Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P39a74v33e43l 38D98u71d56r

1. 4. 2020 11:47

Tady nejde o životní prostředí, ale o miliardy, které z toho někomu sypou. Viz uhlíková daň, emisní povolenky, teď zelený úděl. Proto jsou i vědci tak rozdělení,

3 0
možnosti

Napsáno přesně! Díky.

0 0
možnosti

A přidala bych ještě nejnovější světový fenomén: fake news. Pomocí nich se přece tak dobře vládne. Zpupnost slaví vítězství. Normální lidé jsou tu od toho, aby se chovali ekologicky v přijatelných tendencích (pečlivě třídili odpad, chodili na demonstrace za zachování klimatu a tleskali na povel), ale když se začnou ptát, co v tom dělají oni guruové, předloží se jim "nejnovější" klimaticko-ekologické teorie, pokud vůbec podložené, tak tak, že si odporují navzájem - a občan je zmaten. Tudíž ovlivnitelný. Pár fake news - a v nejbližších volbách nám hodí hlas. Vítězství mocných. Greta možná, ale zcela jistě její tým, si z toho všeho jen dělají bezva živnost. Zdravím pane Zdeňku - "...akademická čárka na futrech veřejného mediálního hostince." - jak výstižné. R^!!!!!!

1 0
možnosti

Paní Dano, děkuji za dobrou diskusi.

Jádrem mého blogu je myšlenka, že kdekdo "přesně" ví, jak mají druzí žít, pracovat, tvořit...ale radilové se sami svými radami lidem neřídí. Není to pokrytectví?

2 0
možnosti

Je mi té Gréty líto! :-)

0 0
možnosti
Foto

A proč? Přece: blahoslaveni chudí duchem, neboť jejich je království nebeské. :-)

0 0
možnosti

Přesně!!!

Nejde nic dělat, všechno ekoteroristické snažení je jen pokrokářská zpupnost.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS