Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Kalousek to je takova klasika, ridil finance v dobe krize a ve srovnani s okolnimi zememi si vedl pomerne se cti, dokonce vytvoril i solidni rezervy pro pripad dalsi krize. Rezervy, ktere pak Babis v dobe konjunktury rozpustil v rozpoctu, aby zahladil neospravedlnitelny schodek, takze ted nemame nic. Ze by ty penize nasel docela verim (i kdyz samotna castka je spis jen takovy nastrel), staci se podivat, jak pod Babisovym vedenim rostou naklady na statni zpravu.

11 1
možnosti
JC

Asi i proto Kalousek v r. 2008 udělal schodek 192,4 mld. Kč, že?

0 2
možnosti
JK

J62a67n 27K51o81z51l22e15r

1. 4. 2020 12:11

Blíží se krajské volby opozice vylézá na světlo až dosud mlčela

1 5
možnosti
JK

Mlčící opozice se už v lednu ptala premiéra a ministra zdravotnictví, zdali jsme na případný výskyt koronaviru připraveni. A dostalo se ji odseknutí, že ano a že nic není tak horké...Asi každý rozumný člověk chápe, že nikdo nemohl předpokládat tak masivní nárůst případů, ale to neznamená, že Babišova vláda dělá vše dokonale a na 100 procent. Spousta věcí by se dala dělat lépe. Distribuce zdravotnického materiálu, svolání ústředního krizového štábu, informovanost regionálních a místních politiků atd.

7 0
možnosti

Je možné, že ANO bude mít tolik procent ve volbách jako má orbán či Kaczynski v Polsku, minimálně přes 40%

3 3
možnosti
IP

Bohužel nemohu souhlasit, podle mě je opozice zbytečně zdrženlivá a nechává vládu zcela bez kontroly, kdo má poukazovat na přešlapy, když ne opozice, něco vytknout, neznamená státní převrat. Kdo chtěl debatu o připravenosti země na epidemii, když se rozbíhala, či spíš už běžela krize v Číně? Kritizoval někdo zavření škol v 11.00 dopoledne, že se to nestihl dozvědět ani ministr školství? Žáci si mnohde nestihli vzít ani učebnice, o pokynech jak učit na dálku nemluvě. Zavřít obchody bez náhrady ve 4.00 ráno?? To je koncepce?? Nařídit roušky až poté co Vás bez ní vyhodili z autobusu a obchodu a lidé si je šili doma? Vy opravdu nevidíte žádný přešlap? Je 1.4. a s velkou slávou se dovídáme, že krizový štáb osloví domácí výrobce ochranných pomůcek, zatímco dobrovolníci tisknou ochranné štíty a lidé jim kupují materiál....

11 6
možnosti

Jak je možné, že Kalousek šetřil na lidech nejen v době konjunktury ale i v době krize, známé jsou jeho složenky posílané lidem, v době krize naopak snižoval vše, jak to, že takový člověk najednou chce rozhazovat vše a tvrdí, že by se obrovské peníze v rozpočtu našly. Když on v době krize naopak tvrdě šetřil a posílal složenky? Sám řekl že to přehnal a možná zaškrtil ekonomiku.Je to odporné

8 5
možnosti
ZB

Kalouskovi nevěřím ani jeho jméno!

5 6
možnosti
JP

při posledních volbách jsem do urny vhodil prázdnou obálku, neboť jít volit je má občanská povinnost- blbost, stejně jako, kdo nebyl v Národním divadle, není Čech.

2 0
možnosti
ZB

Na druhé straně volby by měly být platné jen v případě nadpolovoční účasti voličů. Ovšem, kdyby toto platilo, pak by i prázdná obálka měla svoji cenu!

0 3
možnosti
ZB

Z mého pohledu vláda měla vědět jak nebezpečný koronavirus je a udělat opatření mnohem dříve. Rozhodně ty informace v Číně byly. Na druhé straně jsem rád, že krizi řeší tato vláda a ne vlády ODS, TOP 09 a KDU-ČSL.Ty by jistě vymysleli nějaký pěkný tunel, ale jinak by ve státě vládl chaos a děs. Ostatně jako vždy, když tyto partaje vládly Česku. Těmto stranám sluší opoziční lavice, na víc prozatím nemají!

3 4
možnosti

Překvapilo to vše, včetně odborníků. Všichni očekávali nový SARs, který bude hezky lokální, novináři budou mít o čem psát a bude klid. Mýlili se všichni, to bych jim až tolik nevyčítal. Respektive, nedával bych to na hodně, hodně dlouhý list toho, co jim lze oprávněně vyčíst.

1 0
možnosti
JP

inu tramvaják - při posledních volbách jsem do urny vhodil prázdnou obálku, neboť jít volit je má občanská povinnost, ale ne už někoho volit.

4 0
možnosti
MV

jj, to jsem take zaregistroval, ale radeji nekomentoval, protoze by to mohl autor povazovat za osobni utok

jsem rad, ze jsem si popisu stylu volby nevsiml jako jediny

3 0
možnosti

Vláda si na krizi honí triko a politické body a opozice je kritizuje. Jak pro věci které jsou hodné kritiky, tak pro blbosti. Protože vláda honí body, nechce slyšet kritiku a používá chytrou taktiku na zakrytí svých chyb a neschopnosti - vyzývá k jednotě.

Kdyby byla situace obrácená, současná opozice u vlády a ANO v opozici, dělalo by se přesně to samé, akorát že v obráceném gardu. Kdo by čekal něco jiného, je silně naivní.

9 2
možnosti
PH

Samozřejmě že to dělají - viz konec mého článku.

2 0
možnosti
MV

ohleduplna je az az

proc byli napriklad zastupci opozice pozvani do krizoveho stabu az VCERA???

7 9
možnosti
PH

Vy si taky do baráku budete zvát někoho, kdo Vás pomlouvá - v tomto případě, jak už jsem taky napsal, nejprve říká, že jste dělali málo, což pak změní na, "měli jste to dělat dřív." A pak se někam cpe!?

12 8
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik