Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Filipe, držme si všichni palce, ať se lidem rozsvítí, a vše se v dobré obrátí. Jedině tak se z toho můžeme vyhrabat se ctí, a zdravou kůží.

Díky za blog!

1 0
možnosti
Foto

Já děkuji za návštěvu i komentář Maruško :-)

1 0
možnosti
Foto

Filipe, ať se to zamřížování rychle krátí a restauraci se odmřížujíR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i přání :-)

0 0
možnosti

Jako vždy R^ Přeji pěkný den ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Filipe, já už se strašně těším, až si zas zaběhnu na pár kousků za svým známým, kterej má na Čerňáku maličkej pivní bar s několika fantastickejma druhama piv. Snad ten klučina celý tohle martýrium vydrží a zase otevře.:-P

1 0
možnosti
Foto

Díky, držím vám palce oběma :-)

1 0
možnosti
Foto

Nu, bylo by to fajn, ale nevim, nevím. Zrovna u těch praček bych moc optimismem nehýřil. Každopádně držím palce.:-)R^

A přidám jedno svoje optimistické přání. Pivovary by si mohly uvědomit, jak jsou pro ně sudy a tanky důležité a přestat si na hospodských dohánět tržby, které jim utíkají v řetězcích na lahvích a plechovkách díky cenám, do kterých je nevybíravě tlačí markety.

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i pěkné přání :-)

1 0
možnosti

Dobrý den pane Vracovský. Vy jste prostě nenapravitelný optimista. ;-) Moje žena je ze stejné branže jako vy a za těch pětadvacet let co jsme spolu, už jako kuchařka prošla x kuchyněmi nejvšemožnějších podniků. Od malých hospůdek až po velký podnik na václaváku. Vařila i na lodích na Vltavě a v restauraci na letišti VH. Teď sedí doma zatím na 60%, ale čert ví jak to bude dál. Díky tomu ale mezi naše rodinné kamarády patří několik dalších kuchařů a kuchařek (i dva šéfkuchaři ;-)).

Proč to ale píšu. Mám dost zprostředkovaných informací abych si udělal obrázek. Lidí jako vy je málo a proto se nezmění nic.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, inu jsem optimista... otazníků směrem k budoucnosti bude spousta, tuto situaci ještě nikdo z nás nezažil. Díky za návštěvu i komentář :-)

0 0
možnosti
Foto

Máte recht. A karmu. Bylo by fajn, aby bylo více kvalitních restaurací - třeba jen s 5-6 jídly v nabídce, kde by bylo těžké dilema, co zvolit, protože vše vypadá ( a posléze chutná) lákavě.

Teď se snažím podporovat dobré restaurace - nechávám si od nich vozit jídlo domů - vím, že už to není přesně ono, když to tahám z těch plastových deklů - ale mám pocit, že jim pomáhám přežít tuhle dobu.

A těším se, až zase zajdu s rodinou třeba do přívozského Loftu, kde je jehněčí jedna báseň, k tomu Montepulcianské a pohoda jazz.

Pěkný den, Filipe.

2 0
možnosti
Foto

Díky moc za návštěvu i komentář, a přání pěkného dne rád opětuji :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,41
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik