Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J66a94n 35A77n41d50r72l84e

31. 3. 2020 19:41

tak jsem tady ;-)

Tobě R^

pitva později

2 0
možnosti
Foto

Hele! Já to k tobě nepsala proto, abych upozornila, že mám taky blog.;-D

Jsem se jen spletla.:-P

1 0
možnosti
VB

Přiznávám, že doma na zahradě jsem bez roušky. A když jsem v lese, kde kolem nikdo není, tak ji sundávám taky. Dýchat čerstvý vzduch místo vlastních bakterií v zaparenem hadru je pro imunitni systém jaksi lepší. A dobrá imunita je to, co teď potřebujeme rozhodně víc, než kecy Kena a Andika.

3 0
možnosti
Foto

R^mám to úplně stejně.

1 0
možnosti
Foto

Já poctivě vyvařuju i žehlím! Jinak máš pravdu, některá opatření jsou fakt na hlavu: proč třeba nemůžou být ve zvláštním režimu otevřené knihovny? Některé knížky na internetu nejsou. Co optiky, pro případ že se mi rozbijí brýle, dojdou náhradní čočky... atd. atd.

To se ti povedlo.R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

:-)Optiky jsou otevřené, Pavli, jen jsem na ně zapomněla.

3 0
možnosti
PL

Přečetl jsem si článek trochu později, ale zato jsem si mohl vychutnat i zajímavou diskuzi. Myslím, že na většinu lidí tady sdělující své názory koronavirus nemá, jelikož to vidí optimisticky. Pozitivní mysl je velice důležitá věc.

1 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, čekala jsem diskusi víc bojovnou a mile mě překvapilo, jaký je tu klídek.:-) díky Vám za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Karmu Ti uděluji, ženo statečná. R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, vousatý muži.;-D

1 0
možnosti
MB

Ne nadarmo Světová zdravotnická organizace všeobecné nošení roušek i mimo vnitřní prostory (kde je přenos nepravděpodobný) přímo nedoporučila. Naše vláda a hygienici však všemu vždy rozumí nejlépe. Myslím, že k této situaci částečně přispělo i to, že v počátku se na vládu snesla kritika za to, že nepřijímá téměř žádná opatření a nedělá vlastně nic. A tak se přirozeně rozhodli zabránit dalšímu poklesu své popularity přijetím opatření, která budou až přehnaně razantní. Co by politik neudělal pro to, aby mu neklesly volební preference. Řekl bych ovšem, že to je česká specialita. Nejdříve neděláme nic, a když už se rozhodneme něco dělat tak jednáme tak důkladně až je to tak přehnané, že pozorovatelé zvenčí se jen diví. Jednoduše řečeno- z extrému do extrému.

1 0
možnosti
Foto

No jo, v Německu, USA a Británii (namátkou) se roušky nenosí. Zato na Taiwanu to nařídili a omezení pohybu jsou minimální, případů málo a úmrtí málo.

Jenže Taiwajn nesmí být členem WHO (na nátlak Číny), tak jejich zkušenosti WHO ignoruje.

Další velmi rouškující země jsou Jižní Korea a Japonsko. Čísla rovněž velmi příznivá.

Taiwan na to byl nachystaný (zkušenosti získali s MERS), takže roušky mají. My jsme to do značné míry vyřešili tvořivě - v tom vidím plus pro lidi a malé mínus pro vládu (viz novinový článek ministra Adama ze 4. února). Vládní selhání není ale tolik v tom, že nejsou průmyslově vyráběné roušky pro všechny, to jim opravdu nemám za zlé, ale ochranné prostředky pro záchranáře a zdravotníky, to jim za zlé mám - to padá na vrub té Adamově bohorovnosti na přelomu ledna a února.

Ovšem tvrzení WHO o rouškách odporuje zdravému rozumu.

1 0
možnosti
Foto

R^ Popsala jsi to, jak to cítíš. Roušky fakt vyvářím a žehlím po každém použití. Je to opruz, ale použitou např. z nákupu z obchodu... 8-oasi jsem na některé věcí možná příliš cimprlich. ;-)Ven do přírody alespoň jednou za čas je potřeba vyrazit, jinak bychom doma neměli za dva měsíce co na sebe, neb by se nám všechno "srazilo" a nešlo dopnout. ;-D;-D Pevné nervy a hlavně zdraví.:-)

3 0
možnosti
Foto

Už se sráží;-D

Já jsem v tom prani roušek trochu lempl, ale úplně na to nekašlu:-)

Pozdravuj Honzu a kočičáky.

0 0
možnosti
PS

P67e73t21r 65S51k61á49l80a

30. 3. 2020 20:57

Na poslední upřesnění vládních nařízení je i chytrá horákyně krátká. Můžeme celý den trávit zavření se svými partnery v bytě bez roušky, když si ale společně sedneme do auta, roušku si musíme vzít.8-o

1 0
možnosti
Foto

Čili můžeme doma souložit bez roušky, ale v autě ji mít musíme.;-D

1 0
možnosti
MB

Vždycky si říkám jaká je to škoda, že tihle chytří a moudří lidé, kteří všemu tak dobře rozumí a vědí jak na to.. o nikdy ničem nerozhodují. A že tam jsou jsou vždycky jen ti naprostí hlupáci, kteří dělají všechno špatně..

Čím to asi je? Že by nějaké celosvětové spiknutí hlupáků, kteří mezi sebe chytrého člověka prostě nepustí?;-D;-)

1 0
možnosti
Foto

Asi tak: i chytří a moudří občas dělají přešlapy, takže je na těch druhých, aby to vyrovnali. Ale z Vašeho komentáře cítím ironii, takže si myslíte zřejmě pravý opak.;-D a teď jsem se do toho zamotala, že mi ani google maps nepomůžou.;-D

1 0
možnosti
MK

Na vzduch chodím, k dnešnímu dni nachozeno 170 km, roušek mám 11, z toho 10 bílých ze starého povlečení, ty použité peru vždy všech 10 najednou, nevyvařuji, to už bych je v pračce asi nenašla, když se nemají prát s jiným prádlem, tu 11. - červenou jednou za 2 dny přemáchnu v ruce. Karma.:-)

1 0
možnosti
Foto

Také peru najednou:-)

Ale k tomu chození se nemůžu nějak dokopat,jsi dobrá!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 17,51
  • Průměrná čtenost 5450x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik