Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak dalece blogoví čtenáři sledují teletext ČT nevím, ale já jsem tam v zahraničních zprávách dnes ráno objevil, jak USA přímo již v Bangkoku kradou ve skladech roušky a respirátory určené pro EU a nakládají je do letadel směřujících do USA. Zde se plně začíná uplatňovat teorie, že ŽIVOT JE BOJ, protože brzy začne i boj o potraviny a vodu a ne úplně každý vždy dostane to, na co byl zvyklý. Zda je zpráva z teletextu ČT vyložený hoax, bych si dovolil docela pochybovat. ;-O

1 0
možnosti

J32a84n 44R91á37ž

5. 4. 2020 11:26

Vláda Spojených států se chová v duchu svých dobrých tradic , kdy vlastní občané jsou pro ni na prvním místě. Nevím, proč by to mělo být jinak. Němci také zabavili již zaplacenou dodávku zdravotního materiálu pro Švýcarsko.

Kéž by obdobně, to jest, aby zájmy a potřeby vlastních občanů měli přednost, jednaly vždy i naše vlády.

1 0
možnosti

Máte to celé špatně, protože premiér nenabízel osobní rozvoz roušek, ale respirátorů. Jojo, to se mu to lhalo, když žádné respirátory státní sklad neměl...

2 0
možnosti
Foto

Máte v tom, Petře, zásadní chybí. Nejde použít guma z tepláků, protože takové už se dnes nedostanou, v omezené míře se samozřejmě najdou na moravském venkově, kde si je ovšem obyvatelstvo chrání jako rodové majetky.

Dokonce i z šatníků Armády spásy byl tento typ tepláků vyřazen, údajně proto, že guma byly zhusta používána neschvaleným způsobem, např. Jako prak, uzávěr pytle nebo jako nosný prvek k zavěšení deky prádla či obojího.

Místo gumy je ale možné použít nastříhané silonky. V tom případě lze navíc pracovat s barevným doladění celé pomůcky.

3 0
možnosti
Foto

Solidní domácnost má vždy po ruce materiál na opravy domácího ošacení. Např. u nás žádný problém. Jak to vedete doma Vy, bych nechtěl zažít. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ale jo, sranda musí být. A tohle je dobrá sranda, jak je u tebe ostatně zvykem. ;-DR^

1 1
možnosti

Každý národ má zřejmě své IČO. U nás to pak vidím i se smyslem pro humor. Pak máme i "Národní bibli" - Švejka. Já naprosto nechápu, jak to Hašek psal po krčmách mezi pivy ? Každopádně, to geniálně vystihl Zdeněk Mahler - "V bibli je všechno - Ve Švejkovi - Je úplně všechno" ... !

V socialismu jsem, se smál i zkratkám - OÚNZ - Odevzdej úplatek, nebo zemřeš. Rum - Rozumně uložené měna. Máme nové ! OSVČ - Oběs Se V Čas, Otroci Sponzorující Vládní Čachry ap. Již méně k úsměv u jsou Vládní postoje. Až nepochopitelná nová vlna Třídního boje - EET, rétorika, že OSVČ sice ještě nezačal nic dělat, nicméně se již ví, že všichni kradú... !

Vstupujeme do těžkých dob, s oslabenou kupní silou a hrozbou inflace. Šílené meditace o podpoře 15 - 25 bobů nešťastníků se zavřenými kšefty. Majitelé objektů budou sponzorovat své nájemníky a ti zase budou podporovat např. celky typu Agrofert, nebo i soukromou leteckou společnost Smartwings. Doba stavu Nouze, je i dobou - nepochybně dále trvající hojnosti ! Dají se tak nekontrolovatelně utrácet prachy na nákupy spřátelených i zahraničních dodavatelů - Podobně, organizovat nic neřešící obědy u prezidenta. To, že se to národu sděluje veřejně - (fotem Ovčáčka) - S rouškami - nerouškami, mi ovšem moc humorné již nepřipadá. Zde již vidím naprostou ztrátu instinktů. Cit pro realitu a její potíže se naprosto vypařil. (Sejděte se, opijte se, dejte suchou zprávu o starostech prezidenta o Národ, nic nefoťte a vybuzujte alespoň nějaký dojem)... !

Jinak souhlas, ta vedoucí sebranka si z nás dělá prču, se slovy nadpisu -Vládní a hradní sranda musí být, i kdyby u lidu na chleba nebylo ... ! :-)

2 1
možnosti

Já teda věřím, že v červnu budu místo roušek šít plavky.. Technika je podobná.. A vzhledem k tomu, že mi zavřeli jídelnu, bych se mohla v těch plavkách ukázat na veřejnosti..

3 0
možnosti
Foto

Představte si, dnes v TV dávali hrozně starý film, herci tam ještě hráli bez roušek.

1 0
možnosti

Představuji si to. A připadá mi to normální.

0 0
možnosti
Foto

Tak příště roušky dvě. Tu druhou bederní.

4 0
možnosti

Jedna na hubu a druhá na berňák přes EET.

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik