Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti
JL

..to je jako kdyby se řeklo: ten je tak tlustej, že už nemá zapotřebí žrát.

4 1
možnosti
JL

Když už jsme u těch aprílových žertů, tenhle se vám mimochodem náramně povedl, rád se s vámi také o jeden podělím.

Andrej Babiš, pod drobnohledem majora Zemana.

https://www.youtube.com/watch?v=y5vjbq_O7YI&feature=emb_logo

1 1
možnosti
VM

Pokud to měl být apríl tak se tak úplně nepovedl, protože představa že stát by nyní řídil zaklínač hadů Fiala je opravdu děsivá, naopak Hamáček by byl lepší....

1 1
možnosti
PJ
Foto

Pokud to nebudeme brát jako apríl, tak první co vláda na čele s Babišem udělala, že zničila trh s ochrannými pomůckami, což má velmi negativní následky.

Hezký příměr napsal náš nejznámější anarchokapitalista Urza.

Vy jste fakt banda géniů! Kdyby závisely životy lidí na výsledku hokejového utkání, zakáže stát profesionálním hráčům hrát a naběhne místo nich na led epická útočná řada Bába-Vojta-Háma? A proč je u hokeje všem jasné, jaký by to byl nesmysl, ale s rouškami ne?

0 1
možnosti
Foto

Doufám a ve vašem zájmu chci věřit, že jste to napsal jako aprílový žertík. ;-D

3 1
možnosti
VS

Politika je dost abstraktní záležitost, kde se jen málokdy dá chytit faktických, exaktních věcí. A pokud už jsou, vždycky se k nim dá přidat "ale". U premiéra jich je požehnaně, "ale ostatní jsou horší", "ale to je kampaň", "ale ona firma FAU nebyla asi úplně čistá, že?"

Zkrátka pokud má člověk určité preference a sympatie, vyžaduje skutečně obrovskou sílu osobnosti hodnotit objektivně. Plus je třeba přičíst ve společnosti stále sílící neochotu k sebereflexi (já jsem mu věřil, přece nemůžu říct, že jsem se spletl). Koneckonců dnes a denně má společnost inspiraci v naší politické elitě (kdy jste naposledy nějakého čelního představitele slyšeli říct normální lidskou větu "promiňte, spletl jsem se"?).

De facto neexistuje věc, kterou by politik udělal, aby mu jeho věrný fanoušek ukázal záda. I ten Rath nasbíral v posledních regionálních volbách nějakých tuším 12%...

5 0
možnosti
PN

Blog který nekope do Babiše a spol. Místní zvěstovatelé té správné pravdy a jediných správných názorů nadšeně hýkají o pobavení se, o dobré parodii a pod. Chtěl bych vidět výrazy jejich tváří, kdyby autor popřel apríl, parodii....;-)

1 2
možnosti
MV

dost casto neni dulezite, co bychom chteli videt. dulezite je to, co vidime

6 1
možnosti
Foto

Pokud se nejednáí o apríl tak si ke zhodnocení vypujčím a parafrazuji slogan z reklamy na kofolu

"Když ho miluješ není co řešit"

9 3
možnosti
SN

:-)....Pane Polický....nestydíte se kopírovat pana Matušku? Ještě pište.....toč se a vrč !!!!;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

;-Djako Apríl, to nemá chybuR^

6 1
možnosti
Foto

J27a59n 67A35n91d47r14l58e

1. 4. 2020 11:26

Teda autore, v téhle těžké době si dělat legraci z pana premiéra a potažmo celého národa, který to s ním musí vydržet.....i když je 1. dubna, uznávám. :-/

A jedna technická, chybí Vám tam část věty, tam jak jste chtěl napsat, že Babiš se zasloužil o státní bezpečnost.

9 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik