Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli to takhle bude pokračovat, tak to teda moc dlouho na první stránce v HP nevydržím ;-O;-D

3 0
možnosti
LR

Ať je to tak nebo tak, Vy jste se rozhodl psát blog na veřejném místě, kde se každý může vyjádřit, tak je potřeba to zkousnout (nebo toho nechat).

Myslím si, že mazání příspěvků nebo ban diskutujícím je špatně. Pokud Váš text je napsán dobře, tak okopávači pak dole v diskuzi sami odhalí, jak jsou hloupí. A my ostatní máme právo si jejich výlevy přečíst a udělat si tak vlastní názor. Díky.

8 0
možnosti
Foto

Pane Flaško,

Vy jste tedy ten pravý, kdo má právo soudit diskutující...

5 5
možnosti
MC

To se budeme zase udávat jak v padesátých letech? Kdo vám nepoklonkuje pane Flaška jde proti vám? Bude lepší když budete následovat pana Vlka. Tímto blogem jste to zazdil. Opravdu mně připadáte jak ten čert za stromem. Perte se a žerte se a hlavně udávejte ty kteří s vámi nesouhlasí.

6 6
možnosti
Foto

Pan Flaška je jako ten zloděj, který křičí, chyťte zloděje. To samé pan Vodvářka.

3 6
možnosti
AW

iDnes bývaly dobré noviny se zajímavým zpravodajstvím. Od "jisté doby" šly hodně hodně dolů. Držely to tu blogy a diskuse.

Diskuse s věcnými argumenty je čím dál víc nahrazována demagogií. A nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že jde o demagogii záměrnou, jdoucí na ruku vlastníkovi média. Asi už jsem paranoidní.

Za mě Deník N. Vím, že situaci blogů to neřeší :-(

2 0
možnosti
Foto

Pane Vodvářko, píšete jen samé polopravdy. Za přirovnání k Mengelemu, mimochodem je to záležitost stará kolik let?, jsem se Vám už dávno omluvila. Dále se mi nezdá, že mínusuji i pozdravení; ale pokud se to stalo, tak jedině omylem. Nevím o tom, že všude píšu, že jste hulvát. Naopak, často píšu o tom, že každý (tedy i Vy) občas ztratí nerv a netřeba z toho dělat poplach.

Ještě bych Vám chtěla sdělit toto:

Když už se stane, že ujedete a dostanete od redakce ban, tak jako moudrý člověk byste se měl zamyslet, jestli jste přece jen něco nepřehnal. Ale Vy za pár hodin přijdete a napíšete, že Vaše reakce byla adekvátní a že "něco tak odporného..." (myslel jste pana Ličku). Já sice nevím, co pan Lička psal (bylo to prý smazáno), ale i kdyby to bylo cokoliv, tak reagovat opět neurvale není zrovna nejmoudřejší. Pak se nedivte, že si Vás někteří dobírají.

Včera pod článkem pana Vracovského jste ovšem také nemluvil pravdu, když jste napsal něco v tom smyslu, že pokud jste někomu něco expresívnějšího sdělil, tak jen v reakci. Hodně často to nebyla jen reakce nebo obrana. Ale musím uznat, že v posledních letech (jeden nebo dva roky, nevím) jste se změnil k lepšímu, těch Vašich výpadů na lidi s jiným politickým názorem už není tolik.

1 6
možnosti
Foto

Díky, pane Flaško! Chodím sem pravidelně tak posledních 14 dní a samotné mi nešlo přehlédnout toto chování. Je to vážně katastrofa, co jsou ochotni lidé ze sebe udělat, když je posedne nějaký nepochopitelny amok a oni neúnavně do klávesnice ťukají čím dál větší nesmysly. Nevěděla jsem ani, co je to Hyde park zde na blogu, neměla jsem do té doby potřebu tuto rubriku rozkliknout, ale když mě mrzelo, že odchází pan Vlk a že jeho článek zmizel, začala jsem pátrat kam. Včera odešel pan Vodvářka. To, co se dělo pod jeho posledním blogem, bylo šílenství a snad zoufalství jedince, který se chce obhájit za každou cenu před blogerskym světem, byť stačilo nepovšimnut projít a neozyvat se. Místo toho tam hykal a obtěžoval všechny, ne jen autora blogu. To mi přijde silně za čarou. Kéž by se to řešilo, netěší mě, že odcházejí VIP blogeři, jejichž články dělaly radost mnohým, a komu ne, měl je očima přeskočit a pokračovat dál. A nesouhlasné názory lze také sdělit bez kopanců a nekončících, smysl pozbývajících debat.

8 0
možnosti
Foto

Pokud se chcete dozvědět co je to katastrofa a šílenství v diskusích, tak si najděte diskuse pod staršími blogy Vladimíra Kroupy.

A pan Kroupa se z toho nezhroutil a píše stále.

Nebo si přes Google najděte adminy zlikvidovaného blogera Jiřího Hermánka, kdy administrace místo likvidace jeho názorových odpůrců (po které volají David Vlk a Tomáš Vodvářka) zlikvidovala pana Hermánka. Proto musíte vynechat posledních 5 blogů pana Hermánka, protože tyto napsal, kdy už byl zlikvidovaný jako bloger a napsal je do osobních, které se na hlavní stránce blogu neobjevují a čtenář si je musí vyhledat přes vyhledávače.

Kdo píše blogy na politická či jiná kontroverzní témata, musí prostě být psychicky odolný, počítat se všemožnými reakcemi a nechovat se jako malé dítě, když není po jeho.

1 2
možnosti
Foto

Pro oba Tomáše : moc rád Vás oba čítám , jste taková oasa v suchopáru Petříků a spol. , ušlechtilých lidí -:) -:).

Chápu Vaše rozhodnutí odejít z tohoto fóra. Domnívám se , že za posledních cca 6 let výrazně zhrublo , zrudlo až zhědlo. Bývaly časy , kdy jsem ráno ( přiznávám, i v práci , u ranní kávy) s chutí zabrousil na blogy . S polovinou jsem souhlasil , s druhou až tak ne.

Dnes , i když mám v této době podstatně více času , často za celý den tento server ani neotevřu....:-/

4 1
možnosti
Foto

Ahoj Tomáši, máš můj hluboký obdiv, že se zabýváš zmíněnými jedinci. Já jsem to vzdal, protože to nemá cenu.

David Horák je zjevně psychicky nemocen (odhaduji na dálku paranoidní schizofrenie) a pokud nebude brát prášky, je situace neřešitelná.

Jaromír Petřík mi v posledním vstupu slibuje, že pokud se "vrátím", tak už mne nebude otravovat (v minulosti se mne jednou dotázal, jestli si přeji jeho absenci v mých diskusích. Odpověděl jsem jasně ano a jemu to vydrželo asi měsíc.) Opět tedy osobnost nevyrovnaná. Místo toho mi poslal blog jeho ženy (přítelkyně), kde on sám je vylíčen jako ušlechtilý člověk. Na to máme také celkem jasný popis v učebnici.

Pak ještě osoba Černá, která mne - Žida - přirovnala k Josefu Mengelemu. Když jsem jí napsal, že bude z mých diskusí eliminována, tak všude píše, jaký jsem hulvát, když - světe zboř se - jen mažu ze svých článků. Nikdy nenapíše podstatu svého "banu" u mne, ale vždy jen to, že jsem na ni "sprostý". Ona sama minusuje vše co napíšu, i když je to jen pozdrav dobrý den. Taky bych asi našel adekvátní diagnosu.

A teď k meritu. Mně prostě už nebaví, že když cosi napíšu, tak se tam slétne tahle trojka (spolu s několika dalšími) a začne psát dokola své invektivy, navzájem si vyměňují své názory na mne (pan Petřík i Horák neopomenou publikovat drby z pacientských serverů, kde mne haní 150 kg člověk, kterému jsem odmítl napsat lázně atd.).

11 1
možnosti
Foto

Situace prostě dospěla k tomu, že mne to nebaví. Administrátor je t.č. bezzubý, má své regule a přesně jako píšeš - mne za to, že někoho pošlu "do hajzlu" smažou, zatímco sáhodlouhé invektivy stran mého vyznání, víry a politického postoje nechají být A já si sebe vážím natolik, že prostě si nechci nechat kálet na hlavu vyšinutými jedinci. Toť vše. Je nyní na adminech, aby vymysleli nějaký systém stopky, aby si bloger prostě vybrat, kdo k němu bude chodit do diskuse (jsem si jist, že by se stav zklidnil, diskuse pročistila a dalo by se zase v klidu psát). Jejich nechuť, nebo třeba zákaz to udělat - to jsou ty důvody, proč odešel David, proč se odmlčuji já, proč tady třeba není výsostný bloger Vladimír Gottwald atd. Mám se natolik rád, že to svinstvo už nechci dále pojídat. Měj hezké dny a hodně sil vytrvat ve svém úsilí.

10 2
možnosti
BH

Na bráně hřbitova v Uhlířských Janovicích je výstižná a hlavně krátká odpověď "Co jsme my, budete jednou vy"

3 0
možnosti
Foto

... a leckde bývá vytesaná i druhá polovina : "a co jste vy, bývali jsme i my" ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.