Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Polovičaté argumenty vytržené z celků. No, potlesku se Vám dostane. A když už se hrajete v hnoji , vyhrabte všechno. I to co se Vám nehodí. Laborka pro zvířata, zákaz vyrábět dle zákona - bez trestu a není u něj zájem vyrábět pro stát, tak nemá jako ostatních 26 firem zrychlené povolení.

Fakt by mě autore zajímalo, proč sloužíte Babišovi právě tímto způsobem.

1 1
možnosti
MB

Těch podivností je více. Připadá mi, že marketinkový projekt - "Jsme dobří, nespíme - Musíme se pochválit sami" ! Stojí stále v čele. Ta zpupná, umělá bublina trvá celou dobu. Vše racionální je pak nazýváno programem "Antibabišem" - banda nepřejícníků! Vedou ji lotři Kalousek s Fialou. Někdo dole píše, že Zákony platí - AB říká, že neplatí - nesvolává ani Krizový štáb. Metnar přichází s fantasmagoriemi - stanovit Osvíceného Vůdce ! Vítězí to bývalé - Myšlenka není ničím = Hnutí je vším ! Je zajímavé pozorovat, že příznivci na žádnou racionalitu nereflektují - Prostě přešli do stavu víry ... ! Velekněz to říkal a už zase měl konferenci v televizi ... !

Je dobré, věci dávat do kontextu. AB nevyřešil sám sebe, což mu ovšem nezabraňuje zachraňovat Národ ! Je v obrovských, osobních potížích. Počínaje ostudnou minulostí, přes vyšetřování a dluhy konče. Jako zkušený manager - Se mu podařilo za poslední rok zatnou sekeru u Agrofertu o dalších 8 miliard Kč a už to má součtem za 43.8 mld. Kč ! Co hůře, splatnost úvěrů do 1 roku a kurz Koruny padá ! (Účtuje v Eurech) ! Tu znenadále přichází švarná Alenka Schillerová s nápadem, že plošně se splátky úvěrů odloží o 6 měsíců ! Tuzemští bankéři logicky namítají, proč se Vláda do toho plete. Proč to tak asi dělá ? Těžko říci, tak z hlavy. Faktem ovšem je - Agrofert je v dluzích - ČR je v dluzích. Já myslím, že ten člověk to vede dobře, do záhuby ... :-)

3 1
možnosti
Foto

I20v87a47n 80M89a68r58e22k

1. 4. 2020 21:50

Takovou snůšku jedu a nenávisti, tak to se hned tak nevidí. RvRvRv

5 4
možnosti
MB

Klasika klasiky - Na fakta se reaguje = "Je zajímavé pozorovat, že příznivci na žádnou racionalitu nereflektují - Prostě přešli do stavu víry" ...:-)

3 0
možnosti
Foto

Nic proti, ale neustále jsou uváděny tytéž pozitivní příklady. Už jsem o nich vícekrát čet.

1 0
možnosti
MB

No, skutečně pěkně žlučovitý výlev..

Nejprve jsem chtěl v klidu polemizovat ..třeba o tom, co je na tom divného, že se povolení testovat pro doktorku Soňu Pekovou o pár dní pozdrželo, když zařízení nemělo v té době potřebnou licenci (Copak přestaly platit zákony?8-o)..

Ale pak jsem se podíval na váš profil, čím je zarámován váš světonázor:

"Do současného vývoje se dále strefuji skrze svou stránku "Český politický prasečák." ..Jsem také podporovatelem projektu Nová Evropa."

..a začala se "vařit žluč" i ve mě.. Váš pohled je a vždy bude naprosto neobjektivní a chorobný.

Rv

5 6
možnosti
Foto

A nebyl ten "zákon" toto umožňující a to pouze s touto licencí vydán až po té? 8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/