Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda, že jste neotevřel diskusi k následujícímu článku. Vím že rudá skvadra obtěžuje všude, ale jiní ty kroky vidí podobně jako vy.

Ještě bych doplnila, že jedem e-shop s potravinami nahradil všechny objednané potraviny výrobky z Agrofertu, které my nekupujeme. Taky jsou zcela nesmyslně otevřeny ne zvlášť potřebné obchody, ale jiné, třeba potřebnější zavřeny. Vypadá to jako náhodný výběr, ale při bližším pohledu zas tak náhodný nebude.

2 1
možnosti
Foto

Já byl celý den na kole. Ale do budoucna asi ty diskuse nechám otevřené a nebudu vůbec reagovat (maximálně mínusy a plusy). O to více budu otravovat pod blogy jiných výtečníků. Když se to tu tak smí a toleruje .... .

0 0
možnosti

Zasloužená karma. R^:-)

2 0
možnosti

Pane Flaško,

existuje nařízení vlády, která stanovuje stupně utajení v jednotlivých státních úřadech. Příloha č. 13 k nařízení vlády č. 522/2005 Sb. Seznam utajovaných informací v oblasti působnosti Kanceláře prezidenta republiky

Kdybyste se do ní podíval, tak byste byl nepochybně šokován, že v prezidentské kanceláři, které šéfuje kancléř se nevyskytují žadné dokumenty se stupněm utajení "Tajné" tím méně "Přísně tajné". Absolutní většina dokumentů, které v prezidentské kanceláři podléhají utajení, je zařazena do nejnižšího stupně "vyhrazené". Potřebné povolení může vystavit daný úřad.

Existují jen 4 informace, které mohou být zařazeny mezi vyhrazené až důvěrné. Např "Komplexní plány systému kolektorů a štol Pražského hradu".

Z toho je zřejmé, že kancléř nepotřebuje prověrku na stupeň Tajné a Přísně tajné.

PS: Pro obzváště neinformované - Vojenská kancelář prezidenta nepodléhá kancléři

2 1
možnosti
Foto

Dovolil bych si, čistě laicky, samozřejmě, upozornit, že to, na co odkazujete, je seznam dokumentů související s činností daného úřadu, v tomto případě KPR. Jedná se tedy o dokumenty a informace v gesci KPR a spravované KPR. Zde máte, samozřejmě pravdu, na tyto doklady pan Minář, velkorysý a spravedlivý (stejně jako jeho šéf), opravdu prověrku nepotřebuje.

Současně bych si dovolil, opět čistě laicky, samozřejmě, upozornit, že prezident je ze zákona osobou s přístupem k utajované skutečnosti všech stupňů utajení, dokonce i k tomuto druhů informací cizích států. Přichází k němu velké množství takových dokumentů a to spravuje osoba bez prověrky (kancléř) jen díky vrtochu pošetilého staříka (prezidenta).

Nebo, že bych se mýlil?

7 2
možnosti

casto - pri pohledu na pana Mynare a pri sledovani jeho kauz - vzpominam na opravdoveho kanclere pana Medka...

8 1
možnosti

Zapomněl jste dodat, kterého vykopla paní Havlová.

2 0
možnosti

Autor článku se zařadil mezi celou řadu těch, kteří se ani trošku nenamáhají zjistit celou originální informaci, která je snadno veřejně dostupná, Namísto toho tu papouškují zmanipulované postoje, patřičně přežvýkané= vytrhané z konceptu se změněným smyslem, jistou kastou všeho schopných zujatých novinářů.

Každý kdo si přečetl celé Mynářovo sdělení, které jasně vysvětluje celou záležitost, by musel být hodně natvrdlý, aby nepochopil jeho obsah a jak zásadně se liší od těch zmanipulovaných článků. Ovšem existuje i jistá skupina, která ve svém fanatismu nepochopí nic, nebo to aspoň na veřejnosti předstírá.

Pane Flaško a spol - celé nezkreslené vyjáření najdete zde:

https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/zadny-vyhruzny-dopis-jsem-si-neobjednal-a-ve-skutecnosti-ani-neexistuje-rika-vedouci-kpr-vratislav-mynar-15352

1 2
možnosti
Foto

Svatá ty prostoto.8-o

Existují mnohá vyjádření mnohých osob, které můžete považovat za křišťálově čisté, čistší než nekřišťálovější křišťál, ovšem člověk musí být velký bloud (existují i jiná, mnohem výstižnější označení), když takovému tvrzení věří. A pokud to někdo veřejně na stejné bázi obhajuje, pak je ......... nemohu, zapracovala by cenzura dodržování kodexu.

6 1
možnosti
Foto

Když to řekl kancléř, futrovaný prezidentem, pak je přímo urážka Číny jí do toho zatahovat.

5 2
možnosti

Z vašeho psaní v poslední době stále více vylézá marnost, nenávist, žlučovitost a bezbřehá touha pořád někoho špinit, osočovat a pomlouvat.

Ale nejvíce z těch článků čiší ta trpkost a bezmocnost, že ten svět a společnost jdou svým vlastním směrem a vy s tím nedokážete nic udělat.

A to je dobře, moc dobře. Lidé jsou optimističtí, drží v této těžké době spolu a vaše články, které mají škodit a ubližovat nemají šanci.

Mám rád svobodu a demokracii. Mám rád Česko.

Nekarma.

:-)

3 7
možnosti

Nedelegujte svou všudypřítomnou, negativní energii na jiné.

6 2
možnosti

Karma. Po téhle Hradní partičce, bude třeba hodně dlouho větrat.R^

8 3
možnosti
Foto

Myslím, že by nám hodně pomohlo pohlížet na „Hrad“, jako na historickou památku, jistý relikt minulosti. S naší náturou by to neměl být problém. Obávám se však, že zbytek světa to nepochopí a bude na nás pohlížet s velkým neporozuměním.

1 1
možnosti
Foto

Karma! R^ Herci si stěžují, že nemají kšefty, ale tohle ochotnické hradní divadlo nezahálí. Ten ansámbl, co tam je, to je vskutku výkvět. Principál je rád, že je rád. Jeho poslední majstrštyk v podobě projevu k národu se kasovním trhákem dle očekávání zase nestal. No nic, tamní repertoár prostě stojí za starou belu.

12 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.