Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ištván Vinnetou....troll, který blije v diskuzích v Reflexu.. a navíc magor. Jinak karmaR^

0 0
možnosti
Foto

David Vlk??? To je ten s rozesmátým obličejem na fotce? Nepokládal jsem ho nikdy za konfliktního blogera. Mám ho zařazeného mezi blogery plující s proudem. Podle mne ani nepatřil do party, která by šla adminům svými tématy a způsobem psaní na nervy. Diskuze pod jeho blogy nebyla divoká a tak nevím.

0 0
možnosti
Foto

Řídit se názory pana Kroupy není ve všech případech možné. Jako příklad může posloužit jeho článek "svačina". Jako údajný diabetik se v něm rozčiluje, že si nemá /ačkoliv se musí každé dvě hodiny najíst!/ kde kvůli zatraceným všude se cpoucím důchodcům kde koupit čerstvé rohlíky - a přitom diabetici rohlíky nejedí a pokud, tak v omezené míře - asi jeden týdně - ale můj případný omyl snad diabetici opraví. Co je horší, je fakt, že konzumace stravy se musí konat v omezené míře, což znamená v rozestupech po dvou metrech od sebe. Jak se nyní stravují řemeslníci na stavbách nevím, ale musí to být na pohled legrační, všichni mlaskají několik metrů od sebe. Někteří zde nejmenovaní blogeři a diskutující jsou toho názoru, že "jako ředitelové zeměkoule všemu rozumí a mají od všeho klíče", což dávají všem pokaždé jasně najevo.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, "vyštípáno" zde bylo už víc blogerů (a možná ještě víc blgerek) nejen David Vlk. Těch Vám není líto? Vytvořily se totiž dvě skupiny blogerů - a jdou si po krku. Aspoň (evidentně) někteří z nich. A týká se to hlavně těch názorově )politicky) odlišných. Proto zásadně nepíši články na politická témata - i když se k nim v diskuzích vyjadřuji. Když mě ale někdo za můj názor zákeřně osobně napadne, napadne, také mě to mrzí. Je mi to líto. Myslím si, že se zde z některých blogerů (a blogerek) vytvořila jakási fiktivní povýšenecká elita, která si myslí, že je víc než ti druzí. Sama jsem po několika nepříjemnostech - a mazání mých příspěvků některými blogery o odchodu z blogu iDNES také uvažovala, zatím váhám, protože někteří čtenáři (a nejen blogeři) mi dávají najevo, že moje články s a vzpomínky čtou rádi. Pane Kroupo, bylo by lépe, kdybyste napsal, aby se někteří blogeři víc kontrolovali, nenechali se unášet emocemi - a o tom, co píší, víc přemýšleli. Obviňovat někoho z "trollismu" je jednoduché - bohužel na to, kteří se jako trollové v diskuzi chovají, mohou být názory různé. Někdy až někdy úplně protichůdné.Díky za pochopení..

5 2
možnosti
Foto

I84v21a87n 63M75a79r28e61k

3. 4. 2020 13:23

Možná by bylo nejrozumnější, nechat posoudit kvalitu toho kterého příspěvku na adminovi . Mám ale dojem, že právě ti, kteří zde tak horlivě brojí proti trollingu, mají u něj nejvíc "zářezů". Takže podle nich tudy cesta nevede a je třeba jak se s nežádoucími oponenty vypořádat jiným "účinnějším" způsobem?;-( Rv

1 1
možnosti
Foto

Neměl jste před pár dny zaracha? Opakovaně? A jste jistě velmi upřímný, to foto o Vás, důchodci, vypovídá, že naše zdravotnictví asi umí zázraky.

2 1
možnosti

"že by na takový příspěvek nešlo z ničí strany reagovat." To by šlo těžko, protože by každý mohl reagovat vložením nového příspěvku: Tímto reaguji na příspěvek trolla xy, vložený sem v 00,01 hod.:-)

0 0
možnosti
Foto

Potřeboval bych srozumitelně vysvětlit, co to je trolling. Česky. Podle mě je to až situace, kdy někdo se za mě podepíše a pak mi to v jiné diskuzi vmete do tváře, co jsem tvrdil za nesmysl.

A za rozbíjení diskuzí lze zase považovat situaci, kdy někdo tentýž příspěvek záměrně otiskne padesát krát, aby ztížil ostatním přečtení zbytku diskuze.

1 4
možnosti
Foto

Mne tedy překvapuje, že blogeři, kteří měli u administrace nadstandartní podmínky (lidově řečeno protekci) se najednou chovají jako malí kluci, když není po jejich.

Troufám si říct, že za těch 10 let, co jsem na blogu si nikdo "neužil" s trolly více než Vy.

Ale zvládl jste to.

Stejně tak to zvládl například bývalý bloger Hermánek, který si z trollů utahoval a tím je vytáčel k nepříčetnosti. Jenže trollové měli podporu administrace, takže dosáhli toho, že administrace zlikvidovala pana Hermánka.

Podle odolnosti čelit tlaku oponentů či trollů se dá usoudit na sílu osobnosti.

Slabé osobnosti žalují adminům a když to nepomůže, tak hystericky práskají dveřmi. Silné osobnosti to nechává chladným a buď na ně nereagují, nebo je argumentačně dokážou krmit jejich vlastní polívčičkou.

Na Vašem případu, či na případu pana Vracovského a Andrleho je vidět, jak se to dá zvládnout.

P.S. Jinak jsem čekal jiný nadpis. Asi uhodnete jaký.

5 3
možnosti
Foto

A právě proto, že často jednají podle a chytře, je třeba naučit se být chytřejší. Před blbci stejně člověk neuteče, ti jsou všude, je třeba se naučit s nimi vytírat podlahu...;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS