Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Výsledkem viru nesmí být další desítky tisíc lidí v dluhovém otroctví. Deseti tisíce okradených věřitelů na pokraji bídy však akceptujeme. Ba co víc, je to náš revoluční program a konečný cíl," hřímala rozvášněně Valachová z tribuny na náměstí poté, co se vrátila z Hradu. Dav pod ní ryčel nadšením.

0 0
možnosti

No já tomu rozumím tak, že zatímco před dvaceti lety dělala ČSSD všechno proto, aby okradla o všechno dlužníka, dnes dělá to stejné proto, aby na kost okradla věřitele. Psychiatrický ústav je pro vás málo, bando.

0 0
možnosti

Možná to pro vás bude šok, ale to co popisujete je u nás uzákoněno už několik let a formou nařízení a doporučení ČNB ještě déle. Zřejmě se v tom ne moc dobře orientujete.

A propo, co je podle vás "přiměřený úrok"? Přiměřený čemu?

0 0
možnosti

Zastavení exekucí znamená, že stát není schopen naplnit výkon soudního rozhodnutí.

K čemu je pak takové soudnictví a k čemu je pak takový stát?

1 0
možnosti

"Výsledkem viru nesmí být další desítky tisíc lidí v dluhovém otroctví."

Zdroj: https://katerinavalachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748715

A já dodávám - také jím nesmí být desítky tisíc lidí, kteří se díky viru bezpracně zbaví exekuce a přijdou k tomu jako slepý k houslím.:-)

2 0
možnosti

Vítám zasedání exekuční komise - žel pozdě ! Ta se měla soustředit na konání Vlády do doby viru ! Podobně je třeba školit M. Zemana, aby přestal tvrdit, že nějakým zadlužováním se lze dobrat k prosperitě ! V době Nouze, už je to jedno ! Jak jasnozřivá slova J. Paroubka - Dluhy se neplatí ! U státu to zařídí Dluhopisy a Rotačky blaha z ČNB . Jaké otroctví ? Občanské zadlužení - exekuce, jsou jasným důkazem, že svoboda existuje. To právo volby ! Chceš mít složitosti, nebo žít rozumně ? Lidé udělali, jsa vedení příkladem těch, kteří je vedou ! Pravda, nemají za sebou mocné ochranné štáby ochrany. Co tak asi na to říká rodina Altnerova - Bude rovněž do komise přizvána ? ... :-)

3 0
možnosti

Řekl bych, že letité pozorování praxe socialistů dává naznačit, že jim ani tak moc nevadí samotné zadlužení. To je tak nějak s vámi esenciálně spjato. Daleko větší ideologický problém máte se samotným splácením a osobou věřitele...

Dědici jistého advokáta by mohli vyprávět ;-)

Opět jsem se nezklamal, "odpuštění dluhů" se ve vašem textu vyskytuje.

6 1
možnosti

.... pánové Buček a Szocs .... netrapte prosím p.Valachovou svými ,,dotěrnými" připomínkami a smiřte se s tím, že na tyto se relevantních odpovědí nedočkáte ;-);-)!

1 0
možnosti

zastavení marných exekucí...a kde bude tedy k tomu nějaké poučení pro dlužníka? ťřeba doživotní zápis v registru dlužníků, aby mu už nikdy nikdy nepůjčil?

teritorialita...nesmysl. je to jako byste musela si při stavbě domu vybrat firmu v místě svého bydliště, i když víte, že je to firma neschopná, lemplovská, nedodrující kvalitu a termíny.

1 0
možnosti

Dobře jsi kličkoval, milý vyžírko, na, tu máš padesát hadříků gratis. A příště to ještě dopiluj, ty náš malej zlodějskej rekordmane.

0 0
možnosti

kéž by dnešní jednání podvýboru pro exekuce bylo ve shodě s jednáním podvýboru pro věřitele....

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,79
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik