Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Prosím upravte článek - "Zákaz shromažďování platí na veřejnosti, ne v soukromých objektech." - JE LŽIVÁ informace.

Vzhledem k ostatním vašim článkům, kde prokazujete schopnost pracovat s fakty, nemohu předpokládat, že se jedná o pouhé nepochopení nebo neinformovanost o platných opatřeních.

6 2
možnosti
JZ

Částečně jste měl pravdu, proto upřesněno. Vy máte co komu vytýkat práci s fakty.

1 1
možnosti
Foto

Nelze než souhlasit R^

4 7
možnosti
JK

J55a75n 59K44o87z45á85k

2. 4. 2020 0:32

Jak říkala jedna moje známá z ČB(vedoucí v ESU), ke všemu jsem se dopracovala od píky, to urkitě.

1 0
možnosti
AN

A17l91e95š 77N41o66v42á29k

1. 4. 2020 15:01

přečtěte si ústavu, jak se řídí stát v době stavu ohrožení nebo ve válečném stavu.

Pokud toto chce kdokoli změnit, musí získat ústavní většinu ve sněmovně. Žádná diktatura není na obzoru.

10 1
možnosti
JZ

To také přece konstatuji.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Naprostý souhlas a karma.

Navíc, lidé to vnímají. Preference ANO jdou dolů. Velmi doufám, že to bude setrvalý trend.

Život v této zemi se nemůže zastavit a nezastaví se. Nakonec právě svobodná společnost, která dává velký prosto svobodné iniciativě lidí, ukázala svoji sílu v tisící podobách fantazie, vynalézavosti, pomoci a obětavosti. Rychle se organizují menší i větší výroby nezbytných zdravotních pomůcek. Tam kde selhává premiér a jeho stínová strana tíhnoucí postupnými kroky k socialistickému centralizovanému vládnutí (jehož typickým průvodním znakem je nedostatek všeho potřebného!), nastupuje společnost občanů této země, kteří o centralizovanou moc nestojí a vystačí si i bez toho strašlivého bludu "řízení státu jako firmy". Vždyť právě to "řízení státu jako firmy" ukazuje svoji nepružnost a neschopnost. Nehledě na neprůhledné míchání privátních zájmů se zájmem veřejným ;-(

8 8
možnosti
MB

A co hůře ! Lidé, jako vdy v nesnázích projevují neuvěřitelnou solidaritu. Pomáhají si, zakládají i finanční prostředky podpor, ba i zdravotníkům kupují potřebné ! Tomu je třeba zamezit. Perlička - Já odpouštím 100% nájemného jako zlý - Hodný Havlíček to uživatelům zase odkládá o 6 měsíců, napotom. Až pomine odpotom - Mají zase vysolit 100 % ! (Už mi volala zděšená nájemnice. Sdělil jsem - platí slovo toho zlého) ! Fakt, to nemá chybu ... :-)

1 1
možnosti
ZJ

...R^ .... Ale ta diskuze pode mnou je vážně něco!! Bicera, Lička, Standa Novák tu regulérně založili ilegálníbuňku ZV KSČ! Věřím, že by se těmto ,,elementům" náramně zamlouvalo vyšachovat - byť jen ,,dočasně - parlament a svěřit nás všechny do libovůle jejich kumpána Nebureše ;-€!

12 6
možnosti
MB

Tak to zase, pane Ziegler ne ! Přidávám se ke Standovi a ANO říkám ano. Řeklo se, že bude lépe. Začali s tím komunisti a řekli - Všemi prostředky. Děje se tedy. Vláda odborníků si počíná náramně, ani k tomu nepotřebuje nějaké ptákoviny - Krizové štáby. Cokoliv je nedostatkové - Servis firmy AB funguje. Sdělte mnu - Donáška - dovážka do domu ! Jde nám o každého člověka - Pak je zdravotnický personál i zbytečný. Nač je vůbec zásobovat ? Moudře na to kápl Miloš, poč jim vůbec děkovat ?

Krize - bude zvládnuta do 01.05.2020 ! Datum je důležité a vše klapne. Do pražských ulic vyjedou alegorické vozy a hlavně ten hlavní ! Motivem je scéna z Kleopatry. Velekněz, zachránce národa a vítěz bitev nad virem záludným - bude kynout. (Kyne už nyní - myslím rukou). Švarná Kleopatra - A. Schillerová se bude šťastně usmívat. Zdařilo se - Co se dalo, jsme zničili před i po virovi ! ...

Logicky, tu Pyramidu úspěchů někdo musí táhnout ! Už je vidím ! Do třmenů zcela zapleteni, uřícení OSVČ ! Nastane skutečné blaho. Dobrý nápad Metnara - Je třeba zrušit vše demokratické ! Velekněz vydá Dekrety - O dotační půdě, o čápech ap. Řada problémů zmizne ihned - Jaký střet zájmů ? Je třeba čelit blbým hlasů opozice ! Jasně, to jmenování bude dočasné - Dobře se to osvědčilo tak zhruba na 21 let ! :-)

6 1
možnosti
Foto

Vláda pomocí dekretů je čitelným návratem k Leninovi

2 3
možnosti
Foto

Vyšachováním české sněmovny ze hry by nám neublížilo. Vzpomenu-li na kvalitu jejich práce spočívající v hádání a obstrukcích, tak by to byl spíš krok tím správným směrem. Za 2 roky jsou stejně volby a voliči by pak mohli demokraticky rozhodnout, jak se jim to opatření jevilo.

2 11
možnosti
Foto

Tak tohle je teda síla. Svou minulost nezapřete. Sněmovna je o různých názorech, tedy o koalici a opozici, o diskusi, o kompromisech. To co navrhujete ... ne, to se nedá komentovat.

7 2
možnosti
AL

Z článku: Pandemie se nesmí zneužívat.

-----------------

Zieglere, vždyť vy to tímto článkem právě děláte.

12 3
možnosti
JZ

Prosím pan Ličko, nemohli bychom se oslovovat slušněji. Já Vám vycházím vstříc, ale vy si toho zřejmě nevážíte.

4 3
možnosti
JZ

Já jsem jasně napsal do blogu, že jsem se včera unáhlil. Diskuse zůstávají otevřené všem. jenom prosím o věcné argumenty bez osobních invektiv a urážek. :-)

4 3
možnosti
SN

:-)......četl jste na NP Tomského? Všichni diskutéři mu nadávali do blbečků. A pokud zmiňujete Pečínku, tak to je opravdu "kapacita"! Stejně jako Šídlo, kterého jsem poslouchal na TV Seznam! RvRvRv

3 1
možnosti
JZ

Pane Nováku, všichni diskutéři panu Tomskému nenadávali, to se mýlíte. Byl bych rád, kdybyste nepapouškoval druhé. neurážel, a slušně a věcně argumentoval, v čem se dotyční mýlí.

7 2
možnosti