čemu se divíte, Agrofert sdružuje 250 subjektů tak to na trhu někde musí být vidět.

1 1
možnosti
Foto

Ty které nesdružuje, těm zakázal výrobu a distribuci. Ničemu se nedivím, ani tomu, že mu někteří stále fandí.

3 1
možnosti

a vzdal jste se solidárně důchodu?

1 2
možnosti
Foto

Amnestii na dopravní přestupky, to má být apríl? Já občas vozím autem rodinu, a tento váš nápad mi přijde jako velmi, velmi nebezpečný. Pokud to tedy není míněno jako vtip.

4 0
možnosti
Foto

Chápu, dostal jste pokutu kterou musíte zaplatit, tak jste na úředníky naštvaný. Kdo by nebyl? Fakt je ale nutné hrát si na vyšší mravní princip? Já tvořitel hodnot, oni příživníci kteří by se měli vzdát části svých platů. Opravdu to myslíte vážně?

7 0
možnosti
Foto

Co je na tom tak těžce pochopitelného ?

0 0
možnosti
Foto

Stát je nástroj v rukách vládnoucí kasty, která soutěží se soukromým sektorem o dostupné zdroje. Jak napsal kdysi dávno můj oblíbený myslitel a ekonom Bastiat:

„Když se rabování stane způsobem života pro skupinu lidí ve společnosti, časem si pro sebe vytvoří právní systém, který to autorizuje, a morální kód, který to glorifikuje.“

5 0
možnosti

KarmaR^ Myslím si, že jste to mimořádně vystihl, což mě v podstatě vůbec netěší! Je to smutný a pravdivý blog.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS