Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P27e37t46r 44N79e76m68e28c

3. 4. 2020 19:13

taky jsem si před pár týdny nedokázal představit spoustu věcí...a vida

4 1
možnosti
HM

Babiš bez předlohy mluví bezmyšlenkovitě,, prostě hlouposti ,, stále nám ukazuje ,že ČR má hloupého premiéra ..

14 5
možnosti
TH

Kdyby byl hloupý tak není v tomhle postavení a nemá majetek, jaký má

3 4
možnosti
MK

...jako obvykle děláte učitelům medvědí službu. Kdo nechce,hledá problémy a to jste přesně Vy. Pláčete za každé situace, před virem,v průběhu a brečet budete i po.Nevím,proč jste si zvolila povolání učitele a pokud to nezvládáte.....za kasou v hypermarketu je míst dostatek....

8 17
možnosti
DS

Ale já nebrečím, pane Klímku, já jen upozorňuji na nesrovnalosti a nesmyslnosti. A kdo to má dělat jiný? Někdo, koho se to netýká a nezná souvislosti? Věřte mi, že svou práci dělám ráda a dobře, jen považuji za nutné upozorňovat, že těch klacků pod nohy musí být přiměřeně.

10 1
možnosti
JN

Máte pravdu, že tak, jak to nastínil premiér, si to také coby učitel (učím na střední) představit nedovedu.

Ovšem fakta jsou taková, že Babiš to prohlásil v jednom rozhovoru pro Blesk a následně to na druhý den již sálodlouze rozebírá půlka Česka jako fakt. Jak už tady bylo zmíněno v diskusi, ministr školství Plaga včera v Událostech na ČT 24 prohlásil, že takhle by mu to přišlo nerealizovatelné, a také, že se mu moc nelíbí myšlenka postupného návratu do škol (tedy první mateřské školy, pak první stupeň ZŠ...).

S panem Plagou v tomhle souhlasím a pokud už by Prymula a spol. trvali na postupném návratu, tak by mi přišlo rozumnější, když by např. na střední školy první nastoupili čtvrťáci, protože je čeká maturita, na ZŠ nejprve deváťáci, protože ty čekají přijímací zkoušky, atd. Hezký den.

16 1
možnosti
DS

Děkuji, také to tak vidím a také přeji hezký den.

6 0
možnosti
ND

Já tedy všechny vstupy pana prémiera nesleduji, ale náhodou jsem viděla vstup pana Plagy a ten vyloučil nějaké rozestupy, pouze připustil ponechání roušek a to nevidím jako problém to kontrolovat, je to lehčí než kontrolovat zda jsou děti přezute a myjí si ruce, což se snad dosud dělo. Je fakt, že to pro děti příjemné nebude, ale co už, v tv jsem viděla, že po škole se jim stýská, takže žádné řešení nebude ideální...

2 2
možnosti
VV

Vidíte to velmi rozumně. Škola je ze zdravotního hlediska vysoce rizikové prostředí zvlášť u viru šířeného vzduchem. Rouška je v tomhle případě jediný efektivní prostředek ochrany. Připadá mi, že lidé nedomýšlejí, že jim dítě může přinést ze školy virus domů. Je to obrovské zdravotní riziko. Chápu, že kdo má v rodině někoho z ohrožené skupiny a školou povinné dítě, má ze znovuotevření škol oprávněný strach.

0 0
možnosti
Foto

Víš, co si myslím? Že on prostě řídí vše (jaderné elektrárny, chov slepic, výrobu žárovek a lakování nábytku). A pak mu Prchal (tedy de facto jeho mozek), sdělí, že to, co řekl, je totální kravina. Takže on se udělá mrtvým broukem a řekne - a/ tak jsem to nemyslel, b/ měl jsem špatné informace, c/ mám blbé podřízené.

Je třeba si uvědomit, že tento jedinec může existovat jen za pomoci svého Prchala, jinak je zcela nepoužitelný.

24 10
možnosti
Foto

Přesně tak, ukazuje se to čím dál více. Absolutně neschopný.

9 9
možnosti
Foto

Myslím, že účelem je nastavit podmínky tak, aby se děti do škol nevracely, a to pravděpodobně do prázdnin.

Jo a "pokrizové" bych asi radši psala dohromady.

1 0
možnosti
PN

To fakt vymyslel Babiš?? To je tedy koumák. Sám samotinký.

Líbí se mi kritické blogy, kde je vše špatné bez emocí vypsáno. Jenom mi tam většinou chybí návrh řešení

9 0
možnosti
MV

jj, jedna z dalsich perel naseho lodivoda

doufam, ze alespon tady jeho priznivci pochopi, ze Andrej obcas placa poradny nesmysly, Daso

mej se krasne!

11 4
možnosti
PS

P62e65t16r 60S33k24á62l63a

3. 4. 2020 12:29

Musíte mít víc pochopení pro člověka, který nevěděl, že před listopadem 1989 byla potřeba výjezdní doložka, aby člověk mohl vycestovat mimo spřátelené socialistické země. Premiérovi, který tehdy pracoval v podniku zahraničního obchodu, to prý nikdo neřekl.

Jak má pak vědět, jak to vypadá ve škole nebo ve školce.

17 5
možnosti
PD

jo, Havel si taky v r. 1990 myslel, že si běžný člověk koupí do paneláku lampu za roční plat

7 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.