Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K22a36r93o73l 27W24i82l22d

3. 4. 2020 7:55

Rozhodně souhlasím s panem Dvořákem. Paní Tvarůžková není na správném místě a překvapuje mne, že si to v ČT dosud nikdo nevšiml!

8 0
možnosti
JS

J43a22n 81S87o62u48č62e21k

3. 4. 2020 7:02

Tahle vzteklá osůbka, často skákající do řeči svým hostům a evidentně se snažící vmanipulovat je do vyjádření, které by odpovídalo jejímu politickému přesvědčení, je zcela nevhodnou moderátorkou jakékoli televizní stanice. O veřejnoprávní ČT by to mělo platit dvojnásobně.

18 0
možnosti
ML

Naopak! Slečna Tvarůžková je typický představitel "naší" veřejnoprávní levicové televize!

5 0
možnosti
VH

Paní Tvarůžkové to ale myslí správně politicky!

Je to člověk, který jde s dobou.

Ta by dříve udělala velkou kariéru v Rudém Právu i v Völkischer Beobachter.

15 0
možnosti
MV

Na rozhovor jsem se podíval. Pokud má někdo vysokou funkci, ať už odbornou nebo politickou, musí být schopen čelit tlaku. Nemám problém s tím, jak Zuzana(!) Tvarůžková rozhovor vedla. Je potřeba vnímat rozdíl mezi asertivitou, klidně i nátlakovou a agresivitou. To mnoho lidí neumí, asertivitu si vyloží jako agresi a začnou reagovat agresivně. "Problém" ČT je ten, že je nastavena opravdu poměrně vysoko, pokud se týká nároků na intelekt diváka, což nahrává mnoha populistům v řadách politiků, aby mezi prostým lidem nacházeli podporu ke zpochybňování role tohoto veřejnoprávního média. Ale myslím, že dělají slušnou práci.

2 18
možnosti
PK

P73e67t45r 96K25ř46í46ž

3. 4. 2020 0:12

Nektere rozhovory jsou proste jak kdyby je vedla emma smetana

8 0
možnosti
Foto

Někdo, kdo byl v pozici jako on, by neměl býti obtěžován takovými rozhovory, obzvlášť v době, kdy je jeho přítomnosti třeba jinde.

Líbilo se mi jeho jasné vyjádření k situaci, vždy mě uklidnilo. Byl dobrý tah ho tam dosadit a špatný vyměnit. Všichni, když nám teče do bot, se rádi obracíme na odborníky, máme k nim větší důvěru.Tak tomu bylo i v tomto případě a jeho klidné, rozvážné vystupování ji ještě umocnilo.R^

22 0
možnosti
MV

Víte paní, je to složitější. Z toho, co píšete, mám takový pocit voliče Miloše Zemana. Volič, který si potřebuje najít modlu, tu postavit na podstavec a pak hlídat, aby na ni nesedlo ani smítko prachu. Jenže bohužel realita je zcela jiná. Každá země potřebuje v čele a v důležitých pozicích kvalitní lidi. Ne manekýny. Kvalitní jsou ti, kteří mají vnitřní sílu bez problémů čelit takovým jednoduchostem, jako byl tento rozhovor. A pan Prymula si vedl správně. Redaktorka též. Podlézavé pseudorozhovory, jaké vede Soukup ve svém cirkuse jsou parodií na žurnalistiku.

2 13
možnosti
MV

Když Tvarůžková začínala ,docela jsem ji fandil,byla objektivní a slušná. Bohužel, dobou nasákla nemocí ČT s podlejzáním opozici a bruselu. Nyní už ji nefandím a když moderuje telku vypínám.

24 0
možnosti
JH

J98a68n 36H61y53n57e65k

2. 4. 2020 20:30

Bohužel moderátoři ČT se chvají až nestoudně a obhrouble, jako by oni byli ti, co tu rozhodují o tom, kdo co má říkat. Úroveň zpravodajství si nezadá s novinářskou šmírou, která veřejnoprávní TV řadí do spodních pater kvality a objektivnosti. Bohužel.

12 0
možnosti
JN

Ten rozhovor jsem viděl. Tvarůžková se chovala nepřekvapivě. Řadová "moderátorka" ČT , tedy naprosto neprofesionální. Skákala velmi neslušným způsobem do řeči , volila vyzývavý a ironický tón hlasu. Tenhle "materiál" by měl být z veřejnoprávního media okamžitě vyhozen, otázka je kdo by tam pak zůstal. Stach to všechno sám nezvládne, leda by šel ve stopách velkého JS z oneman TV. Obdivoval jsem pana Prymulu za to jak se dokázal ovládnout.

27 0
možnosti
LSK

Tvarůžková je v rozhovorech velmi agresivní, nenechá člověka domluvit a je to velká manipulátorka. Nesnáším ji.

19 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore.....vrátil jsem se po odpolední siestě, nakrmení slepic ,puštění koní na pastvinu a .....hledím! Velká gratulace! Super, trefil jste se! R^R^R^!!

18 0
možnosti
MV

A na záchodě jste byl?

1 12
možnosti
PR

Paní Tvarůžková není žádná moderátorka, na to nemá, chovala se jako štěkna. Už od začátku dávala najevo, že ona je ta hlavní, ne host. Ostatně, už její nápadný účes nebo co to má na tý makovici, svědčí o její nesmírné touze po pozornosti a obdivu.

Máme štěstí, že náhodou zrovna v době koronaviru je jeden z náměstků ministra zdravotnictví epidemiolog, voják z povolání, který se s tím moc nepárá a koná, ať se to někomu líbí nebo ne. Jen díky jeho znalostem a zkušenostem je superstarové ministerstvo zdravotnictví akční.

Tvarůžkové nešlo o žádné odpovědi, jen o svou sebeprezentaci. No, tak se zaprezentovalaRv.

32 0
možnosti
  • Počet článků 6212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Televizní režisér a publicista

       MYSLÍM TO VÁŽNĚ - často i smrtelně

 

Seznam rubrik