Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MZ a AB obohatili současnou dobu o řadu otázek. Je vůbec možné, aby na Hradě seděl 7x soudem potvrzený lhář a recidivista ? Podobně, aby zemi vedl agent Stb Bureš, osoba prošetřovaná v tuzemsku i zahraničí ? Do toho přichází mimořádnost - Vir a doba Nouze. Jsou ve funkcích, tedy zachraňují. Jeden zapomene zdravotníkům poděkovat - druhý, pravda umně přečte nachystaný text. Prymula si vede dovedně, no zase nemá prověrky BIS. Zítra, (31.03), jako náměstek MZ má skončit - Nemůže, musí zachraňovat. Na Hradě taky prověrky nejsou třeba, bezprověrkový se drží a dojel i do Číny ! Shrnuto - Tak co vlastně v této zemi platí ? Jako za komunistů ? Není důležité co bylo Usneseno - Důležité je, co bylo dohodnuto ? Já bych AB medaili dal - V base ! Za dobře vytřenou chodbu střed a vyleštěné parkety. Pak by Zákony a mravy opět sehrávaly svoji roli ! ... :-)

3 1
možnosti

Co zase, moje milá Mirko nesedí ? Tu medaili dát před basou a pak teprve vstoupit ? ... Nebo Miloš má zalhat ještě 7x, opět být přistižen soudem, aby nám bylo už fakt lépe ? ... :-)

0 0
možnosti

Přečetl jsem Váš příspěvek, pak zmíněný článek a nevím, jestli se zbytečně netočíte na jediném výrazu - předání medaile. Autorovi do hlavy nevidím, věřím ale, že vyznamenání přímo předáním metálu neměl na mysli. Článek jsem pochopil jako poděkování vládě pod vedením pana Babiše, že zcela nečekanou situaci s nečekaným rozsahem vcelku zvládá. A to, zvláště ve srovnání s okolními státy, stojí za pochvalu.

4 0
možnosti

Tak hned na začátku píše zcela jednoznačně o medaili za zásluhy o stát, takže není nutné vidět do hlavy, stačí umět číst. Ale je to úplně jedno, vtip je v tom, že takhle kluzký blog tady už dlouho nebyl. Naposled snad výplod zesnulého p.Preslera o návštěvě Čapího hnízda. Pokud to fakt není drsná ironie.

1 3
možnosti
Foto

Vážnou chorobu Moribundus, kterou autor zmiňuje dnes v nadpisu, jsem použil v textu svého článku o něco dříve také, a to minulý čtvrtek 26. března.

0 0
možnosti
Foto

I72v57a54n 13M43a82r42e59k

30. 3. 2020 20:01

. . . . . To je dobré vědět. R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS