Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celá Evropa chrání tu neohroženější skupinu a to jsou osoby starší 65 let. U nás se vláda na ně zvysoka vykašlal. Nemají roušky, desinfekci, ochranné prostředky a to ani personál, který se o důchodce stará. Naši státní úředníci až po Babiše mají ty nejkvalitnější roušky, respirátory. Všichni musí nosit roušky. Policie už rozdala desetitisícové pokuty.V lékárnách a všude vás vítá cedule s nápisem: „Respirátory, roušky, gumové rukavice a teploměry nemáme.“ Chaos! Máte si vyrobit sami desinfekční prostředky, ale není z čeho lékárny nemají ani kysličník O našem zdraví, životě, osobní svobodě rozhoduje zmatená, psychicky labilní a trestně stíhaná osoba.

0 5
možnosti

tak jistě,španělsko itálie i francie jsou nám v ochraně důchodců "vzorem".s ostatním s vámi souhlasím

3 0
možnosti

V79á96c79l58a48v 33M30a57c82h

30. 3. 2020 16:07

Kromě toho co uvádíte je tu ještě jeden aspekt. Motl bere jako fakt že nechat epidemii prostě projet populací bude mít nižší ekonomické dopady než se epidemii bránit. To je ale sporné, minimálně proto že o viru moc nevíme. Ale nejen to. Četl jsem nějakou studii (John Hopkins Medicine? už nevím), že na vrcholu epidemie by umíralo cca 20 lidí z každých 100tis - denně. To je na malé Česko cca 2000/den. Myslím že přitakovém průběhu by mohlo dojít k situaci kdy by se lidé schovali doma a nechodili do práce, včetně odvětví kritických pro chod státu, např. energetika. Což by mít závažnější důsledky než střednědobý ekonomický útlum.

5 0
možnosti

Naprostý souhlas a zasloužená karma.

3 0
možnosti
Foto

To nepochopitelně dnes módní hrůzné karbanicko fotbalové slovo minela mne tahá za uši.

0 0
možnosti

Nehodlám polemizovat s tím, zda Evropa páchá sebevraždu! Bez úsilí o sjednocení Evropy by to byla sebevražda jistá!

Mnoho dnešních podmínek připomíná podmínky konce Římské říše. Především jde o mimořádně široké sociální dávky, neochotu pracovat a neochotu bojovat za svoji svobodu. A bezpochyby jde též o ztrátu důvěry k Bohu. Bůh je zárukou síly společnosti k podstatné obnově! Tak to vždy bylo, je a bude!

Problémy s bojem proti koronaviru mají podobné pozadí! Příčinou našich vládních selhání je levičácké myšlení naší společnosti a totální absence pravicového myšlení. Koronavirus prověřuje organizaci naší společnosti, o které vnímám, že spěje ke krachu! Důkazem je dnešní stav u nás! Pomoc nemůžeme hledat v levičácké organizaci, ale v obnově svobodných, přirozených vztahů, které jsou typické pro pravicový přístup ke společnosti!

:-)

Pokus o pravdivý pohled na koronavirovou pandemii:

https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748571

1 6
možnosti

J36i96r41i 64T22i29c93h32y

30. 3. 2020 16:21

Jaky bych s vami znacne souhlasil, ale toho boha jste tam zavlekat nemusil.

1 0
možnosti

Souhlas a karma.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS