Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zdejší diskuze spíše připomínají ochozy Baníku. Nevěcnost, fotbalismus, hrr, na ně.

Někteří jedinci se v tom přímo vyžívají. „Každý má právě tolik ješitnosti, kolik mu chybí rozumu. Friedrich Nietzsche R^

5 0
možnosti
DH

Drahý, vážený pane Flaško,

ani nevíte jak jste mě potěšil, že si vedete archivy. Takové snad ani jistá tehdejší, ba ani ta současná, byť jí vede Koudelka, a jak zaznělo v jednom starším českém filmu je zřejmě slušnej oddíl, státní služba takto kvalitní neměla a nemá. Díky, že jste mi připomněl naivní dětská a předpubertální léta, kdy jsem díky té naivitě prožil jedno z nejkrásnějších období dosavadního života.

A současně jsem dojat, že jsem 1. koho jste v literárním díle, dosahujícím kvalit jistého zdejšího klasika, dosadil právě na toto čestné 1. místo. Jen to kalí skutečnost, že nás dychtivé čtenáře opouští jak Vámi zmíněný vyštípaný, tak klasik, jehož zmiňuji já, a který nám to sdělil právě na 1.Apríla, takže stále nevíme, zda to brát vážně?

Ale teď něco mnohem smutnějšího, co Vám asi mezi čtenáři moc + bodů nepřidá. A totiž, že Vaše matematické a logické znalosti a schopnosti jsou tragické.

Nevím zda neporušuji nějak Evropskou směrnici GDPR, ale musím to uvést, abych zde nemátl čtenáře, jak se to daří Vám. Byť Vy jistě jen a jen neúmyslně a to pouhou neznalostí sčítání a odčítání.

Pocházím z generace tzv. "Husákových děcek" a 9-té narozky jsem slavil v tom týdnu kdy nastaly ony slavné "Listopadové události". Tedy počítejte se mnou 1989- 9 = ???? a můžete si dosadit nebo pomocí kalkulačky vypočítat rok, kdy jsem ozdobil nedlouho před Vánocemi tento svět. (ostatně podklady jsou i zaslány redakci při vstupu do řad diskutujících)

Když zmiňujete mé rodiče, pak ti přišli oba na svět kol r. 1960, ale neb mamka je o nějaký měsíc starší než tatík, tak z úcty k ní to nebudu blíže specifikovat. Nicméně průměrem (což je součet obou čísel jejich roku narození dělený dvěma) vychází rok 1960 ! A počítejte opět se mnou 2020 - 1960 = ????

Kolik jim je oběma let, a zda v současném penSijním (jak písává jistý můj oblíbenec) systému již mají nárok na starobní penSi, a zda patří tedy do té zmíněné kategorie na kterou my mladí musíme nyní dřít a daně platit?

S pozdravem

D. Horák.

5 1
možnosti
OU
Foto

Ahoj, lidi, Tak jsem taky přidal něco k tomuto tématu, mrkněte se na to, mám tam jeden nápad, o kterém nevím jestli je uskutečnitelnej...

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/748793/jak-tocit-s-diskusnimi-trolly.html

1 0
možnosti
Foto

Těmito akcemi, pane Flaško, jen rozfoukáváte skomírající ohýnek.

Souhlas s Vladimírem, který je pode mnou (tedy jen tady v diskusi) ;-D

2 0
možnosti
Foto

Už jsem se zatetelil a ty to zabiješ...;-(;-D

1 0
možnosti
Foto

Patří pod Davida Vlka, ale dávám to nahoru, aby to nezapadlo, snad to bude užitečné i pro další...

Davide, proč takové veřejné divadlo? Nic ve zlém, ale není mnohem jednodušší ty trolly prostě přehlížet a nenechat se jimi v žádném případě vyprovokovat k jakékoliv písemné reakci? Věř mi, že takových situací, žádostí o odstranění toho či onoho z blogu, nebo z diskusí jsem tady zažil už opravdu hodně a nějak si nepamatuju, že by nějaká "ultimáta" směrem k redakci měla úspěch. Já sám jsem se kdysi vzdal veřejně "titulu" VIP-blogera, právě proto, že třeba takový Marián Béreš, který jak možná víš asi úplně zešílel, dle jeho působení v diskusích, byl taky VIPem a já jsem odmítal být ve stejné skupině, jako byl on. A výsledek? VIP jsem přestal být, ale Béreš jím ještě dlouho byl dál. Lidi uvědomte si, že blog bude dál i bez každého z nás, kdokoliv odejde, nic na běhu blogu nezmění. Změnit se dá jen přístup k trollům. Hele, vždyť víš, že i my dva jsme se často tady posekali. A pak si myslím jsme si oba řekli, že budeme toho druhého v případě, že dojde zase k "úletu", ignorovat. A jak je to dlouho, co jsme se už neposekali...? Nedávej těm trollům šanci na Tvou pozornost, ignoruj je, neodpovídej jim, pokud se s nimi dá do debaty někdo jinej, kašli na to, je to věc toho jiného, jeď si po své vlastní linii. Lepší radu Ti dát nemůžu. Ber, nebo nech být.

3 0
možnosti

Prosím pěkně, to je soutěž "Kdo dál dočůrá?

A kdy bude znám vítěz?

Děkuji.

11 0
možnosti
LT

No, tohle je spíše ekvivalentem nukleární války, takže...

Vítěz nebude žádní, budou jen poražení ;-D

3 0
možnosti
OU
Foto

Pane Poborský,

mám obavu, že Vy osobně jste daleko větším trollem, než David Horák, po jehož likvidaci zde volají "antizemanovští-antiburešovští" protekční blogeři, kteří pokud použiji Váš slovník, makají podle "antiPleslova" mustru.

4 4
možnosti
Foto

P36e89t61r 42H70a33h67n

2. 4. 2020 10:26

Tomáši - to je jeden z důvodů, proč jsem sem přestal psát a je to už dokonce asi několik let. Další důvod je majitel - Babiš. Obtížný ssavý hmyz je morem blogů. Já si pamatuji Hermánka, Řezníka a pár dalších - možná již vymřeli. Nehodlám se strassovat někým, kdo mi nestojí za odpověď a neustále doráží, dožaduje se reakce, hodnotí, uštěpačně pokřikuje...a to všechno hlavně proto, že zneužívá anonymity Matrixu. V reálu tihle jedinci bývají spíš zakřiknutí, bázliví a o to víc si svá virtuální ramena užívají zde. V reálu bych opak řešit uměl velmi rychle, zde to nelze a tak jim pouze kynu vztyčeným prostředníkem. Vám přeji pevné nervy a vůbec zdraví.

6 0
možnosti
Foto

Petře, a víte, jak jednoduše se s takovými trolly dá zatočit? Absolutně je ignorovat, nekrmit je, nereagovat na jejich příspěvky a reagovat jen na takové, na jaké chceme. Věřte mi, za těch hodně hodně let tady jsem si tímto poznáním prošel možná více, než kdokoliv v této diskusi a vím tak na 100%, že je to jediná správná cesta. Moje babička vždycky říkala, že se nemám bavit s blbem, když nemám v ruce klacek. Protože v internetové diskusi klacek mít nemůžu, vyměním ho za přezírání hlupáků a neurotiků. Je to strašně jednoduchý recept a je FUNKČNÍ!!!

1 1
možnosti
AL

Když čtu příspěvky občana Flašky, tak mu nezbude nic jiného, než zablokovat sám sebe!

.

:-)

3 2
možnosti
DV

D43a57v76i40d 58V88l90k

2. 4. 2020 9:20

Tome ukaž , že v sobě máš dostatek sebeúcty a požaduj po administraci to co my. Chtěli jsme to pro nás pro všechny , které nás tady Horák, Marek, Havránek, Řezník, Lička otravují, když nás bude víc třeba se někdo chytne za nos.

Já věřím , že my blogeři prostě stojíme za víc než Stallkeři!!!!! Vyzývám kolegy blogery k HYDEPARK REVOLUTION!!!!

3 2
možnosti
Foto

Ano, názorové odpůrce nazvat stalkery a zlikvidovat je (po vzoru "radikálních bolševiků").

Názorová jednota přece musí být!

To jsem tedy o Vás měl, pane Vlku vyšší mínění.

6 3
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.