Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste inteligentní člověk, nezastávejte se tedy primitivů, kteří odstraňováním soch chtějí přepsat a změnit historii. Nezmění ji a pan Čarnogurský na to správně poukázal.

1 1
možnosti
MP

Pokud Čarnogurský tuto větu pronesl, rozumím tomu jako jeho varování, "že není třeba příliš dráždit holou rukou docela velkého hada".

1 0
možnosti
VH

Sochy mají těžký osud,snad jen zvířátka by se měla povolovat...není lepší tabulka s popisem? Zabere méně místa, je za pět peněz a kdo chce chvilku u ní postát a zavzpomínat,splní to účel úplně stejně...Čarnogurský, stejně Klaus jsou ve svých zemích nedoceněni a náruč ruské matky by jej jistě ráda přijala...:-)

0 1
možnosti
LH

Já se obávám že těžko někdo může vědět co vše se dohodlo při sjednocování Německa, na rozdíl od nás tam pan Carnogursky v byl pokud se nepletu... Nebo určitě měl k těm materiálům přístup....

1 0
možnosti
Foto

Vnímám to stejně. O sochách ny měl rozhodovat majitel ten, kdo tam bydlí. Stát, pokud to potřebuje, si má dát sochy na svůj majetek jako je letiště a státní instituce. Pán Čarnogurský se dlouhodobě přiklání k Rusku. Opravdu nevím, co za tím je. Nechci spekulovat. Možná i ve stáří se mnění chuti a preference svobod?

3 0
možnosti
OU
OU
Foto

Příspěvek paní Holotové je perfektní!!

1 3
možnosti
Foto

No tak od Vás se nic jiného čekat nedalo.

6 0
možnosti
Foto

Čarmogurský už je jen rusofilní komická figurka, kdo sleduje plácání jeho nesmyslností dlouhodobě nemůže být překvapen....předsedu rusko - slovenské společnosti už málokdo bere u našich sousedů vážně.Jako kandidát na prezidenta získal 0,64 procent....

8 0
možnosti
Foto

Možná se pletu, ale nebyl pán Čarnogurský tím, který kdysi vykřikoval, že chce pro Slovensko vlastní hvězdičku a křeslo v evrospké unii? Nebyl to on, kdo nejhlasitěji volal po rozdělení Československa? A nepatřil k těm, kteří protestovali proti tomu, aby si Česká republika ponechala původní vlajku? K tomuto pánovi jsem pro jeho křesťanský a nacionalistický fanatismus měl výhrady už dříve, takže já zklamán nejsem. Jen se opět potvrzuje můj názor.

10 0
možnosti
Foto

Pro M. Brauna. Ano, je to on, ten s tou hvezdickou a stolickou v EU. Chtel jsem to v clanku zminit, ale on to v roce 2007 poprel - tedy to, ze vehementne trval na rozdeleni. On pry ne (to Meciar). Ja ale videl v Bratislave uz v letech 1990/1991 polepene sloupy slogany KDH volajici po samostatnosti Slovenska. Uz tehdy jsem mel pochybnosti, ale dal jsem mu sanci. Mea culpa.

6 0
možnosti
JH

Dobrý den, přečetla jsem si pozorně text pana Čarnogurského a myslím, že má hodně pravdy, ačkoli termín "garantovat hranice" je dle mého názoru víceméně expresivní vyjádření toho, že už by nás, hypoteticky, pokud by k tomu došlo, nikdy nechránili a "negarantovali" naši západní hranici. Zde je zřejmě myšleno, že Německo se může v budoucnu domáhat zpět Sudet a podruhé, že nás Rusové osvobozovat nebudou, čili slovy pana Čarnogurského: nebudou garantovat naše hranice. Obrazně řečeno: pokud by Sověti a USA nebyli vyhnali Němce a nevyhráli válku, byla by ČR i Polsko na západě (a severu...) menší o kus území. Tak tomu rozumím já a s panem Čarnogurským souhlasím, pokud to čtu a chápu správně.

4 11
možnosti
Foto

Rusové nás nikdy neosvobodili a je naprosto vyloučené, že by k tomu někdy v budoucnosti mohlo dojít. Stejně jako je paranoidní nesmysl myslet si, že by Německo mohlo chtít někdy zpět Sudety.

11 2
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal