Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Chytrých je čím dál více

2 0
možnosti
MS

M10a13r12c69e74l 37S89u57p

5. 4. 2020 9:35

Optimismus je krásná věc o tom žádná ! Jak se říká : sklenice může být buď poloplná nebo poloprázdná.

Opravdu Vám nechci kazit náladu, ale jsem přesvědčený, že Váš optimismus vezme po pár měsících za své ! Těžko se hledá něco pozitivního na tom, když jdete jako odsouzený ke zdi, aby Vás zastřelili. Leda, že si neuvědomujete, že jste odsouzený a co Vás čeká.

Ta zdevastovaná celá ekonomická odvětví se přelijí do dalších odvětví a nebude na tom vůbec nic pěkného. Z velkou láskou bude vzpomínat na dobu "před koronavirem". Všechny body co jmenujete jako pozitiva budou zpochybněny. Snad jen to jedno procento zanícených bojovníků proti CO2 se bude v budoucnu skutečně radovat. Ostatní ve svém strádání potěchu budou nalézat velmi těžko.

1 0
možnosti
VD

Německo je protektorátem USA v Evropě.

A EU je snahou o rozšíření tohoto integrovaně na celou Evropu.

:-)

0 1
možnosti
JZ

Řada z těch bodů je spíš na úrovni přání, než že bych skutečně věřil, že se tak stane, ale jako pohádka na dobrou noc s dobrým koncem hezké:-)R^

1 0
možnosti
RK

Autor se v jedné věci mýlí. V případě rozpadu EU žádná efektivnější či lepší náhrada a významnější mezistátní spolupráce prostě nebude a to hodně dlouho, než se na to všechno zapomene. Dnešní EU je to nejlepší, co může za současných podmínek existovat. Má spoustu chyb, ale vzhledem ke všem dnešním problémům a lidské nedokonalosti a negativům funguje, jak nejlépe může. Pokud se nedej bože fakt rozpadne, jednotlivé státy se budou handrkovat o každou pitomost a o vliv v jednotivých státech se zase budou rvát velmoci.

1 4
možnosti
JZ

Současná EU nepřináší pozitivního naprosto nic a dělá špatně prakticky všechno. Rád bych, aby to neznělo tak fanaticky, ale pozitivněji to prostě říci nejde, ať se snažím, jak chci.

4 0
možnosti
JS

11. dostupnější a levnější dlouhodobé pronájmy bytů

12. kapsáři prakticky vyřešeni ze dne na den

13. nedostatek drog v ulicích

14. ukončení problému zvaného nelegální migrace s vedlejším efektem, konec vydírání EU Tureckem

15. zjištění, že státní správa může klidně fungovat i s polovinou dnešních úředníků

16. zřejmě to bude mít i vliv na rychlejší postup digitalizace státní správy

17. obrovský pokles škodlivin vypouštěných do ovzduší, o tom se Grétě ani nesnilo a vedlejší efekt je, že pozbyla vítr ve svých plachtách

15 0
možnosti
IJ

Ano opravdu si myslíte, že našich 10 milionů ve světě 7 miliard, řízených čínským a ruským presidentem a slovenským Burešem, Stbákem, komunistou a podvodníkem udělá díru do světa?

1 2
možnosti
JS

třeba semtexem jme pár děr udělali;-)

3 0
možnosti
LV

MUDr. Martin Balík, vedoucí lékař intenzivní péče Kliniky anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice

"Z pohledu zdravého životního stylu je všeobecně známo, že například kouření a alkohol dlouhodobě oslabují imunitní systém, tudíž i u těchto lidí je větší pravděpodobnost, že u nich bude mít koronavirová infekce ve srovnání s ostatními zdravými jedinci těžší průběh.

U zdravé populace je hrozba těch nejtěžších forem onemocnění ale minimální. Když se tak stane, jedná se většinou o případy, u nichž byly zdravotní potíže dosud skryté a lidé o nich nevěděli."

Kdo z těch, kteří se dneska třesou jako sulc a odmítají vylézt i na balkon, práskají všechny včetně těch, které vidí, jak jedou v autě bez roušky nebo sedí v parku na lavičce a dýchají okolo roušky, protože se jim už prostě z toho vydýchaného vzduch navaluje, kdo z vás, ptám se, přestal kouřit? kdo z vás začal cvičit, kdo z vás se začal otužovat? Kdo?

Tak jakým právem nutíte ostatní, aby nejen nosili ty odporné roušky (to je to nejmenší, připlesknout si propocený hadr na hubu je ta nejmenší oběť)? Aby zavírali svoje živnosti a zmarňovali tak své celoživotní investice, svou celoživotní spotřebu, kterou odložili na dobu, kdy se jim konečně začně dařit, zatímco vy jste si natažení na gauči nedokázali odpustit jediné cigáro, jediného lahváče, jediný knedlík s bůčkem?

Jakým právem?

8 4
možnosti
LV

Omlouvám se panu Lepkovi, není to reakce na jeho příspěvek, spíš jen takový ventil... Ostatně můj příspěvek má číslo 13...

0 0
možnosti

Nechtěl byste nahodou aby urednici chodili z bruselu k Vám do horní dolní a kontrolovali zda ma kazda babicka na vesnici správně nasazenou roušku? pletete si účel EU (=obchod) .

2 3
možnosti

Evropská unie (EU) je oficiálně politická a ekonomická unie, která si klade za cíl zlepšit spolupráci v Evropě. Nic vic nic min. ;-)

1 2
možnosti

EU je obchodní spolek. Tzn. nemá vlastní policii ani armádu. Jak byste chtěl aby si vyjednavali poslušnost či nařízení všech jednotl. států? (mohou jen pokutovat, udělovat sankce apod). Slouží nám k vzájemnému obchodu, pohybu osob a zboží. Nic víc nic mín.

2 2
možnosti

myslet si ze se rozpadne je prinejmensi naivni...

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2059x
Zajímám se o aktuální dění v naší společnosti a rád bych nějak přispěl svou troškou do mlýna. Dva a půl roku jsem žil v Anglii, takže jsem měl šanci poznat jinou zemi a kulturu. Díky tomu mohu porovnat, jak dané problémy řeší v jedné z nejdůležitějších zemí světa a jak je řešíme u nás doma.

Seznam rubrik