Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá migrace je z epidemiologického hlediska špatně, jestliže migruje sám vektor nákazy z ohnisek nákazy.

0 0
možnosti
MP

tak mi prosím nemigrujte na blog. Děkuji.:-P

0 0
možnosti

Klasický postupu demagoga: Nejdřív si sám vyrobíte problém - a pak napíšete, proč je to špatně. Takže: chodit do přírody nikdo nikomu nezakazuje, dokonce to např. Prymula doporučuje. Ovšem zároveň říká - jděte "do přírody" - nikoliv na nějaké atraktivní turistické cíle, kam zamíří stovky či tisíce lidí. Zastavit někde u lesa, u řeky apod a vydat se na procházku se samozřejmě smí. Zaparkovat na místě kde, se momentálne pohybují desítky (či více) právě parkujících či k autu se vracejících lidí, stejně jako prolézat třeba Drábské světničky doslova v průvodu desítek lidí kolem - to se opravdu nesmí.

5 3
možnosti
MP

v čem je postupo demagogický ? Veškeré tvrzení, na kterých má úvaha stojí, máte seriozně ozdrojovány . Má li moje úvaha chybu, napadněte ji. Pokuste se o to, hledejte neserioznost zdrojů, špatnou práci s fakty atd . Prosím..

1 1
možnosti
JF

J37i92ř34í 33F54o96g10e72l

4. 4. 2020 15:03

Kolik těch zátahů se udělalo a kolik drakonických pokut padlo?

Akorát se děláte zajímavým.

5 2
možnosti
MP

například na tu skupinku u táboráku ? A o víkendu se pčr chlubila kde všude bude a co vše bude hlídat..

2 1
možnosti
PS

I bez té omáčky kolem je jasné že člověk prostě musí vyrazit ven. Klidně ať si v lese tu roušku i sundá ale.... je tu jedno velké ALE. Opravdu musí každý výletník odhazovat vlhčené ubrousky/plechovky/obaly od tatranek na zem? Moderní matky se z nákupních center přesouvají do lesa. A protože v lese nejsou koše tak obal od dětského pitíčka prostě odhodí. Zlaté biomatky ty jsou v lese i v normální době a žádný bordel po nich nezůstává.

Mám tedy jeden vzkaz všem moderním matkám než jim zase otevřou obří šopingcentra. Les ve 22 00 nezavírá a o váš bordel se nepostará úklidová firma tak aby vaše další návštěva probíhala v čistotě. Váš vlhčený ubrousek se bude v lese válet roky a obal od pití i desetiletí. Což je vám samozřejmě ukradené protože až to poleví tak se vrátíte k vaší celodenní zábavě v podobě návštěvy obchodního centra.

13 1
možnosti
Foto

Každý kdo po sobě zanechává nějaké svinstvo je lump. Z této logiky pak největšími lumpy jsou politici a ne moderní maminky. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...