Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že se Vladimír Šťastný rozčiluje ohledně přemístění sochy Koněva, je důkazem, že je to správné. Starosta Kolář má v tomto ohledu podporu obyvatel Prahy 6. Existují 2 petice, jedna za zachování sochy, drahá za přemístění. Ta druhá má víc podpisů. :-)

2 1
možnosti

J97a18n 84K33o37z23á98k

3. 4. 2020 23:38

Vůbec mi ten Koněv v Dejvicích nebude chybět, ale co mi chybí, je kritika naší vlády v čele s Benešem. Naše vláda vůbec proti tomu odvlékání bývalých občanů Ruska, kteří měli české občanství a i jiných osob, nikdy pořádně neprotestovala. To už je zase svinstvo naše.

2 1
možnosti

Panu starostovi se tímto bohulibým činem mu podařilo na*** všechny komunisty v ČR, to se předtím nikomu nepodařilo, veliká gratulaceR^R^R^

10 1
možnosti

Tak všechny komunisty určitě ne, někteří to podle mne mají u zádele a bohulibým?

Tak to nevím, Ódin říkal, že je mu to celkem šumák, Zeus na otázku reagoval tím, že vůbec netuší, kdo to ten nýmand je, Ra si mumlal něco o pyramidách, bohyně Amaterasu tvrdila, že jí skutky západních barbarů pokud se nedotýkají Nipponu jí nezajímají.......

Takže jaký že to je skutek? ;-D

1 3
možnosti

Karma, velmi dobře napsáno a těm rudým skřetům, kteří to tu chtějí zavírat, připomenuta jejich vlastní krvavá historie.

7 0
možnosti

:-).....Pane autore, já to uzavřu! Jsem jeden z mála, kteří Vám oponují: Přečtení 500, karma od těch co Vás blaženě plácají po ramenou, nic moc! Je vidět, že už většinu čtenářů přestáváte se svými monotematickými články zajímat!

Každý historii, ......a hlavně osvobození Rudou armádou vnímáme jinak! Vy jednou budete stavět pomník H...... ! Je mi Vás upřímně líto, ale svým "renomovaným" psaním se uživíte za každého režimu! Přeji Vám i Vašim tleskačům ať se Vám pořád daří!'

A jak říkal Jan Werich......sejdeme s v lepších časech. VVV

2 10
možnosti
Foto

Tomu nerozumím. Vždyť lepší časy už přeci jsou. Nebo snad Váš guru Babiš není to nejlepší?

8 0
možnosti

Mám rád Rusy. Ano, mám rád ruské rolníky, které Koněv nechal masakrovat.

3 3
možnosti
Foto

Nebýt Koněva, tak také žádní Rusové také nemuseli vůbec existovat,

2 4
možnosti
Foto

Odstraňování pomníků je projevem řepáctví, nekultury a neúcty, v tomto konkrétním případě ještě korunované podlostí a zákeřnictvím díky využití mimořádného stavu naší společnosti.

Pomníky jsou od toho, aby připomínaly, a nemusí to být nutně jen slavná vítězství. Mají připomínat svou dobu a to, proč byly zbudovány.

Vy vyčítáte Koněvovi, že se jeho armáda dopouštěla rabování, násilností a kdo ví čeho ještě. Nezpochybňuji, jenom se vás zeptám: kdy, v celých lidských dějinách, se jakémukoli vojevůdci podařilo sestavit armádu ze samých Mirků Dušínů? Ve všech prvních sledech všech armád jsou vrazi, bezskrupulózní lidé se škraloupy těžkých zločinů, kteří dostanou od státu na výběr: půjdeš do prvního sledu a pokud přežiješ, všechno smažeme, nebo rovnou na šibenici. Takovým lidem už není jak ublížit a oni to moc dobře ví.

Starosta Kolář je mimořádně odporný člověk, být jeho voličem, mám do příštích voleb jasno, koho už v žádném případě ne.

10 21
možnosti
Foto

Ale Vy jeho volič nejste a tím že je starosta, tak má asi podporu většiny voličů svého obvodu. Co s tím uděláte?

16 3
možnosti

To, že se vytočili Zeman, Filip a podobní, znamená, že je všechno v pořádku. :-)

14 1
možnosti
Foto

A proč by mělo někomu vadit, že někdo jiný brání byť možná nevědomky právní stát. To má mít přednost ideologie před právem?

3 5
možnosti

A za 30 let možná zase budou odstraňovat sochy Masaryka, Havla a tak to bude pořád dokola.

5 5
možnosti

To není nic proti Masarykovi nebo Havlovi ale musíte si uvědomit kolik soch se odstranilo za posledních 100 let.

2 2
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz