Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky se dá doufat, že virus kopírováním oslabí natolik, že vyšumí časem jako třeba chřipka. Na tu v Česku každoročně onemocní milion lidí, až 2000 na ni, ale spíš s ní zemřou a po třech měsících řádění sama odezní.

0 0
možnosti
Foto

Ten horizont pro vakcínu jste vyčetl, popletl nebo vymyslel? V současné době jsou odhady v průběhu posledního čtvrtletí t.r. (snad už září) k testování na lidech, tak si dovoluji s vámi nesouhlasit.

Samozřejmě, pokud se plně prosadí naše byrokracie a příslušní úředníci nebudou mít v blízkém okolí nikoho nakaženého, tak byste i mohl mít pravdu.

0 2
možnosti
AB

Vyčetl. Nejde o to, kdy bude vakcína vymyšlena, ale kdy bude schválena k masovému použití. Fáze testování na lidech není masové použití!

0 0
možnosti
MB

"Nikdo nedělá plány, jak na to. Jak je to možné?"

Vážně si to myslíte, že se o to nikdo nezajímá, nedělá analýzy, scénáře a plány? Vždyť je to (vedle hledání vakcíny) nejaktuálnější problém dneška ..a hledá se právě to správné vybalancování mezi zdravotními a ekonomickými dopady. Nikdo v tom sice ještě nemá jasno, neboť situace teprve eskaluje....ale nebojte, že příslušná ministerstva a orgány nejsou zaúkolovány vytvářením alternativních plánů.

Možná vycházíte jen z tiskovek, které jsou spíše k těm aktuálním zdravotním hrozbám... ale ty dopady na ekonomiku si každá vláda moc dobře uvědomuje a rozehrány jsou různé scénáře ..včetně toho "vašeho" ohledně karantény pouze pro rizikové skupiny;-)

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, určitě se na tom pracuje. Určitě už jsou sestavené komise a určitě už mají nové prostory ke svým zasedáním.

Výsledek? Ještě nedošly ke shodě.:-)

0 1
možnosti
ND

No, zase jeden odborník, který ví jak na to :-)

1 1
možnosti
Foto

Ne. jen uvažuje selským rozumem.

1 0
možnosti
Foto

Pokládám se za docela inteligentního člověka. Ale nad Vaším textem jsem bezradný. Myslíte to vážně, nebo si děláte srandu? Ať tak či onak, tak pokládám Váš text, velmi slušně řečeno, za nevhodný.

2 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli je nevhodný, ale je pravdivý. Nákaze prostě nedokážeme úplně zabránit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Někdy chci být slyšet.

Seznam rubrik