Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebojte, i u nás se postaví, jen co se povede získat stavební povolení.

Karma! R^

1 0
možnosti

Tak třeba to v ČR nebude zapotřebí.

0 0
možnosti
Foto

Nightingale je jméno té nemocnice. To je podle Florence Nightingale(ové). To kongresové centrum je ExCel a ta londýnská čtvrť se jmenuje Newham.

0 0
možnosti

Uvidíme jak, si tam budou počínat třeba letušky. Jinak co je to JIP, to se snad ani vysvětlovat nemuselo. I když v Mládkových Zkratkách to nebylo, tak vlastně kdoví;-D

1 0
možnosti

Já věřím, že letušky v této zkoušce obstojí. Předpoklady tam jsou. jejich profese si vyžaduje zvládat stresové situace, jsou zvyklé plnit striktní pokyny, jsou pravidelně školeny v první pomoci a jak už jsem uvedl, mají i přísné bezpečnostní prověrky (ano, já vím, že v některých zemích jsou požadavky na bezpečnostní prověrky k smíchu ;-)).

1 0
možnosti

Tak to je samozřejmě dobře. Takto rozsáhlá řešení v podobě obrovských dočasných nemocnic sebou zajistí ponesou i různé "dětské nemoci", které bude nutné zvládat okamžitě a za pochodu.

Proto každá zkušenost v této oblasti je neuvěřitelně hodnotná a užitečná. I maličkosti, na které se v rychle tvořených plánech nemyslelo, mohou ušetřit spoustu životů. Čím více podobných zařízení po světě bude fungovat, tím více a rychleji budou přibývat nové zkušenosti a účinné postupy léčení.

Lidé na celém světě jsou v tom společně. Není a nemá to být žádná mezinárodní soutěž O koronavirového bludišťáka.

1 0
možnosti

Není zač. Já jsem si zase rád přečetl, jak se daří s pandemií bojovat lidem v Nizozemí. R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS