Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Až dostanete rozum, tak se radostí zblázníte. A zase z něj budete mít ho***!

1 0
možnosti
Foto

Prymula je s Y. Víc nehodnotím, neb jsem dále nečetl.

6 0
možnosti
Foto

Hehehe. primulka jarní to je ;-D :-P

1 3
možnosti
MS

K analýze a hodnocení rizik se zahrnutím všech kritérií včetně ekonomických vyzývají i odborníci z oboru mikrobiologie a epidemiologie. Není to cynismus, děje se tak i při konstrukci letadel a dalších nebezpečných technologií. Záleží, jak se nastaví kritéria. V zásadě tak postupuje i krizový štáb, je zřejmé uvažování o zpřísňování či uvolňování restrikcí, také v závislosti na dosažené efektivnosti detekce a izolace nakažených a jejich kontaktů.

Veřejná kontrola prostřednictvím opozice či sdělovacích prostředků je jistě potřebná. Jde ovšem o celkem náročnou odbornou problematiku a kritika by měla vycházet z její aspoň základní znalosti, a při její absenci se vyjadřovat opatrně. Pak by se nemusely stávat takové odstrašující případy, jako rozhovor p. Tvarůžkové s p. Prymulou na ČT24. Člověk si pak říká, zda v Zemanově hodnocení novinářů není zrnko pravdy.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/220411058040401/

8 0
možnosti
MS

Ještě dodám, že vláda opatření často modifikuje na základě zpětné vazby z daného oboru. Při práci v takovém tlaku se častěji vyskytnou chyby a nedomyšlenosti, viz triviální záležitost doby vyhrazené pro seniory. Stále je to zde lepší než v Maďarsku, kde je zcela vyšachovaný parlament, nebo v Kosovu, kde kvůli postoji ke koronaviru parlament vyslovil nedůvěru vládě.

0 0
možnosti
JS

Skromný dotaz pane Turnere. Zůstat na živu nepovažujete za lidskou svobodu a právo?

6 2
možnosti
VH

Přečtěte si článek ještě jednou. Zejména pasáž o dosud postupovaných rizicích a riziku koronaviru - a příčinách úmrtí z nich.

Myslím, že jste článku neporozuměl ani trochu.

4 1
možnosti
LT

Tak co Turnere, už víte jaká je správná odpověď, na váš předchozí blog, jestli by nebylo lepší jít cestou V.Británie = nebránit viru v promoření celé společnosti, která tak získá imunitu?

Už znáte správnou odpoveď ?

8 0
možnosti
LT

Jen připomínám: dnes 3.4.2020 v 16.07 hod. má Británie 38.168 nakažených a 3.605 mrtvých = každý desátý nakažený zemře.

8 0
možnosti
PC

Tak tohle může napsat a okarmovat jen zoufalec, jenž vůbec neví, která bije.RvRv

7 5
možnosti
JS

Opět si odporujete, pane Turnere. Vystupujete jako obhájce lidských svobod a zároveň se nám snažíte říkat, koho bychom neměli kritizovat. Avšak skutečná lidská svoboda spočívá v tom, že kdokoli má právo kritizovat kohokoli. Proč bychom neměli kritizovat "pochybovače a upozorňovače na chyby"? Oni se mýlit nemohou? Měli bychom je považovat za nedotknutelné? Demokracie by měla být založena na svobodné pluralitě názorů, nikoli na ochraně pochybovačů před kritikou.

Pokud vyzýváte "k opatrnosti a zdravé nedůvěře", tak nevím, proč z toho vyjímat novináře. Novináři přece nejsou politicky neutrální bytosti – a zvláště to platí o těch novinářích, kteří "tvrdě a neústupně útočí na politiky". Politické soutěže by se měli účastnit politici, nikoli novináři. Od těch očekávám objektivní informace, nikoli neústupné útoky.

Až budete zase pozorovat "atavismy totality", zkuste začít u sebe.

14 1
možnosti
JK

A vy už jste začal u sebe a zamyslel se nad tím, proč skrýváte tak odporné názory?

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Plně souzním, díky

A celý první odstavec je skvělý!

4 4
možnosti
Foto

Já jsem jenom zvědavý, kdy Vám a podobně smýšlejícím lidem docvakne, že například pan Primula není náš nepřítel...

19 1
možnosti