Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kubera byl v poslední době asi můj nejoblíbenější politiky. Měli jsem s ním velkou názorovou schodu až na to, že já jsem nekuřák...

0 0
možnosti
Foto

nikoli schodu ale shodu ;-D

0 0
možnosti

Jo, Kubera byl můj oblíbený politik. Jeden z posledních skutečných ODSáků. Vy pane autore, asi pod vlivem toho koronaviru, eufemisticky řečeno, poněkud fantazírujete. BTW, kdy myslíte, že vyrazí na Taiwan nový předseda senátu.

3 1
možnosti
Foto

I68v52a27n 79M59a62r96e46k

31. 3. 2020 13:37

Panu Kuberovi budiž země lehká. . . . . Ale stejně tak, by jsme mohli meditovat, co bylo příčinou nečekaného skonu třeba K.Kryla?;-(

5 0
možnosti

Odpověď na vaši otázku podle mého názoru je tato. Hradní sebranka k tomu rozhodně přispěla a dokonce možná nejen přispěla.

6 5
možnosti

To je fakt hrozný, jak ten koronavir s některými autory lomcuje:-)

11 9
možnosti

Zdá se ale, že vaší důvěrou v Hrad a jeho osazenstvo nijak nezatřásl.:-P

13 0
možnosti

Karma. Byl to chlap se vším všudy.

8 0
možnosti
Foto

Zkoumal jste to nějak blíže?

0 0
možnosti
Foto

Kubera byl ostřílený politik. Toho by něco takového nerozhodilo, byl zvyklý na ledacos. Když zapalujete denně jednu od druhé, infarkt máte celkem jistý. Při jeho životosprávě je obdivuhodné, že vydržel tak dlouho. Škoda ho ;-(

9 0
možnosti

Poslední dny života strávil můj oblíbený politik na kongresu ODS. Pokud bych tu příčinu jeho smrti chtěl trapně, úplně za každou cenu politizovat, asi bych pátral tímto směrem,,,,:-)

8 6
možnosti

Tak v Teplicích pocítí jeho prozíravé kroky (rozhodování) za pár let, navíc to byl papaláš jak vyšitej (před r.1989 vekslák) a jeho vytoupení v TV na tom nic nezmění.

3 9
možnosti
Foto

Pne Štětko jste odpornej lhář. Znal jsem Kuberu osobně. S vekslováním neměl nic společného. Byl to rovný chlap, který nenáviděl komunismus. Nikdy se nechoval jako papaláš, proto jej lidi měli rádi a volili jej . Nebyl pro něj problém jako primátor zajít do hospody s lidmi různých názorů diskutovat. To, jak jej lidi měli rádi svědčil jeho pohřeb.

14 1
možnosti

Ten titulek je jako z novinářské žumpy. A to mě byl Kubera sympatický, jeden z mála politiků, který nežvanil, ale mluvil k věci......ale denně hulit 40 a víc, to se pak nesmí divit, že dostane infarkt...

11 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik