Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Proč by někdo, navíc opozice, měl být ohleduplný k vládě která lže? A navíc lže v období kdy je národ ohrožen.

11 10
možnosti
PH

To je to, o čem je ten článek - někdo napíše, že někdo lže. A je to. Nic k tomu, ale slovo je už v pranici, kterou si dotyčný nechce špinit ruce.

7 3
možnosti
MP

chcete říci, že Kalousek neměl pravdu v tom, že vláda nesedškrtala jediný vlastní výdaj ?

Chcete říci, že je morální, že v době krize budou všichni žrát trávu, jen státním úředníkům se nesáhne na plat ?

14 3
možnosti
PH

Mně taky nikdo nesáhnul na plat - normálně pracuju, i s 80% šancí na nákazu, s možností ochrany tak 30% - tohle se mi zdá nemorální. Co děláte Vy?

8 0
možnosti
JJ

Naprostý souhlas, pane. Opozice propásla jedinečnou příležitost pomoci celé situaci tím, že bude alespoň chvíli mlčet a po skončení celé krize to pak třeba vládě i spočítá a získá tak nějaké ty nové hlasy do příštích voleb. No, naštěstí se ukázalo, že všechna ta opatření mají své pozitivní výsledky a v boji s "koronavirovou krizí" se jakž takž daří. Možná právě proto začíná být opozice zase čím dál víc nervoznější a má obavy z toho, aby se jednak ty menší "jedinědemokratické strany" vůbec do parlamentu dostaly, druhak, aby současná koalice neměla možná i ústavní většinu. Jak tak sleduju stále se stupňující agresivitu nejen diskutérů s tím "jediným správným názorem", tak to pak vypadá na obsazení všech významnějších pražských náměstí, Letné, okupaci parlamentu a pak se jen bude čekat, až někomu rupnou nervy a objeví se nějaky další "Martin Šmíd", v krajním případě pak nějaký "střelec", podobně jako v Kyjevě. No a pak už máme spoustu přátel, kteří mají s ochranou demokracie a demokratických hodnot své bohaté zkušenosti a najdou si prostředky, jak nás zachránit. Ale možná, že nebudeme muset čekat až do voleb...

11 11
možnosti
PH

Máte pravdu, takhle to lidé vnímají - já to trochu odhlečím, já čekám, kdy se začne rabovat, že bych si trochu polepšil :-)

2 2
možnosti
MB

Pokládám se za rozumného člověka. Pak jsem nucen sdělit, že tuto Vládu považuji za jednu z nejblbější, která zde po r. 1989 byla. Nejde o současné řešení stavu Nouze - jde o čas před tímto. Zajímalo by mne, co pomyslný "Děda, odpoví svému vnukovi" ?

Žili jste v neuvěřitelné dlouhotrvající době hojnosti. Co jste tam vlastně dělali ? Kde jsou pro nás nějaké užitečné reformy užitku ? Počínaje školstvím, přes zdravotnictví, důchodovou reformu, výstavbu dálnic a vůbec - Rozumných investic ? Jak je možné, že přebytky se doslova projedly a investovaly do jádra předurčených voličů ? Kde jsou ty investice skutečné ? No chlapče, to máš i pravdu - My mysleli ... !

Že zaváděný kopec volovin, byrokracie - populistické rozdávačno = Že je to tak dobře, že nám bude lépe ! Že to tak bude fungovat pořád, HDP poroste a žádné rezervy není ani nutno tvořit. Ba, i jsme je započli prodávat ! Rekordy se dostavily - Daňové břemeno, inflace, erupce cen a pěkně se nám rozhojnil stát samotný ! Bylo i přijato nové heslo - Více úředníků = Více viru zrádného polapá ! Vnuku, že je to nesmysl ? Áále, nám se fakt žilo lépe a vaše generace si už nějak poradí ... :-)

21 2
možnosti
Foto

Nynější stav věcí je jiný: Neexistuje ani děda, ani vnuk jako následek Vodičkových reforem. To byla nejblbější vláda. Za těchto okolností ani žádné rozumné investice existovat nemohou.

1 8
možnosti
JK

A za rok to nebude volebni kampaň,.ale honění bycha na sto metrů.

4 0
možnosti
PH

A pěkně ho proženou.

1 0
možnosti
RS

Čekal snad někdo, že tato vláda přestane v době krize lhát, politikařit a snažit se omezovat roli PS a Senátu?

12 10
možnosti
PH

A ona to dělá? Nebo je to jako z mého článku, že někdo něco napíše, a tak je to pravda?

3 5
možnosti
Foto

Bohužel karma, bývalý kolego. Bohužel proto že je pravdou co jste velmi dobře napsal. Dnes více než kdy jindy platí výrok Tita Macciuse Plautuse - homo homini lupus (pro neznalé -člověk člověku vlkem") .

7 4
možnosti
PH

Děkuju, a možná ne vlkem, ale přímo saní.

1 0
možnosti
PB

P97e22t39r 39B50u80r18i17a85n

31. 3. 2020 23:50

Nemáte pravdu. Opozice šla vládě na ruku dodnes ve všem a podala řadu podnětných návrhů. To že to nevíte neznamená, že to neexistuje. Asi jste měl opravdu sát něco jiného.

11 7
možnosti
PH

Pane Buriane, no tak to jste asi sledoval jinou Vládu než já - a asi četl jiné rozhovory s členy opozice než já. Ale i to je možné.

3 5
možnosti
RC

Kritizujete hezky, ale spatnou stranu.... Tak tady mate aspon inspiraci pro blog o rouskach..... a taky vysvetleni, proc si myslim, ze kritizujete ty nespravne:

https://www.facebook.com/watch/?v=629937347566820

6 4
možnosti
IL

I41v66a95n85a 61L56a32n47c56e

31. 3. 2020 23:29

Politika je špína špinavá...

5 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik