Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I34v28o 69B82o52u40š51e

1. 4. 2020 11:02

Ja jim to neverim.

0 0
možnosti

Řekl bych, že Čině je naprosto jedno, jestli je svět má rád. Ta si spíš zakládá na tom, že ji svět potřebuje a potřebuje ji čím dál víc. A jestli to s její ekonomikou a technologiema tak půjde dál, tak se brzy bez Číny na Zemi nepohne ani lístek.

2 0
možnosti

:-)......Pane autore, netopýři celého světa si dali slet o největších svátcích v Číně! A najednou se objevil, kde nic, tu nic koronavirus ! S přírodním nemá nic společného, jak na netu informovalo mnoho vědců kteří se tím zabývají. Jistě.....je to konspirace, nechť si to každý ve své hlavince přebere! RvRvRv

1 5
možnosti

Světovým vítězem soutěže Masterchef se stala Ming Li z čínské provincie Wuhan - uvařila tak výbornou polévku, z netopýra, že o ní už třetí měsíc mluví celý svět.:-)

3 0
možnosti

J70a94n 88R30á20ž

31. 3. 2020 19:12

Při kritizování Číňanů, že se snažili hrozbu "tutlat", měli bychom si zamést také před svým dvorem, jak se říká. Při zjištění prvních nakažených v rakouském Ischglu jeho starosta a tyrolský hejtman Günther Platter se snažili vše ututlat, protože ukončit předčasně lyžařskou sezónu v oblasti, by přineslo velké ekonomické ztráty. Jak se dá jinak označit jednání těchto pánů, když na přelomu února a března přišly ze Skandinávie první zprávy o nákaze lyžařů vracejících se z Ischglu, tak z hejtmaství vyšla zpráva, že je nepravděpodobné, že by se infekce objevila v Tyrolsku a tak starosta ponechal středisko v provozu ještě 14 dní.

Výsledkem "tuttlání" problému je, že se v Isglu podle oficiálních údajů nakazilo 120 Švédů, 491 Norů, 139 Dánů a zatím přesně nevyčíslený počet Rakušanů a Němců. Těch bude hodně, protože tvoří zhruba polovinu všech návštěvníků.

4 3
možnosti

Nebýt čínského tutlání nebylo by ani to evropské, že? Chce se to někdy podívat na časovou osu...

5 3
možnosti

Čínský prezident Xi Jinping vyzval k „lidové válce“ proti epidemii a čínská státní média v posledních týdnech označila reakci strany za úspěch a vzor pro ostatní země. Posílají i materiální pomoc západním zemím. Podle oficiálních statistik Čína porazila koronavirus. Během posledních pěti dnů zdravotnické úřady ohlásily pouze jeden nový případ Covid-19, který byl lokálně rozšířen. Lživá propaganda tohoto typu je v Číně běžná. Je smutné, že tyto informace přijala bez jakéhokoliv ověření západní média a rozšířila je po celém západním světě.

5 2
možnosti

Tys to Armnolde Kličko asi moc nepochopil, že ne?;-D;-D

2 4
možnosti

My jim to nevěříme. Prý oznámili, že do statistik od zítřka budou uvádět i lidi nakažené, ale bez příznaků. Takže je tam vědomě nedávali. To se to pak hoduje...

0 0
možnosti

K87a49r84e25l 22V31a49n49ě92k

31. 3. 2020 17:37

Zmínil jsem jen muže a ženy, protože koronavirus si dalších 56 pohlaví vůbec nevšímá. Takže si nemají na co stěžovat.;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Nejsem žádným fandou komunistické Číny ..ale vinit ji ze zanedbání a pomalé reakce ..a to ve srovnání se západním zanedbáním a pomalou rekcí, mi připadá trapné.

Určité prodlení mezi prvními příznaky a pochopením, že se jedná o novou, skutečně nebezpečnou záležitost je přirozené. První pacient zemřel na koronavirus v Číně až 9.ledna 2020. A v témže měsíci již Čína přijímala razantní opatření, stavěla provizorní nemocnice a deklarovala tak závažnost nové hrozby. Západ tudíž měl jasnou informaci a měl reagovat stejně rychle. Místo toho se zájmem, jistou škodolibostí a v nejlepším případě s obavou o dopady na svoji ekonomiku sledoval dění v Číně s rukama v klíně.

A teď fňuká, že Čína něco zanedbala, podcenila, zatajovala či jednala pomalu?

Výmluvy!

5 3
možnosti

Pán bude asi velikej znalec Číny a nejspíš jim i věříte i ta nizoučká čísla nakažených a hlavně mrtvých, nemám pravdu?

A kdyby čínské úřady opravdu jednaly tak rychle a razantně, jak je vychvalujete ač sám velikej "nefanda", virus by se v žádném případě nemohl dostat v tak poměrně krátké době do celého světa....

1 3
možnosti

K19a34r88e71l 34V43a73n93ě12k

31. 3. 2020 16:44

Je třeba důrazně odmítnout Čínu v roli spasitele. Maovi pohrobci mají na svědomí pandemii a západní polokoule musí jako jeden muž (žena) postavit Čínu před mezinárodní tribunál za zločin proti lidskosti. Čínští komunisté bez skrupulí okrádají dlouhá léta celý svět. Teď je čas nakradené peníze vrátit. Za svinstvo se musí platit milý soudruzi. České vlezanálisty a klaněče je třeba soudit za vlastizradu. Karma za článekR^R^R^.

6 3
možnosti

.."jako jeden muž (žena)" ... Bacha na to, "západní polokoule" rozlišuje již několik desítek pohlaví ..tak abyste někoho nediskriminoval;-)

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS