Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně, nic se nemá přehánět. Karma. 

1 0
možnosti

mate pravdu

takhle logicky serazeno, to se nebude skupine obhajcu souc vlady libit

ale co se da delat, je to tak

karma

2 0
možnosti

K propustenym je nutno jeste pocitat s pekari a dalsimi profesemi...

a proc zustat u prodavacek, nemaji lekari, policisti, "elektrikari", "vodari" pravo byt doma s rodinou a odpocivat? Co restaurace, bwnzinky, hotely, ZOO, hrady a zamky... Proc porad nekoho diskriminovat... vsechno v nedeli zavrit a rudosi, budovatele zarnych zitrku, budou spokojeni

7 0
možnosti

Přesně tak, ale to by bylo na dlouhý povídání a mnozí na diskuzi stěží pobírají ten pevný fond pracovní doby. Stát chce ulevit jen malé části někoho, jen někde a jen někdy. Podivné. Tohle je diskriminace v přímém přenosu, tak jak je to zdůvodňováno.

1 0
možnosti

a proc je v nedeli otevreno? Protoze je hodne lidi, kteri nakupuji... kdyby vsichni sedeli doma a venovali se rodine a odpocinku, jak to rudosi tvrdi, tak budou obchody prazdny... a vsadim, ze kvicici rudosi pak budou knucek, ze na nedelni rodinny piknik si nemuzou jet nakoupit starocecha a vegetariansky burty od burese

3 0
možnosti

Pokud se zavřením v neděli naakumuluje prodej na všední dny, tak bude potřeba více personálu na prodejně. Také více pokladních. Nevidím důvod na propouštění nebo na zmenšování fondu pracovní doby.

0 2
možnosti

Tomu nevěřím. Jsem naopak přesvědčen o tom, že prodavačky budou lítat jako hadr na holi stylem více práce za stejné peníze (bez příplatků méně peněz). Jako příklad může posloužit zákaz prodeje ve vybraných dnech.

3 0
možnosti

Pane Buriane, musím vám pogratulovat. Tolik urážek na adresu diskutujících v jedné diskusi, to se opravdu nevidí. Zřejmě to je nějaký nový sport a vy chcete být za každou cenu v čele. Nebo si jen neustále potřebujete dokazovat, jak jste dokonalý?

1 1
možnosti

Mluvím s každým diskutujícím jeho jazykem pokud možno tak, aby má odpověď byla na úrovni jeho myšlení. Pokud si např někdo myslí, že prodavačka s fondem pracovní doby patnáct dvanáctek měsíčně získá zákazem prodeje o nedělích volné dny navíc, snažím se mu to vysvětlit na kytičkách a motýlech.

Když se mě někdo optá pod mým blogem kdo to v tom blogu napsal, taky mu slušně odpovím.

2 0
možnosti

Tento rok bude u nás statisíce lidí bez práce i peněz a vláda řeší jak sebrat lidem jistou práci! Vláda ať se stará maximálně aby se za práci v neděli a přesčas řádně připlácelo a ostatní ať nechají na trhu co se vyplatí a co ne. Všichni co budou mít letos problém s prací a příjmem se mohou zapojit, ale chce to motivaci a to rozdáváním 80% platů a možností neplatit nájemné nenastane.

7 0
možnosti

J57a97n 64K13o38z16l11e78r

2. 4. 2020 11:10

Když čtu diskuzi k Vašemu nadpisu tak musím souhlasit opravdu koronavirus opravdu požírá mozky a provejuje se to ztrátou soudnosti

2 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že zavření prodejen v neděli poradil premiérovi ten pán v obleku šitém na míru včetně roušky a s hodinkami za 100 tisíc a je šéfem ČMKOS, co nám všem od mládí pracujícím vypráví, "co všechno jsou továrníci stejně jako před 100 lety povinní dát ze svého dělníkům". 8-o

16 0
možnosti
Foto

Zatlačme na vládu.Nechme prodavačky a všechny, kteří zajišťují chod obchodů alespoň jednou týdně v neděli odpočinout. 59 tisíc sdílení na: facebooku Zdeňka Pytlíka. Takže původní iniciativa spíše ze spoda, než od odborů, či politických stran.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS