Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen se chci zeptat. Za tři litry letecky, to bylo do jaké země? Arménie, Moldavsko, Tunisko, či co? :-/

0 0
možnosti
Foto

3.100,-Kč zpatečni letenka Videň Agadir.

0 0
možnosti
Foto

I98v48a19n 18M43a90r62e43k

3. 4. 2020 18:21

Paráda . . . . Karma. R^

3 0
možnosti
Foto

... byl, a zase bude, jen si lidi musí uvědomit, zač je čeho loket.:-) A to, že nyní uspokojený, rozmazlený fracek dostal facku po hubě, a jde hned do kolen, protože už nic nevydrží, protože se hroutí ze všeho, dokonce i z toho, že v reálném světě občas lidé i umírají, tím spíš, když už si nedokáží vážit ničeho, natož prostých věcí, života, ale nejen toho svého, ale každého - tak to je asi nutnost, abyse zase vzpamatoval, aby dostal rozum a nehysterčil, a nedělal vědu z káždé ptákoviny, i z maličkostí - a tím rozhodně nemyslím zrovna tuhle pandemii, to je vážná věc, a skutečný direkt přírody člověku, možná aby se mu třeba konečně rozsvítilo, v té jeho pomatené lebeni. :-/

5 0
možnosti
Foto

Pěkně a pravdivě napsáno. Dobře jste to zhodnotil . . . . ;-)

0 0
možnosti
Foto

řekl bych takový hezký tématický fotoblog:-)

5 0
možnosti

...... ale jóóó, to přinde!,- s místníma alkáčama sme zrobili krátkodobej plán na záchranu místních putyk a pozvednutí kultury na lontu. Po tem šíleným detoxu odhadujem, že sa místní knajpy ekonomicky narovnaji do jedneho metru,- a když temu řádně vytneme, tak do tří neděl[>-] !

3 0
možnosti

Jiří Opálka níže:

Ve srovnání s tím, co se děje v ostatních státech, je v ČR totální hysterie a atmosféra strachu. iHeute tomu vydatně pomáhá.

-----------

To víte, že ano. V Itálii, Španělsku, tam je klid, jen u nás je hysterie a atmosféra strachu. Možná myslíte přímo u vás doma. Protože Češi, ti jsou báječní a v pohodě. Tedy až na vás.

:-)

8 1
možnosti
Foto

Zdravím z Lisabonu, od oceánu. Jak to tak vidím, minimálně letos budu já a ostatní kolegové za volantem jedni z mála, co legálně opustí hranice zemí koblihy slovenské. Ve srovnání s tím, co se děje v ostatních státech, je v ČR totální hysterie a atmosféra strachu. iHeute tomu vydatně pomáhá.

1 1
možnosti
Foto

Mne překvapilo, že té hysterii a atmosféře strachu nejvíce podlehli Amíci, kteří se nikdy ničeho nebojí.

Za jediný týden 6,6 milionů žádostí o podporu, úředníci nestíhají, odhadují, že jich je ve skutečnosti dvojnásobek. Toto říkala naše ČT, takže to bude pravda.

Kanada, která má pouhých 37 milionů obyvatel má těchto žádostí za týden 1 milion. Toto říkal náš známý, který to má z kanadských médií.

2 0
možnosti

A52l55e29š 66N19o46v21á40k

3. 4. 2020 12:46

poslední fotka dost zavirovaná...:o)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS